به گزارش ادیان نیوز، در پی جسارت و هتک حرمت های متعدد نورعلی تابنده، قطب فرقه دراویش صوفیه (گنابادی) و اهانت های سلسله وار و فتنه برانگیز برخی دراویش به ساحت مقدس حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلام الله علیها، و مقابله آشکار آنان با برترین بانوی جهان خلقت، حجت الاسلام و المسلمین امیری سوادکوهی از محققان و نویسندگان جوان، در پیامی علمی، ضمن نقد سخنان بی پایه و اساس وی، به تبیین عظمت حضرت زهرا سلام الله علیها پرداخت و قطب فرقه صوفیه گنابادی را به تقوا و پرهیز از تفرقه و تشنج در مملکت اسلامی دعوت کرد.
این محقق جوان که چندی پیش نیز در پیامی قطب فرقه ضاله صوفیه را به بازگشت به اهل بیت علیهم السلام دعوت و وی را از اهانت به حضرت زهرا سلام الله علیها و مقدسات فرقه های اسلامی نهی کرده بود، درک بشریت را عاجز از شناخت فاطمه زهرا سلام الله علیها دانست و هتاکی ها نسبت به این بانوی نمونه اسلام را به دلیل عناد و عدم معرفت به ساحت مقدسه آن حضرت دانست.
مؤلف کتاب خون نگاشته های فاطمی، حضرت زهرا سلام الله علیها را بزرگترین محور وحدت و مهم ترین وجه مشترک بین شیعه و سنی معرفی نموده و با اشاره به اهمیت والای مقوله ی وحدت امت اسلامی در عصر حاضر گفت: سعی کنید آرامشی را که در این مملکتِ امام زمان ارواحنافداه حکم فرماست را با تفرقه افکنی و اهانت به مقدسات شیعه و سنی خدشه دار نکنید و بدانید ما با کسی عقد اخوت نبسته ایم! و امروز کسی که بخواهد حنجره ی نفاق و تفرقه در میان امت اسلام باشد، با او مقابله می کنیم… .
متن پیام این محقق جوان به نورعلی تابنده بدین شرح می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تبارک و تعالی فی محکم کتابه الکریم و مبرم خطابه العظیم: اعوذ بالله من الشیطان الرجیم، بسم الله الرحمن الرحیم، (إِنَّما یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیراً)[۱]؛ (لَا تَجْعَلُوا دُعَاءَ الرَّسُولِ بَیْنَکُمْ کَدُعَاءِ بَعْضِکُمْ بَعْضًا)[۲] و قال رسول الله صلی الله علیه و آله: … الویل ثم الویل، ثم الویل، لمن شک فی فضل فاطمه[۳]
جناب آقای نورعلی تابنده! قطب فرقه صوفیه بیچاره!
با نهایت تأسف و تأثر فراوان و علی رغم تذکرات قرآنی و روایات محکمی که در نامه های قبل ، تقدیم حضور شما شد، و تأکید نمودیم که جز ناصبیان (دشمنان اهل بیت علیهم السلام)که قرآن مجید درباره آنان فرموده : (عامله ناصبه تصلی ناراً حامیه) ، احدی به ساحت مقدس اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام اهانت نمی کند،و کسی جرأت گستاخی نسبت به فاطمه اطهری که خدای متعال در حدیث شریف کساء او را علت خلقت معرفی نموده ندارد؛ مطلع شدیم که متأسفانه مجدداً آتش بر زبان راندید و بار دیگر به برترین بانوی جهان خلقت ، حضرت عصمت الله الکبری فاطمه زهرا سلام الله علیها جسارت نمودید.!
یقیناً این گونه گستاخی ها از هر که باشد قابل قبول نبوده، چرا که به یکی از بزرگترین مقدّسات مسلمانان و بلکه مقدسات همه ی ادیان الهی و آسمانی اهانت شده و قلب مبارک حضرت بقیت الله الاعظم مهدی موعود ارواحنافداه و مراجع عظام شیعه و صدها میلیون محبّ و شیفته فاطمی را جریحه دار نموده است.
خوب است معاندین این نکته را نیز درک کنند که هیچگاه ابرهای قیره گون نتوانستند مانع از درخشش خورشید عالم تاب فاطمی شوند و با فحاشی و بکار بردن کلمات جلف و سَبُک نسبت به پاره وجود رسول خاتم نمی توان با آن حبیبه ی خدا مقابله کرد و شایسته است که تاریخ را ورق بزنند و ببینند که فرعون صفت هایی در هزارو چهار صد و اندی سال، در پی آن بودند که با آتش زدنِ درب خانه ی وحی و شکستن پهلوی آن خزینه ی علم الهی و معدن رحمت خداوندی، نور خدا را خاموش کنند، و لکن سنت خدا بر آن است، که نور خدا هیچگاه خاموش نخواهد شد. آن زمان با هیزم و تازیانه و غلاف شمشیر هجوم آوردند و این زمان با قلم و زبان که خدای متعال پاسخ هتاکان امروز را نیز به صراحت داده است که : (یُرِیدُونَ لِیُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ)[۴] «می خواهند نور خدا را با دهنهاى خود خاموش کنند، حال آنکه خدا تمام کننده نور خویش است هر چند کافران را خوش نیاید».
جناب آقای تابنده!
آن کسانی که به خود اجازه می دهند که به حلقه ی اتصال نبوت و ولایت، و لیله القدر جهان هستی یعنی حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها اهانت کنند و در جهل و کم خردی خویش معتکف و وامانده اند، یکی از ریشه های یاوه سرایی هایشان عدم شناخت نسبت به شخصیت والای حضرت زهرا سلام الله علیها است و از اینرو بر آن شدم که در این نوشتار ، آنها را با قطره ای از دریای عظمت و جلال فاطمیه آشنا کنم تا نمی از یم فضائل و مناقب و مرتبت آن حضرت مطلع گردند، اگر چه زبان و قلم از بیان حقیقت فضائل و مناقب حضرت زهرا سلام الله علیها عاجز است .
جناب آقای تابنده!
یکی از خصوصیات بارز شخصیت والای حضرت زهرا سلام الله علیها ، دارا بودن امتیازات خاص و بی بدیل الهی است که خدای متعال این امتیازات را تنها به آن صدیقه شهیده موهبت کرده است. امتیازات منحصر بفردی که حضرتش را به استثناء جهان خلقت مبدل نموده است.
حضرت زهرا سلام الله علیها از نظر حسب و نسب، امتیازاتی دارند که احدی ازآن امتیازها و خصوصیّات برخوردار نیست؛ به گونه ای که حتّی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و امیرالمؤمنین علیه السلام با تمام فضائلشان، آن ویژگیها را ندارند. داشتنِ پدری همچون پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله ، و مادری مثل حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها(همسر بی همتای رسول خاتم) ، همسری مانند حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام و فرزندانی مثل امام حسن و امام حسین علیهما السلام و و زینب کبری و امّ کلثوم سلام الله علیهما و نسلی مثل سادات، از جمله امتیازهای نسبی منحصر به فرد حضرت زهرا علیها السلام است.
شخصیّت حضرت زهرا سلام الله علیها علاوه بر برخورداری از ویژگیهای منحصر به فرد نسبی، دارای کمالات بیمانند حسبیِ بیشماری نیز می باشند که خدای متعال گوشهای از آن را در قرآن و سایر کتب آسمانی بیان داشته است . شخصیّت حسبی، به معنای سجایا و کمالات انسانی است که در هر فردی وجود دارد.
خدای متعال برای آنکه مسلمانان پی به عظمت حضرت زهرا سلام الله علیها ببرند، بارها در قرآن کریم از عظمت و شکوهِ پاره وجود رسول الله صلی الله علیه و آله سخن گفت و اینجانب یکایک آن را در کتاب «خون نگاشته های فاطمی» ثبت نمودم تا اتمام حجتی باشد برای آنانی که بی پروا بر آن شخصیت بی نظیر جهان بشریت می تازند.
خدای منان برای آنکه یهودیان، پی به مقام والای حضرت زهرا سلام الله علیها ببرند و نسبت به آن وجود پاک شناخت پیدا کنند، در تورات، با عظمت و بزرگی از ایشان یاد کرد و سپس یکایک اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام را از خاتم الانبیاء تا خاتم الاوصیاء نام برد و از این بانوی مجلله بعنوان«هلیون» تجلیل کرد.[۵]
خدای متعال برای آنکه مسیحیان پی به عظمت حضرت زهرا سلام الله علیها ببرند، در انجیل از عظمت بی بی دوعالم پرده برداشت و فرمود: او زنی است که آفتاب را در بر دارد و ماه زیر پایش و بر سرش تاجی از دوازده ستاره است… .[6] و مقام میسر آن نیست که بخواهیم به شرح یکایک فضائل فاطمی در کتب آسمانی بپردازیم.
باری دیگر حضرت باری تعالی، شخصیت باعظمت فاطمی را در گفتگوهای بی پرده اش با پیامبر خویش (تحت عنوان احادیث قدسی) نازل کرده تا معرّف بخش دیگری از شخصیت والای خورشید عالمتاب فاطمی باشد. یکی از آن مواردی که خدای متعال بی پرده با پیامبر خویش در عظمت حضرت صدیقه شهیده، فاطمه زهرا سلام الله علیها سخن گفته، در حدیث شریف کساء است که فرمودند: (قال الله عزوجل: هُمْ فاطِمَهُ وَاَبُوها وَبَعْلُها وَبَنُوها…)[۷]
خدای متعال در پاسخ جبرئیل امین که عرضه داشت در تحت کساء چه کسانی هستند، فرمود: «آنان فاطمه و پدرش و شوهر و دو فرزندش میباشند» و در این بیان حضرت زهرا سلام الله علیها را محور و معرف سایر اهل بیت علیهم السلام برشمرده است که این مطلب بسیار مورد تأمل و بررسی است. واقعه در حدیث کساء و نزول آیه تطهیر از روایات مشهور بین خاصه و عامه است که در منابع شیعه و عامه به سندهای مختلف به گونه متواتر نقل شده و شواهد و قرائن بسیارى در تاریخ مؤیّد آن است. و در نقلهای دیگر، به جزئیات و خصوصیات واقعه نیز پرداخته شده است. واقعه کساء، مبدأ اصطلاحاتی همچون «اصحاب کساء» و «آل عباء» شده است.
اجمالاً در همه این روایات، این جریان قطعی و مسلّم است که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، حضرت امیرالمؤمنین امام على، حضرت فاطمه زهرا، امام حسن و حسین علیهم السلام را فرا خواند [طبق برخی منابع] و یا به خدمت او آمدند [در برخی منابع دیگر]، و پیامبر صلی الله علیه و آله عبایى بر آنها افکند، و فرمود: خداوندا! اینها خاندان من هستند،رجس و آلودگى را از آنها دور کن، در این هنگام آیه (إِنَّما یُریدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهیرا)[۸]، نازل شد.
آری! حدیث شریف کساء در واقع برگ زرینی است که از عظمت و جلال بی نظیر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها پرده بر می دارد و در پی آن اثبات عصمت و امامت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام نیز به وضوح دیده می شود.
جناب آقای تابنده!
وجود ارجمند فاطمه زهرا سلام الله علیها ، محور و مدار و رشته گردآورنده میان نور رسالت و امامت آسمانی است؛ چرا که از روایات بیانگر «عالم انوار» چنین دریافت میگردد که دو نور پرشرافت رسالت و امامت، از آغاز آفرینش، یک نور بود و در وجود پاکان روزگاران از نسلی به نسل دیگر انتقال یافت تا به وجود پرشرافت جناب عبدالمطّلب رسید، و در آنجا بود که خدا آن فروغ مبارک را به دو بخش تقسیم نمود. بخشی از آن فروغ که نور رسالت و نبوّت بود در وجود جناب عبداللّه قرار گرفت و بخش دیگر که نور امامت آسمانی بود در وجود ارجمند ابوطالب، و این دو فروغ تابناک از هم جدا بود تا بار دیگر در وجود نورانی صدّیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها به هم پیوست و وجود ارجمند فاطمه سلام الله علیها قرارگاه و دیدارگاه آن دو نور شد و آن حضرت به دیدارگاه دو نور رسالت و امامت و نقطه پیوند و گردآمدن دو دریای بیکران فضیلت و جلوگاه دو مقام والای نبوت و ولایت آسمانی عنوان یافت؛ و به همین جهت هم، حدیث شریف کساء به نام بلند و پرشکوه او آغاز میشود و نام ارجمند او پیش از آمدن نام هر یک از آن انوار الهی به صورت جداگانه آورده میشود، تا آن دو نور رسالت و امامت محور باشند و دو نور وجود امام حسن و حسین علیهماالسلام بر گرد آن بگردند. و حال براستی به چه جرمی چنین به محور اهل کساء اهانت و هتاکی می شود؟!
آقای تابنده!
کمی تأمل کنید!.خدای متعال می فرماید: (یَومَ یأتِ لاَ تَکَلَّمُ نَفسٌإلا بِإِذنِهِ فَمِنهُم شَقِیٌّ وَ سَعِیدٌ)(فأمّا الَّذِینَ شَقُوا فَفِی النَّار لَهُم فِیها زَفِیرٌ وَ شَهِیقٌ)(خالِدِینَ فِیها ما دامَتِ السَّماواتُ وَ الأرض إلا ما شاءَ رَبُّکَ إنّ رَبَّکَ فَعَّالٌ لِما یُرِیدُ)(و أما الَّذِینَ سُعِدُوا فَفِی الجَنَّهِ خالِدِینَ فِیها ما دامَتِ السَّماواتُ وَ الأرض إلا ما شاءَ رَبُّکَ عَطَاءً غَیرَ مَجذوذٍ)[۹]
«روزی که فرا رسد هیچ کس جز به اذن او سخن نگوید. گروهی بدبختند و گروهی خوشبخت!» «اما کسانی که بدبخت شده اند، در آتشند، و برای آنان در آنجا، «زفیر» و «شهیق» است» «تا آسمانها و زمین برجاست، درآن ماندگار خواهند بود، مگر آنچه پروردگارت بخواهد، زیرا پروردگارت هرچه را بخواهد انجام میدهد!» «و اما کسانی که خوشبخت شده اند، تا آسمانها و زمین برجاست، در بهشت جاودانند، مگر آنچه پروردگارت بخواهد. بخششی است قطع نشدنی!» .
علامه بحرانی از فقیه حنفی، موفق ابن احمد خوارزمی با اسناد خود از یزید بن تبیع روایت میکند که گفت: از ابوبکر شنیدم که میگفت: روزی رسول خدا را دیدم که خیمه ای برپا کرده و خود به کمانی عربی تکیه زده بود و علی و فاطمه و حسن و حسین علیهم السلام در خیمه بودند، سپس حضرت فرمودند: ای گروه مسلمانان! من با کسی که با این سراپرده نشینان صلح و دوستی داشته باشد، صلح و دوستی دارم. و با هر کسی که با ایشان نبرد کند، در نبردم. و دوستم با هرکسی که آنان را دوست بداردو دشمن با آنکه ایشان را دشمن بدارد. آنان را دوست نمیدارد مگر آن کسی که نیای او از نیکبختی برخوردار و نطفه اش از آلودگی پاک باشد و دشمن نمیدارد مگر آنکه نیای او شقی بوده و نطفه اش ناپاک باشد. [۱۰]
قرآن کریم، مردم را به سعید و شقی تقسیم میکند و رسول خدا صلی الله علیه و آله به نص این روایت و نقل ابوبکر، سعیدان را با ادات حصر «ما» و «الا» به دوستداران فاطمه زهرا علیهاالسلام و پدرشان و همسرشان و فرزندانشان حصر نموده است. و همچنین حصر اشقیا با ادات حصر«ما» و «الا» درباره کسانی که فاطمه زهرا علیهاالسلام و پدر و همسر و فرزندانشان را دشمن بدارد؛ لذا آیه شریفه تنها بر ایشان مطابق است. [۱۱]
آقای تابنده!
بارها در قرآن و سایر کتب آسمانی از حضرت زهرا علیهاالسلام نام برده شد و خدای متعال همگان را در محبت و مودّت آل الله در هر عصر و زمان دستور داد و دوستداران فاطمی را سعادتمند و دشمنانش را شقی معرفی نمود.
وقتی صفحات خون آلود تاریخ زندگانی حضرت زهرا علیهاالسلام را مطالعه و به کتاب شریف اسرار آل محمّد علیهم السلام نیز مراجعه می کنیم، با نهایت تأسف و تأثر میبینیم که شقی ترین افراد عالَم، بزرگترین جنایت تاریخ را در حق حضرت زهرا علیهاالسلام مرتکب شدند که مورّخین تنها اندکی از زخم دلِ آل الله سخن گفتند و درآن خفقان شدید نتوانستند تمامی جزئیات شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام را بر صفحات تاریخ بنگارند… ولکن از آنجایی که سنت خدا بر آن است که باطل را همیشه رسوا میکند، تاریخ پرده از ظلم بی حد و حصر بر فاطمه زهرا علیهاالسلام برداشت و شقی ترین انسانهای روی کره زمین که قاتل مادر سادات بودند را به جهانیان معرفی کرد. حال سؤالی مطرح می شود که براستی چرا ناموس خدا را در آن زمان آنچنان آزردند و شهیدشان کردند و در عصر حاضر نیز فاطمه ای با این عظمت و شکوه را هتاکی و جسارت می کنند؟!
آقای تابنده!
اینجانب بار دیگر بر خود لازم میدانم که شما را به حقیقت و سیره اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام دعوت کنم و شما را نهی از آن فرقه پوشالی کنم که عالم آل محمّد علیهم السلام، حضرت امام رضا علیه السلام درباره اش فرمود:
«من ذکر عنده الصوفیه و لم ینکرهم بلسانه و قلبه فلیس منا، و من أنکرهم فکانما جاهد الکفار بین یدی رسول الله؛ اگر در نزد شخصی ، نام صوفیه برده شود و او با دل و زبانش آنها را تکذیب نکند، از ما نیست و هر که آنها را انکار نماید ، گویی در رکاب پیامبر خدا با کفار جهاد می کند».[۱۲]«لا یقول احد بالتصوف الا لخدعه او ضلاله او حماقه؛ حدی به تصوّف معتقد و قائل نمی شود، جز برای نیرنگ، یا گمراهی و یا حماقت».[۱۳]
در خاتمه ، امیدوارم از جسارت هایی که بر آن مادر مظلومه روا داشتید توبه کنید و به آغوش عترت بازگردید. و این نکته را نیز گوشزد می کنم که مع الاسف شاهد آن هستیم که بارها به نظام مقدس اسلامی و مقام شامخ ولایت فقیه و مراجع عظام هتاکی نمودید!، ملتفت باشید که سکوت بزرگوارانه ی این عزیزان حریم امن شما نخواهد بود و به فضل خدا به یکایک آن هتاکی ها پاسخی علمی خواهیم داد. سعی کنید آرامشی که در این مملکت امام زمان ارواحنافداه حکم فرماست را با تفرقه افکنی و اهانت به مقدسات شیعه و سنی خدشه دار نکنید و بدانید ما با کسی عقد اخوت نبسته ایم! امروز کسی که بخواهد حنجره ی نفاق و تفرقه در میان امت اسلام باشد، با او مقابله می کنیم… و این را نیز بدانید که حضرت زهرا سلام الله علیها بزرگترین محور وحدت امت اسلام است. اللّهم العن اوّل ظالم ظلم حق محمّد و آل محمّد و آخر تابع له علی ذلک… . [۱۴]
والسلام علی من اتبع الهدی.
امیری سوادکوهی ـ قم المقدسه
۱جمادی الاوّل ۱۴۳۶ هجری قمری
منابع:
[۱] .احزاب ، آیه ۳۳
[۲] . نور، آیه ۶۳
[۳]. فاطمه الزهراء، صفحه ۱۰۲
[۴] .صف، آیه ۹
[۵] .الاختصاص، صفحه ۳۷
[۶] . انجیل یوحنا، باب ۱۲ مکاشفه
[۷] .مفاتیح الجنان، حدیث شریف کساء
[۸] . احزاب ، آیه ۳۳
[۹] . هود، آیات ۱۰۶ ـ ۱۰۹
[۱۰] . مناقب الخوارزمی ، صفحه ۲۹۷، الریاض النضره ، جلد۲، صفحه ۱۵۴
[۱۱] . خون نگاشته های فاطمی ، صفحه ۱۱۱
[۱۲] . سفینه البحار جلد ۲ صفحه ۵۸ و جلد ۵ صفحه ۲۰۰
[۱۳] . سفینه البحار،جلد ۲، صفحه ۵۸
[۱۴]. بخشی از زیارت پر فیض عاشورا
منبع: شیعه آنلاین