خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

پاپ لئو از کاتولیک‌ها خواست به مهاجران کمک کنند

رویترز نوشت؛

نباید با مهاجران با «سردی، بی‌تفاوتی یا انگ تبعیض» رفتار شود.

درست پس از انتقادات رییس جمهور آمریکا، رهبر کاتولیک‌های جهان از مومنان خواست به مهاجران کمک کنند.

به گزارش ادیان نیوز؛ رویترز نوشت: پاپ لئو امروز یکشنبه از ۱.۴ میلیارد کاتولیک جهان خواست تا به مهاجران اهمیت دهند. این درخواست چند روز پس از انتقاد از سیاست‌های ضد مهاجرتی و تند دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا صادر می‌شود.

لئو، اولین پاپ آمریکایی، به هزاران زائری که در میدان سنت پیتر در حال برگزاری مراسم عشای ربانی بودند، گفت: نباید با مهاجران با «سردی، بی‌تفاوتی یا انگ تبعیض» رفتار شود. پاپ که در این سخنرانی هیچ کشوری را به خاطر رفتارش با مهاجران هدف قرار نداد، از کاتولیک‌ها خواست که «آغوش و قلب خود را به روی آنها باز کنند، از آنها به عنوان برادر و خواهر استقبال کنند و برای آنها حضور تسلی و امید باشند.»

لئو در ۳۰ سپتامبر از سیاست‌های مهاجرتی دولت ترامپ انتقاد کرده و گفته بود: این سیاست‌ها با آموزه‌های کلیسای کاتولیک تطابق ندارد.

در ادامه پاپ گفت: کلیسای جهانی در حال تجربه «عصر جدید تبلیغ مذهبی» است که در آن وظیفه دارد «مهمان‌نوازی و استقبال، دلسوزی و همبستگی» را به مهاجرانی که از خشونت فرار می‌کنند یا به دنبال مکانی امن برای زندگی هستند، ارائه دهد.

گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.