خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

علاقه سایر ادیان به محتوای قرآن کریم

مجیدی مهر مطرح کرد؛

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: حضور در مسابقات قرآن جلوه دیگری از علاقه بی‌اندازه ادیان دیگر به محتوای قرآن کریم است.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حمید مجیدی‌مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام استقبال مطلوب شرکت کنندگان اهل‌سنت در کنار مسابقه دهندگان شیعه در این دوره از مسابقات؛ برگزاری مرحله استانی چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در سراسر کشور به ویژه استان‌های مرزی، چون کردستان، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، گلستان، بوشهر و هرمزگان را یکی از مظاهر اصلی وحدت بین مسلمانان دانست.

وی با اشاره به استقبال خوب اهل سنت در رشته تفسیر بر اساس منابع تفسیری اهل سنت، گفت این موضوع از نشانه وحدت و تقریب مذاهب اسلامی حول محور قرآن کریم است، البته در رشته‌های آوایی همچون حفظ قرآن کریم نیز شرکت کنندگان اهل سنت در کنار برادران و خواهران شیعه به رقابت عادلانه و صمیمانه پرداختند و حتی در حوزه داوری از داوران دارای مدرک داوری اهل‌سنت دعوت به عمل آمد.

مجیدی مهر با اشاره به استقبال خوب اهل سنت از این دوره از مسابقات گفت: شرکت کنندگان اهل سنت در چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم تعداد ۱۸۵۳ نفر از ۲۷ استان کشور می‌باشند که در رشته قرائت ۶۹ نفر، رشته ترتیل ۳۳۸ نفر، رشته حفظ ۶۴۰ نفر، اذان و دعا ۶۲ نفر، تفسیر ۶۹۴ نفر، نهج البلاغه ۵۰ نفر ثبت نام نموده اند.

مجیدی مهر گفت: این دوره از مسابقات ویژگی‌های مختلفی دارد که یکی از جلوه‌های کم نظیر آن حضور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی و علمای ادیان الهی جهت بازدید از مراسم مختلف مربوط به مسابقات مانند افتتاحیه یا اختتامیه مسابقات بوده است، به عنوان مثال حضور کشیش عالی رتبه مسیحی در اختتامیه مسابقات آذربایجان غربی از جمله این مظاهر زیباست.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: دین مسیحیت هدف از دین را نجات بشر و رسیدن انسان به فلاح و رستگاری و ساختن انسان کامل می‌داند و قرآن کریم به عنوان کتاب آسمانی مسلمانان این موضوع را به بهترین بیان مطرح و علمای مختلف شیعه و سنی نیز آن را تفسیر کرده آن گونه که بسیاری از بزرگان مسیحیت نیز با بررسی ابعاد مختلف تعالیم دین مبین اسلام به این مهم پی‌برده‌اند.

به گفته مجیدی مهر، وحدت و همدلی یکی از کارکرد‌های اصلی و منحصر به فرد مسابقات قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران است و باید از این سرمایه عظیم معنوی صیانت کرد که همین امر باعث پرهیز از اختلاف، چنددستگی و پراکندگی امت اسلامی و سایر ادیان توحیدی خواهد شد.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در حقیقت قرآن کریم به عنوان کتاب دین برگزیده خداوند متعال؛ مهم‌ترین پیوند دهنده ادیان الهی، صلح، همبستگی و وحدت است و آن‌ها را در نقطه‌ای حیاتی به یکدیگر نزدیک و متصل می‌کند.

مجیدی مهر گفت: برادری وسیله ارتباطی میان انسان‌هاست که بر اساس روش رسالت‌های آسمانی استوار است و از تقوی سرچشمه می‌گیرد و بر چنگ زدن به ریسمان کتب آسمانی متمرکز است.

به گفته مجیدی مهر، یا ایها الذین آمنوا، آیا این خطاب برای عصر و زمان خاص و بشر در دوره‌ای خاص و مکانی خاص است که قرآن نه زمان و نه مکان دارد بلکه خطابش دائمی است، این چشمه‌ای است که همواره جوشان بوده و جوشان خواهد بود.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: همه ساله گوشه‌ای از این ارادت را در مراسم قرائت قرآن در گوشه گوشه جهان و حضور اهل سنت، ارامنه و مسیحیان و زرتشتی‌ها و دیگر ادیان و مذاهب در ایران و سایر شهر‌های جهان شاهد هستیم، همچنین حضور در مراسمات و مسابقات قرآن جلوه دیگری از علاقه بی‌اندازه ادیان دیگر به محتوای قرآن کریم است.

منبع باشگاه خبرنگاران جوان
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.