مسابقات جام جهانی فوتبال قطر یک فرصت بسیار مناسبی برای تغییر و اصلاح دیدگاههای منفی در مورد اسلام قلمداد میشود.
به گزارش سرویس ترجمه ردنا (ادیان نیوز)، به نقل از “خبرگزاری فرانسه”؛ مسابقات جام جهانی فوتبال قطر ۲۰۲۲ برای مسلمانان این فرصت را فراهم کرده تا ذهنیتهای منفی در مورد اسلام را تغییر دهند.
مقامات قطری نیز خواستار تلاشهای مضاعف برای تبلیغ اسلام در بین هواداران فوتبال از کشورهای مختلف حاضر در این کشور و دعوت آنها به قبول اسلام شدهاند.
فوتبال و فرصت مبارزه با اسلامهراسی
«سلطان بن ابراهیم الهاشمی» استاد شریعت اسلامی در دانشگاه قطر که مدیر شبکه رادیویی “صدای اسلام” نیز بهشمار میآید دراینباره گفت: جام جهانی فوتبال فرصتی برای مبارزه با پدیده شوم اسلامهراسی و تبلیغ برای جذب پیروان تازه برای اسلام میباشد.

این استاد دانشگاه قطر گفت: “اگر فرصت پیدا کنم با احترام از تماشاگران جام جهانی میخواهم به اسلام بپیوندند و اگر فرصت نکنم به آنها میگویم که مهمان و برادر انسانی ما هستند.”
وی در عین حال ابراز میدارد: اسلام تغییر دین از راه اجبار را نمیپذیرد.
این درحالیست که رسانههای اجتماعی نیز در مورد گرویدن صدها تماشاگر مسابقات فوتبال جام جهانی به اسلام در کشور قطر پستهایی منتشر کردهاند.
فوتبال و عقاید مذهبی هواداران
یک مقام وزارت موقوفات مذهبی قطر نیز به خبرگزاری فرانسه گفت: قطر بیش از اینکه به دنبال افزایش تعداد کسانی که به اسلام روی میآورند باشد، تلاش میکند نظرات و عقاید منفی تماشاگران فوتبال جام جهانی به اسلام را تغییر دهد.
فرصتهای ادیانی در جامجهانی
باید گفت قطر اولین کشور اسلامیست که موفق میشود مسابقات جام جهانی فوتبال را به نحو مناسب میزبانی کند. برگزاری مسابقات جام جهانی به قطر این فرصت را داده تا با میلیونها انسان با ادیان مختلف از سراسر دنیا در تماس باشد.
اصلاح برداشتهای نادرست و مواجهه با اسلامهراسی
ضیا فاتح، از سوریه و داوطلب تبلیغ اسلام، گفت: مسابقات جام جهانی فرصت معرفی اسلام به میلیونها انسان از سراسر دنیا، مبارزه با پدیده شوم اسلامهراسی و اصلاح برداشتهای نادرست در مورد یک دین که بسیاری در غرب آن را با افراطگرایی مرتبط میدانند، میباشد.
وی میگوید: ما به تماشاگران در مورد اخلاق، اهمیت همبستگی خانوادگی و احترام به همسایگان و غیرمسلمانان توضیح میدهیم.
سمیه از فلسطین که او نیز برای تبلیغ اسلام در جریان مسابقات جام جهانی قطر داوطلب شده، معتقد است: بسیاری از سوالاتی که تماشاگران فوتبال حین مواجه با تبلیغ اسلام میپرسند در مورد حجاب، چند همسری و مظلوم واقع شدن یا نشدن زنان در اسلام میباشد.
تماشاگران فوتبال اما مواجه شدن با تبلیغات اسلامی را تا حدودی برای خود ناخوشایند میدانند.

پتر لولیک، تماشاگر بیست و یک ساله مسابقات جام جهانی فوتبال از کرواسی، که همراه خانواهاش به قطر آمده، میگوید: این جام جهانی فرصت خوبیست تا در مورد اسلام اطلاعات بیشتر به دست بیاورند اما به نظر نمیرسد افراد زیادی به تغییر دین خود حین مسابقات جام جهانی علاقه داشته باشند.
خبر اصلی «تغییر عقیده به اسلام از جانب میزبان مسابقات جهانی فوتبال قطر» را در خبرگزاری فرانسه بخوانید.