خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

گشایش نمایشگاه «هجرت در رکاب پیامبر (ص)» در عربستان

مرکز فرهنگی ملک عبدالعزیز نمایشگاهی با موضوع بررسی هجرت در رکاب پیامبر (ص) در شهر ظهران عربستان برگزار کرده است.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، مرکز بین‌المللی فرهنگی ملک عبدالعزیز (إثرا) روز گذشته اولین نمایشگاه خود با موضوع بررسی هجرت در رکاب پیامبر را در تالار بزرگ این مرکز در عربستان افتتاح کرد.

این نمایشگاه با عنوان «هجرت در رکاب پیامبر (ص)» همزمان با آغاز سال نوی ۱۴۴۴ هجری قمری با حضور مقامات بلندپایه، پژوهشگران هنر و تاریخ اسلامی، فرهیختگان و میهمانانی از کشورهای مختلف جهان آغاز به کار کرد.

این نمایشگاه به مدت ۹ ماه در شهرهای (ریاض، جده و مدینه) برپا خواهد بود و سپس با هدف روشنگری یکی از مهمترین مقاطع تاریخ اسلام که همان هجرت پیامبر(ص) در سال ۶۲۲ میلادی از مکه به مدینه است در تعدادی از شهرهای جهان برپا خواهد شد.

عبدالله الراشد، مدیر مرکز فرهنگ جهانی ملک عبدالعزیز (اثراء) گفت: هجرت در رکاب پیامبر(ص) تنها یک نمایشگاه نیست، بلکه پروژه‌ای از آثار و مجموعه‌ای شامل ۱۴ ایستگاه تعاملی است که به دقت توسط کارشناسان داخلی و بین‌المللی طراحی شده است. همچنین یک فیلم مستند و یک کتاب که داستان هجرت را بیان می‌کند در این نمایشگاه عرضه می‌شود. این مرکز به مدت سه سال با کمک بیش از ۷۰ کارشناس و هنرمند به آماده‌سازی این نمایشگاه بین‌المللی پرداخته است.

الراشد خاطرنشان کرد: این نمایشگاه به بررسی گروهی از آثار تاریخی از جمله منسوجات، نسخه‌های خطی و کلکسیونی می‌پردازد که نشان‌دهنده غنای تمدن اسلامی است. همکاری با فعالان هنرهای اسلامی در تلاش برای پیشبرد این نمایشگاه و توسعه آن از جنبه‌های مختلف تمدنی، هنری و فرهنگی و ترکیب آن با کار میدانی و تحقیقات تاریخی باعث برتری این نمایشگاه شده است.

این نمایشگاه تجربه‌ای غنی را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌دهد که از طریق آن به بررسی دقیق موضوع هجرت پیامبر اکرم(ص) می‌پردازد و میراث ریشه‌دار شبه جزیره عربستان را برجسته می‌کند.

این نمایشگاه با روایت داستان هجرت پیامبر اکرم ص، علاوه بر روشن کردن بخشی از فرهنگ‌ جهانی، رویدادها و داستان‌های مربوط به هجرت را از طریق موزه، همراه با فیلم‌های کوتاه و صحنه‌های گرافیکی تشریح می‌کند که دریچه‌ای را برای گفت‌وگو و تبادل دانش باز می‌کند.

منبع ایکنا
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.