هر نوع مشکلی را در زندگی به سحر و جادو نسبت ندهیم
نعمتالله نادی:
حجتالاسلام نعمتالله نادی، دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه قم تاکید کرد: تا هر مشکلی را در زندگی برای ما پیش آمد آن را به بدخواهی حسودان و دشمنان خود نسبت ندهیم؛ برخی متاسفانه به دلیل همین تفکر برای دریافت باطلالسحر هزینههای گزاف بپردازند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حجتالاسلام و المسلمین نعمتالله نادی، دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه قم ۱۵ آبان ماه در جمع کارکنان دانشگاه قم با اشاره به اینکه اذکار در دین ما آرامشبخش مشکلات و دغدغههای ماست، گفت: برخی دائما به دنبال این هستند تا هر مشکلی را در زندگی به بدخواهی حسودان و دشمنان خود نسبت داده و برای دریافت باطلالسحر هزینههای گزاف بپردازند.
نادی بیان کرد: معنای «لاحول و لا قوه الا بالله» به این معناست که هیچ توان و قدرتی وجود ندارد مگر نیروی خداوند متعال؛ گاهی ما در زندگیهایمان به یک بن بستهایی میرسیم که چون فکر میکنیم در دنیا آدمهای بدخواهی وجود دارند و ممکن است ما را نتوانند ببینند، آنها سراغ دعا و کتاب رفته و با این کارها زندگی و معاملات ما را زیر و رو میکنند.
وی افزود: البته که سحر و جادو سرجای خودش بحث دارد که به نوعی وجود دارد اما گاهی انسانهایی هستند که حاضرند کلی هزینه کنند تا باطلالسحری دریافت کنند، حال آیا واقعا با این باطلالسحر به نتیجه برسند یا نرسند و ذهنشان دائما درگیر این مسائل است.
دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه قم تاکید کرد: انبیا و اولیای الهی، الگوی ما هستند، وقتی حضرت ابراهیم(ع) در منجنیق آماده پرتاب شدن هست، لحظهای که میخواهند آن فنر را آزاد کنند، که ایشان در آن حجم آتش پرتاب شود؛ بدیهی است که هر موجود قابل سوختنی از جمله انسان در این حجم از آتش بیفتد در عرض ثانیه متلاشی شده و میسوزد، در این حال فرشتهای از جانب خداوند متعال نازل میشود که اگر هر کار و امری هست من در خدمت شما هستم.
نادی گفت: در آن لحظاتی که حضرت ابراهیم(ع) تنها در آن موقعیت قرار گرفته است و هیچ کس پشتیبان او نیست حتی عموی او نیز به او پشت کرده است، در جواب آن فرشته میفرماید به تو نیازی ندارم.
دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه قم افزود: در واقع این جمله معنای همان لاحول و لا قوه الا بالله هست که اگر انسان به این مسئله واقعا ایمان داشته باشد، آتش برای او به گلستان تبدیل میشود.
وی یادآور شد: این اذکار به نوعی بزرگترین سرمایههای ما هستند و آرامبخشهایی هستند که در دغدغهها و امواج مشکلات در زندگی چارهساز ما هستند.
نادی همچنین درباره شکل نماز بیان کرد: شکل نماز همان است که پیامبر(ص) فرمودند و ما امروز آن را بهجا میآوریم ولی برخی میپرسند آیا پیامبر(ص) در نماز بر خودش صلوات میفرستاد؟ جواب این است که پیامبر(ص) در نماز از خداوند درخواست دارد که بر پیامبر(ص) صلوات بفرست.
وی افزود: در قرآن از قول عیسی(ع) میخوانیم: السلام علی یوم ولدت و یوم اموت و یوم ابعث حیا؛ پیامبر(ص) هم در تشهد تعلیم فرمودند. در زیارت عاشورا میخوانیم: اللهم اجعلنی فی مقامی هذا ممن تناله منک صلوات و رحمه و مغفره؛ یعنی ما هم از خدا برای خودمان درود طلب میکنیم.