انقلاب در واتیکان به نفع زنان
بنا بر قانون اساسی جدید واتیکان، زنان میتوانند در مناصب ارشد کلیسا منصوب شوند. کارشناسان این را نشانهای از عزم پاپ فرانسیس برای اصلاحات میدانند.
به گزارش ردنا (ادیاننیوز)، انقلاب در کلیسای کاتولیک؛ بنا بر قانون اساسی جدید واتیکان که از روز ۵ ژوئن (۱۵ خرداد) اجرایی میشود، زنان میتوانند در مناصب ارشد کلیسا منصوب شوند. کارشناسان این را نشانهای از عزم پاپ فرانسیس برای اصلاحات میدانند.
در واتیکان اصلاحیه جدید قانون اساسی از امروز ۵ ژوئن (۱۵ خرداد) اجرایی میشود. پاپ فرانسیس در این قانون ساختار اداری واتیکان را نوسازی کرده است.
قانون اساسی جدید که نام لاتین Praedicate Evangelium به معنای “موعظه انجیل” را بر خود دارد، نشانهای آشکار از عزم پاپ فرانسیس ۸۵ ساله برای انجام اصلاحات در کلیسای کاتولیک است.
از جمله مواردی که در این قانون تدوین شده، این است که غیر روحانیون و زنان از این پس میتوانند در پستهای بالای مدیریتی و اداری کلیسا مشغول به کار شوند.
این مناصب تا سطح معادل وزیر در واتیکان را که بالاترین مقام اداری است، در بر میگیرد. پیش از این تنها اسقفها و کاردینالها و در نتیجه فقط مردان میتوانستند این مناصب را به دست آورند.