خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

دست رد زندانیان سیاسی در بحرین به پیشنهاد دولت برای پایان دادن به اعتصاب غذا

زندانیان سیاسی در بحرین مصالحه دولت این کشور را رد و بر ادامه اعتصاب غذا تاکید کردند.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، گروه‌های حقوقی و خانواده‌های زندانیان می‌گویند حدود ۸۰۰ زندانی در زندان جو پایتخت به دلیل شرایط سخت این زندان دست به اعتصاب غذا زده‌اند و روز پنجشنبه امتیازات دولتی را برای شکستن اعتصاب غذا رد نمودند.

سید الودایی، مدیر وکالت در موسسه حقوق و دموکراسی بحرین، گفت: بر اساس گفتگو با زندانیان پس از بیانیه وزارت کشور، واضح است که اعتصاب غذا تا زمانی که دولت به طور جدی و با حسن نیت به نگرانی‌های آنها رسیدگی نکند، ادامه خواهد داشت.

زندانیان خواستار پایان انزوای برخی از زندانیان، افزایش اوقات فراغت روزانه، اجازه اقامه نماز به جماعت، اصلاح قوانین ملاقات و دسترسی به مراقبت‌های پزشکی و آموزش بیشتر هستند.

مقامات بحرین هدف قرار دادن مخالفان سیاسی را رد کرده و می‌گویند که از امنیت ملی محافظت می‌کنند. آنها گفته‌اند که طبق قوانین بین‌المللی کسانی را که مرتکب جنایت می‌شوند تحت پیگرد قانونی قرار می‌دهند.

چندی پیش زندانیان سیاسی با صدور بیانیه مشترکی تاکید کردند که مسئولان زندان جو، حقوق اولیه‌ای را که حتی اسرای جنگی از آنها برخوردار هستند، از زندانیان سیاسی دریغ می‌کنند.

در بیانیه زندانیان سیاسی آمده است: آن‌ها مجبور هستند ۲۳ ساعت از شبانه روز را داخل سلول‌های خود بمانند و تنها یک ساعت در روز می‌توانند کارهای شخصی خود را انجام دهند. مسئولان زندان حتی مدت زمان و روزهای ملاقات با این زندانیان را بسیار کاهش داده‌اند. شرایط بهداشتی و ارائه خدمات پزشکی در زندان نیز بسیار ناگوار است.

آنها همچنین به سیستم ناعادلانه ملاقات از طریق دیوار شیشه‌ای و کاهش زمان ملاقات و جلوگیری از ملاقات با خانواده‌ها و محرومیت از حق تحصیل و بهداشت اشاره کردند.

پیش از این نیز ائتلاف ۱۴ فوریه بحرین در بیانیه‌ای همبستگی مطلق خود را با زندانیان سیاسی بحرین اعلام و بر لزوم رسیدگی به مطالبات زندانیان به دنبال اعتصاب غذای نامحدود تاکید کرد.

بحرین تنها پادشاهی خلیج فارس بود که در جریان اعتراضات بهار عربی با ناآرامی‌های جدی مواجه شد و تظاهرات‌هایی که تا سال ۲۰۱۳ با تعداد کمتری ادامه یافت.

از آن زمان، بحرین گروه‌های اصلی مخالف را منحل کرده و هزاران نفر را تحت پیگرد قانونی قرار داده و تابعیت صدها نفر از آنها را در محاکمه‌های دسته جمعی سلب کرده است به طوری که بسیاری از فعالان سیاسی به خارج از کشور گریخته‌اند.

منبع رویترز
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.