خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

براساس یک تحقیق تازه بیشتر چینی‌ها پیرو دین خاصی نیستند اما به دین، معنویت و سنت‌های دینی اعتقاد دارند

براساس یک تحقیق تازه در زمینه دین، بسیاری از بزرگسالان در چین اعتقادات مذهبی دارند و اعمال دینی را انجام می‌دهند.

به گزارش سرویس ترجمه ردنا (ادیان نیوز) به نقل از “Religion Media Center” تحقیق انجام شده توسط مرکز تحقیقی پیو نشان داد تنها یک نفر از هر ده نفر در چین به صورت رسمی به یک گروه مذهبی تعلق دارد و این رقم طی پانزده سال اخیر افزایش نیافته است.

در این تحقیق که براساس تحلیل اطلاعات منابع مختلف از جمله “نظرسنجی های انجام شده توسط دانشگاه های چین”، نگرش های اخیر در زمینه دینداری در چین مورد بررسی قرار گرفته است.

این در حالی ست که پنج دین “بودائی، مسیحیت کاتولیک، اسلام، مسیحیت پروتستان و تائوئیسم” از سوی دولت چین در این کشور به رسمیت شناخته شده حکومت از نزدیک اعمال دینی، رهبران مذهبی و منابع مالی این ادیان را کنترل می کند. براساس قوانین حکومتی پیروان این ادیان درچین حق تبلیغاتی دینی را ندارند.

براساس یافته های تحقیق نزدیک به هفده میلیون مسلمان در چین زندگی می کنند و دو درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند. برخورد دولت چین با مسلمانان اما بسیار خشن بوده و جنایت علیه بشریت قلمداد شده است.

تحقیق فوق نشان داد نود درصد مردم چین هیچ گرایش دینی ندارند اما دین در صورتی که موضوعاتی چون معنویت، سنت ها و خرافات که در آن سنت های مختلف درهم آمیخته شده را در تعریف خود داشته باشد، نقش پر رنگی در زندگی چینی ها دارد.

بیست و شش درصد از مردم در چین برای رضایت خدایانشان بخور(نوعی چوب) می سوزانند، هفتاد و پنج درصد با پیروی از سنت کنفوسیوس بر سر قبور اجدادشان می‌روند، چهل و هفت درصد به فنگشویی(هنر قدیمی چینی) باور دارند، سی و سه درصد به بودا باور دارند اگرچه تنها چهار درصدشان خود را بودایی می دانند، هجده درصد به تائوئیست اعتقاد دارند، ده درصد برای آینده بهتر دعا می کنند و درصد از مردم چین نیز به ارواح اعتقاد دارند.

ترکیت سنت ها در چین یک عرف است. از هفت درصدی که به خدا اعتقاد دارند، بیشترشان به خدایان و نیروهای ماوراء الطبیعه دیگر نیز باورمندند.

براساس تحقیق یک سوم جمعیت چین بی‌دین هستند.

بخشی از هزینه‌های مالی تحقیق “دین در چین” از سوی نهاد جان تمپلتون و در چارچوب پروژه “آینده دینی جهان” پیو-تمپلتون پرداخت شد.

خبر اصلی را اینجا (+) بخوانید.

به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.