بررسی اثرات تربیت معنوی در خانواده
مسعود جانبزرگی عنوان کرد؛
عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه تربیت معنوی یگانگی ایجاد کرده و عامل وحدتساز است و بستر تربیت معنوی در خانواده است، گفت: امروزه در دنیا از تربیت معنوی کمتر حرف میزنند، به خاطر اینکه کارکرد آن با منافع جریانهایی که دنیا را مدیریت میکنند و خانواده را هدف قرار دادهاند ناسازگار است، چراکه سود در چندگانگی، بیگانگی و دوگانگی است.
تأثیر خانواده در اصلاح افراد
وی با اشاره به اینکه اغلب کسانی که در دنیا خانواده درمانگر هستند، معتقدند که اصلاح خانواده، اصلاح افراد را به همراه دارد، افزود: خانواده ارگانی است که انسانساز و سلامتمحور است، نسل را بهوجود میآورد و هدایت میکند. بنابراین، آنقدر که در خانواده پرورش شکل میگیرد در هیچ جای دیگر امکانپذیر نیست.
جانبزرگی اظهار کرد: خانواده اولین کانون انسانسازی و جامعهسازی است و کسانی میخواهند سود ببرند و تفکر سرمایهداری دارند، اولین نشانه آنها زن در خانواده است؛ کانون خانواده مادر است و به شکل مسالمتآمیز و غیر مسالمتآمیز، مادر را نشانه میگیرند و وقتی اولین طراح تربیت را بزنند هزینه زیادی را به جامعه تحمیل میکنند.
تربیت معنوی و ایجاد یگانگی
وی گفت: امروزه در دنیا از تربیت معنوی کمتر حرف میزنند، به خاطر اینکه کارکرد آن با منافع جریانهایی که دنیا را مدیریت میکنند و خانواده را هدف قرار دادهاند ناسازگار است و سود در چندگانگی، بیگانگی و دوگانگی است.