مهندس سید حسین سجادی از قدیمیترین سران و مبلغان انجمن حجتیه شب گذشته در تهران درگذشت.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)؛ آقای سجادی پس از درگذشت حجتالاسلام والمسلمین شیخ محمود حلبی؛ مؤسس انجمن در سال ۷۶ به همراه حجتالاسلام دکتر افتخارزاده سبزواری به عنوان دو چهره اصلی انجمن شناخته میشد. آقای افتخارزاده به عنوان مرشد معنوی و آقای سجادی به عنوان رییس تشکیلاتی، نقش مهمی در ماندگاری و گسترش فعالیتهای انجمن در دو دهه اخیر داشتهاند.
گفته میشود که مرحوم سجادی از ابتدای پیروزی انقلاب معتقد به همکاری با جمهوری اسلامی بود و تلاشهایی نیز برای ارتباطگیری با سران نظام انجام داد. او پس از درگذشت مرحوم حلبی، انجمن را به گونهای هدایت کرد که حساسیت سیاسی کمتری برانگیزد.
در سال ۸۴ پس از پیروزی احمدینژاد کتابی با عنوان «دهه هشتاد؛ دهه ظهور» در مشهد منتشر شد و از ربط میان ظهور احمدینژاد با نزدیکی ظهور امام عصر(ع) سخن گفت. نام نویسنده کتاب، «دکتر سید حسین سجادی» بود و همین تشابه اسمی به شایعه ارتباط دولت احمدینژاد با حجتیه دامن زد. هرچند این انتساب هیچگاه ثابت نشد و برخی اعضای انجمن، آن را تکذیب کردند. (منبع: کانال تلگرامی راوی)
سال ۹۷ خبرگزاری مهر دربارهی این انجمن نوشت: «انجمن خیریه حجتیه مهدویه، تشکیلاتی با هدف مبارزه با بهائیت و فراهم کردن زمینه ظهور امام عصر، که در سال ۱۳۳۲ش توسط شیخ محمود حلبی تأسیس شد. فعالیتهای این تشکیلات پیش از انقلاب اسلامی مورد تأیید مراجع تقلید بود. گرایش غیرسیاسی انجمن حجتیه در سالهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی، موجب بدبین شدن انقلابیها به آن شد. بعد از انقلاب، این تشکل دچار انشعاب شد. برخی اعضا به انقلابیها نزدیک شدند و برخی دیگر، همان روال گذشته را ادامه دادند.
انجمن حجتیه ۵ مرداد سال ۶۲ پس از اشاره به سخنان امام خمینی درباره عملکرد مغایر با اهداف نظام جمهوری اسلامی، تعطیلی فعالیت خود را اعلام کرد. در بیانیهای که به همین مناسبت انتشار پیدا کرده بود، با اشاره به اظهارات امام خمینی آمده بود که انجمن تصور نمیکرده است مخاطب سخنان امام باشد اما بعد از تحقیق محرز شده است که مخاطب انجمن حجتیه است و لذا از این تاریخ، تمامی جلسات و خدمات انجمن تعطیل شد و اعلام کردند که هیچ کس مجاز نیست تحت عنوان این انجمن، کوچکترین فعالیتی کند». (منبع: تابناک)
خوب است از بیانات حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی، مرجع عالیقدر، در باره ایشان بهره ببریم:
«آن فقید سعید در عمر مبارک خود منشاء آثار و برکات زیادی بودند و تربیت شاگردان ولایی که همگی افتخار خدمتگزاری به آستان حضرت بقیه الله الاعظم روحی و ارواح العالمین له الفداء را دارند، از برکات وجودی ایشان بود.
علاقه و ابراز ارادت آن مرحوم به ساحت مقدس حضرت سیدالشهداء علیه السلام و اقامهی عزاداری باشکوه برای مظلومیت آل محمد علیهم السلام و هدایت و ارشاد جمع بسیاری به مکتب حقهی تشیع، ذخیرهی بزرگی برای عالم آخرت ایشان خواهد بود.»
صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را
تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید
خداوند با اجداد طاهرینشان محشورشان فرماید. همچون پیر و مرادشان مرحوم حلبی(ره) بسیار بر گردن جوانان مومن و متدیّن این سرزمین حق داشتند. خدایشان رحمت کناد
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ
رحمه الله علیه!
چقدر به جرم دفاع از امام زمان ع کتک خورد!
چقدر جلوی گسترش فساد را گرفت.
حیف که صدایش را در گلو خفه کردند و کلامش را نشنیدند.
وسیعلموا الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون.
رحمت الله علیه. افتخار او در تمامی عمر، خدمتگزاری به ساحت امام زمان عج بود و چه خوووب نوکری نمود .خوشا بر احوالش
در خدمت امام زمانش، عاش سعیدا و مات سعیدا
از شمار دو چشم یک تن کم
وز شمار خدم هزاران بیش