وظیفه ما در اربعین چیست
حربه فرقه انحرافی احمدالحسن بصری؛
وظیفه مردم آگاه به مبانی دینی و روحانی مبلغ دین، این است که با کمی تحقیق و آشنایی با شبهات و انحرافات فرقه ضاله احمدالحسن بصری به مقابله با این جریان، در مسیر پیاده روی اربعین بروند تا آنها نتوانند با ترفندهای گوناگون خود عوام الناس را فریب دهند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، ایجاد ذهنیت ناکارآمدی علما و فقها در اذهان افراد، موثرترین حربه فرقه انحرافی احمدالحسن بصری است. با این کار فردی که حتی از اولیات مبانی دینی خبر ندارد را خلع سلاح می کنند تا نتواند شبهات خود را بپرسد و برطرف کند.
علما، روحانیون و طلاب از دیرباز به تأسی از اهل بیت (علیهمالسلام) در مبارزه و مقابله با جریان های انحرافی و بدعت های در دین، پیش قدم بوده اند و هرجا نشانه ای از بدعت را مشاهده می کردند در مقابل آن می ایستادند و آن را در نزد عوام الناس رسوا می ساختند. جریان احمدالحسن بصری (مدعی یمانیت و امامت) نیز از این امر مستثنی نبوده و علما و بزرگان دین، نقدهای بسیاری علیه این جریان نوشته و یا ایراد فرموده اند. با این حال، متاسفانه هنوز هم جذب به این فرقه ضاله ادامه دارد.
شاید بتوان گفت، ایجاد ذهنیت ناکارآمدی علما و فقها در اذهان افراد، موثرترین حربه این فرقه انحرافی است. مثلاً در پیاده روی اربعین که محلی مناسب برای جذب به این فرقه انحرافی است و سالانه تعدادی از شیعیان در این مسیر، در دام این فرقه می افتند، فرد ناآگاه از جریان های انحرافی وارد موکب طرفداران این فرقه می شود؛ وی که از همه جا بی خبر است با هجمه شبهات و اشکالات به فقها و علمای شیعه توسط اتباع احمدالحسن روبرو می شود و جایگاه علما و فقها را نزد او تخریب می کنند.
پس از آن اتباع احمد در موکب ها تنها راه نجات را منجی معرفی می کنند و بشارت به ظهور منجی می دهند و احمد را همان منجی معرفی می کنند. فرد عامی که با انبوه روایات تقطیع شده و جعلی روبرو می شود، دچار شک و شبهه می شود. سپس او را در کانال ها و شبکه های مجازی این فرقه عضو می کند و ادامه مراحل جذب را در آنجا پیگیری می کنند. وی که تنفر نسبت به علما و فقها در دلش ایجاد شده، بعد از این که هیچ منبعی را برای سوال کردن و برطرف کردن شبهات خود نمی یابد جذب فرقه می شود.
سوال؛ چرا باید با این فرقه مقابله کرد؟
ایجاد بدعت در اصول و فروع اسلام و مذهب تشیع؛ مانند انکار ختم نبوت، افزایش تعداد امامان پس از پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) به ۲۴ امام، تغییر برخی احکام عبادات و…
ایجاد وارونگی در فهم مسئله انتظار و مهدویت، مانند: ارتقای جایگاه یمانی به عصمت و امامت و…
مبارزه با ولایت فقیه و نامشروع و ناکارآمد دانستن آن.
مخالفت و مبارزه با جایگاه مرجعیت و مراجع تقلید و علمای شیعه.
برخورداری از باورهای تکفیری، مانند ناصبی و نجس دانستن مخالفین احمدالحسن بصری.
تولید متون انحرافی برای اقشار مختلف جامعه و ایجاد انحراف در فضای علم و اندیشه.
ترویج و احیاء فرگشت (داروینیسم) در قالب انتشار کتاب توهم بی خدایی.
اینها تنها بخشی از دلایل لزوم مقابله با این فرقه بود که وظیفه روحانی مبلغ دین و مردم آگاه به مبانی دینی است تا با کمی تحقیق در مورد این جریان انحرافی و شناخت بعضی شبهات و پاسخ آنها به مقابله با این جریان در مسیر پیاده روی اربعین بروند.