خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

ادامه خیزش مردم عراق علیه جریان انحرافی الصرخی

در ادامه خشم و اعتراض مردم عراق علیه جریان انحرافی الصرخی، مراکز وابسته به این فرقه ضاله در بغداد به آتش کشیده شد.

به گزارش ردنا (ادیان‌نیوز)، یک منبع امنیتی عراقی از بستن و آتش زدن مراکز و دفاتر طرفداران وابسته به جریان الصرخیه در بغداد خبر داد.

این منبع در گفتگویی با السومریه نیوز گفت: شماری از اهالی منطقه «البیاع» در بغداد، دفتر این جریان انحرافی در منطقه مذکور را بستند.

از سوی دیگر دفاتر جریان الصرخیه در دیوانیه، السماوه و بابل نیز به آتش کشیده شد.

به گفته یک منبع امنیتی، شهروندان عراقی امشب مقرهای این جریان در منطقه «الشامیه» دیوانیه و سایر مقرها در السماوه و بابل را به آتش کشیدند.

تظاهراتی اعتراضی نیز در این استان‌ها علاوه بر بصره در مخالفت با افکار ضاله این جریان انحرافی شکل گرفت.

دوستداران اهل‌بیت(ع) در شهرهای مختلف عراق در تظاهراتی علیه جریان انحرافی الصرخیه، شعارهای «کلا کلا للصرخیه» و «کلا کلا آل سعود» سردادند.

عراق الصرخی

شهروندان عراقی در «بابل، بغداد، الناصریه، الرمیثه، النهروان، السماوه، القاسم، الحمزه» با تجمع در مقابل مقرها و دفاتر این جریان مخالفت خود با جریان الصرخیه را اعلام کردند و ضمن بستن حسینه‌ها و دفاتر وابسته به آنها، برخی را به آتش کشیدند.

پیش از این «فائق زیدان»، رئیس شورای عالی قضایی عراق دستور بازداشت همه عناصر وابسته به جریان انحرافی الصرخیه را صادر کرد.

وی طی این دستور از نیروهای امنیتی عراق خواست، همه عناصر وابسته به این جریان انحرافی را فوراً در سراسر عراق دستگیر کنند.

پیش از این نیز نیروهای پلیس و دستگاه امنیت ملی عراق شماری از افراد وابسته به این جریان را در استان‌های مختلف دستگیر کرده بودند.

اظهارات اخیر خطیب یک مسجد در بابل، وابسته به جریان انحرافی الصرخیه مبنی بر تخریب مراقد مطهر اهل‌بیت(ع)، خشم دوستداران اهل‌بیت(ع) در عراق را برانگیخت.

عراق الصرخی

پیش از این، مقتدی صدر رهبر جریان صدر خواستار برخورد هر چه سریع‌تر با المسعودی شده بود و هشدار داده بود که اگر با او برخورد نشود، شخصاً وارد میدان خواهد شد.

غائله جریان انحرافی فرقه الصرخی از زبان «علی موسی عاکول کاظم المسعودی» موسوم به خطیب مسجد جامع الفتح المبین وابسته به این فرقه در عراق جرقه زده شد.

المسعودی دو روز پیش در سخنانی فتنه‌انگیزانه در شهر بابل عراق گفت: باید قبور امامان را تخریب کرد.

این ماجرای جدید باعث اعتراض‌هایی گسترده در عراق شد.

این اولین باری نیست که عناصر فرقه انحرافی الصرخی دست به فتنه‌انگیزی و تلاش برای به راه انداختن درگیری و اختلافات دینی می‌زنند.

شماری از عناصر آشوبگر و انحرافی الصرخی مهرماه ۹۹ نیز در جریان آیین اربعین حسینی(ع) در کربلای معلی، قصد ایجاد فتنه‌انگیزی داشتند که با اقدام به موقع زائران و هوشیاری مأموران امنیتی راه به جایی نبردند.

این جریان انحرافی و برخی گروه‌های آشوبگر، مهرماه ۹۹ قصد داشتند با شعارهای سیاسی وارد حرم امام حسین(ع) شوند که نیروهای امنیتی با شناسایی آنها از ورود این عناصر فتنه‌انگیز جلوگیری کردند.

به دنبال این ماجرا، عناصر انحرافی و بعثی الصرخی در ورودی «باب القبله» به نیروهای امنیتی حمله کردند که با واکنش به موقع مأموران از محل متواری شدند.

عراق الصرخی

با خروج آشوبگران، اوضاع باب القبله به حالت عادی بازگشت و فتنه و طرح عناصر انحرافی و بعثی برای ایجاد اغتشاش در آیین اربعین ناکام ماند.

یادآور می‌شود که «محمود الحسنی الصرخی» سرکرده یک فرقه منحرف در عراق است. وی شخصی است که در روز چهارشنبه یازدهم تیر ۱۳۹۳ کمی پس از پیدایش گروه تروریستی داعش در موصل و پیشروی آنها تا نزدیکی‌های کربلا و نجف، بلوایی در کربلا علیه نخست‌وزیر و نهادهای اداری این شهر بر سر یک موضوع شخصی یعنی سیلی خوردن دخترش در مدرسه از سوی معلم به راه انداخت تا آن‌جا که در کربلا حکومت نظامی برقرار شد که حتی خود داعش نیز نتوانسته بود اوضاع در کربلا را تا مرز حکومت نظامی پیش ببرد.

«علی الشمری» یکی از نویسندگان عراقی درباره الصرخی گفته است که وی در دهه ۱۹۹۰ هنگام نصب ماهواره در خانه خود بازداشت و مبلغ ۳۰۰ هزار دینار جریمه شد.

وی در مدتی که در بازداشت به سر می‌برد، شروع به نوشتن درباره مسائل فلسفی کرد و یکی از افسران نیروهای امنیتی وقت پس از آشنایی با الصرخی و افکار و آثار او، وی را به دستگاه اطلاعاتی عراق در دوره صدام تحویل داد و این دستگاه امنیتی نیز از وی استقبال کرد و سپس به عنوان نیروی خود به کار گرفت.

صرخی علی‌رغم نداشتن هیچ‌گونه جایگاه علمی، خود را از شاگردان آیت‌الله شهید محمدباقر صدر و آیت‌الله سیستانی معرفی کرد و از سال ۲۰۰۳ میلادی در ۴۰ سالگی با ادعای «مرجعیت» در عراق فعالیت خود را آغاز کرد.

آیت‌الله سیدکاظم حائری یکی از مراجع تقلید عراق در پاسخ به یک استفتا در مورد او اعلام کرد: سید محمود الحسنی الصرخی مجتهد نیست و ما به وی اعتمادی نداریم.

در پی جنجال‌های متعدد و آشوب‌آفرینی‌های فراوان محمود الصرخی و طرفدارانش در عراق به ویژه در کربلا، «شیخ علی الصکبان» رئیس قبیله آل‌صرخه با صدور بیانیه‌ای از الصرخی برائت جسته و اعلام کرده بود به نیابت از تمام افراد عشیره بار دیگر با آیت‌الله سیدعلی سیستانی تجدید پیمان می‌کند.

در بخشی از این بیانیه مهم آمده است: تأکید می‌کنیم که در سال ۱۹۹۹ محمود الصرخی را به علت فسق و بی‌بندوباری برای همیشه از قبیله طرد کردیم. محمود الصرخی یک بعثی است و در زمان «سبعاوی ابراهیم الحسن تکریتی» جنایتکار برای وی گزارش‌های حزبی می‌نوشت و به آن افتخار می‌کرد و حتی عکس یادگاری با سبعاوی را در منزلش قرار داده بود.

این فرقه انحرافی کنار دیگر فرقه‌های انحرافی همچون یمانی در ایام اربعین با راه‌اندازی موکب در مسیر کربلا فرقه انحرافی خود را تبلیغ می‌کنند.

هواداران گروه تندرو و منحرف الصرخی به همراه گروه‌هایی از بازماندگان حزب «البعث» و هواداران گروه «الیمانی» که از سوی سفارت‌های آمریکا و عربستان پشتیبانی می‌شوند، چندی قبل کنسولگری ایران را در بصره به آتش کشیدند.

الصرخی به مخالفت با آیت‌الله سیستانی شهرت یافته و با فتوای جهاد آیت‌الله سیستانی برای جنگ با داعش نیز مخالفت کرده است.

منابع عراقی عناصر فرقه تندرو و منحرف الصرخی به همراه فرقه‌هایی از بقایای بعثی‌ها و فرقه «الیمانی» را وابسته به خارج می‌دانند و اینکه آنها از سوی سفارت‌های آمریکا و عربستان پشتیبانی می‌شوند و شاید به همین علت است که معترضان درپی فتنه‌انگیزی اخیر فرقه الصرخی در اهانت به قبور ائمه‌اطهار(ع) و دعوت به تخریب آن در مقابل دفتر الصرخی در شهر بابل شعار «نه نه به الصرخی، نه نه به آل سعود» سردادند.

این درحالی است که برخی فتنه‌انگیزی جدید الصرخی در عراق را یک اتفاق نمی‌دانند بلکه معتقدند که این فتنه‌انگیزی در ادامه فتنه‌انگیزی‌های اخیر در این کشور صورت گرفته و به نوعی با آنها پیوند دارد.

منبع تسنیم
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.