به گفته مدیران شرکت تجارت خارجی ژاپن، شرکتهای ژاپنی به دنبال فرصتهای تجاری برای ورود به بازار حلال جهان اسلام هستند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، لیم ین یی، مدیر پروژه سازمان تجارت خارجی ژاپن (جترو) از علاقهمندی شرکتهای ژاپنی برای ورود به بازار حلال جهان اسلام خبر داد.
او در مصاحبهای گفت: هجدهمین نمایشگاه بینالمللی حلال مالزی ۲۰۲۲ (MIHAS) علاقه زیادی را برای محصولات غذایی ژاپنی دارای گواهی حلال ایجاد کرده است و خریداران زیادی به دنبال مواد غذایی و مواد اولیه ژاپنی هستند.
او افزود: امسال در مقایسه با رویداد قبلی MIHAS در سال ۲۰۱۹ که جترو قبل از همهگیری در آن شرکت کرده بود، علاقه بیشتری به محصولات ژاپنی نشان داده شد.
وی گفت: جترو در MIHAS ۲۰۲۱ شرکت نکرد زیرا در قالب مجازی ترکیبی برگزار شد و در سال ۲۰۲۰ به دلیل لغو نمایشگاه تجاری نتوانست در آن حضور پیدا کند.
لیم افزود: طبق گفته برخی از واردکنندگان و توزیعکنندگان مواد غذایی در مالزی، تقاضای بازار برای غذای ژاپنی در حال افزایش است اگرچه مصرفکنندگان اصلی محصولات غذایی ژاپنی، مالزیاییهای ثروتمند چینیتبار هستند.
او گفت: همچنین هدف قرار دادن بازار طبقه متوسط که عمدتاً از مصرفکنندگان مالایی بوده و حدود ۷۰ درصد از جمعیت مالزی را تشکیل میدهند، برای گسترش بیشتر بازار محصولات غذایی ژاپنی ضروری است.
فعالان صنعت حلال مالزی نیز به دنبال سرمایهگذاری ژاپنیها برای همکاری در تحقیق، توسعه و تأسیسات تولید هستند.
او گفت: ما از ورود محصولات غذایی حلال ژاپنی به مالزی و بازار جهانی مسلمانان، از طریق معرفی محصولات، ارائه نمونههای غذا برای امتحان کردن و کسبوکارهای آنلاین حمایت میکنیم.
لیم گفت: با توجه به اینکه مالزی از اول آوریل محدودیتهای کرونایی را کاهش داد و رستورانها بدون محدودیت در ساعات کار مشغول به فعالیت شدند، تقاضای دوباره برای مواد اولیه برای محصولات غذایی ژاپنی مشاهده میشود.
خریداران بالقوه موجود و جدید، عمدتاً واردکنندگان، توزیعکنندگان و تولیدکنندگان، به مارکهای معروف ژاپنی مانند سس چاشنی حلال داشی و همچنین تولید محصولاتی مانند نودل، بیسکویت، نوشیدنی و غیره علاقه دارند.
او گفت: خریداران همچنین علاقه خود را به آرد برنج بدون گلوتن و بدون افزودنی برند محبوب ژاپنی Ueman Ryoshoku Seifunsho نشان میدهند. همچنین یک نوع چاشنی بدون الکل مشتق از سرکه برنج شیرین با استقبال رستورانها روبهرو شده است. او گفت: همه این محصولات دارای گواهی حلال هستند.
وی افزود: خریداران همچنین به دنبال تنقلات و شیرینیهای حلال ژاپنی برای عرضه به فروشگاههای خردهفروشی، فروشگاههای اینترنتی و فروشندگان تجارت الکترونیک و چاشنی حلال برای عرضه به رستورانها هستند.
جترو در نمایشگاه چهار روزه MIHAS، بزرگترین رویداد تجارت حلال جهان که از ۷ تا ۱۰ سپتامبر (۱۶تا ۱۹ شهریور) برگزار شد، شرکت کرد و ۲۴ محصول غذایی دارای گواهی حلال از هشت شرکت ژاپنی را به نمایش گذاشت.