حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در مراسم آیین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲ عنوان کرد: اسرائیل تخم کینهای است که غرب در خاورمیانه کاشته است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور و سخنرانی دکتر علیاکبر صالحی «قائم مقام و معاون محترم فرهنگستان علوم» برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن خوش آمد گویی به مهمانان حاضر در مراسم آیین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ دانشگاه ادیان و مذاهب بیان داشت: نمیدانم بار غمگین شب گذشته در بیمارستان المعمدانی را چطور باید به زبان بیاورم. یک طرف این عمل انجام شده نسل کشی است و طرف دیگر آن سکوت جهان و مدعیان حقوق بشر است که جنایات صهیونیستها را میبینند و ساکت مینشینند. باید بگویم ما هر چه از دستمان برمیآید برای مردم غزه و فلسطین انجام میدهیم و این را نیز از موضوع رسمی اعلام خواهیم کرد. ما از دسترسیهایمان استفاده می کنیم تا صدای مردم مظلوم غزه را به گوش جهانیان برسانیم.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: اسرائیل تخم کینهای است که غرب در خاورمیانه کاشته است. همچنان که بارها گفتهاند ما اگر اسراییل را قبلاً ایجاد نمیکردیم قطعاً بعداً ایجادش می کردیم تا این تخم نفاق را در خاورمیانه بکاریم.
وی همچنین بیان داشت: امیدواریم بتوانیم در سال جدید همانند سالهای گذشته در خدمت علم دانش و گفتگو در جهان باشیم. دانشگاه ادیان و مذاهب پژوهش محور، دارای تحصیلات تکمیلی و گفتگو محور است. به همین جهت ما سفرهای خارجی بسیاری را در دستور کار خودمان قرار دادهایم. سفرهای خارجی ما موجب ارتباطات گسترده در دنیا شده است زیرا دانشگاه ادیان و مذاهب یکی از گستردهترین دانشگاهها در سراسر جهان است. این دانشگاه پل و معبری برای گفتگو و تلاش در جهت زندگی صلح آمیز برای بشریت است.
تنها راه نجات بشریت گفتوگوست
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: ما در تلاشیم درب گفتوگوها را باز نگه داریم زیرا معتقدیم تنها راه نجات بشریت گفتوگوست. نمونه این گفتوگوها با عربستان است. ما در سایه گفتوگو با عربستان به نتیجههای مطلوبی رسیدیم. ما به جز اسرائیل با همه کشورها در جهت گفتوگو حرکت خواهم کرد و تنها با اسرائیل است که گفتوگو نخواهیم کرد و ان شاالله همچنان که مشکل ما را خدا در آپارتاید آفریقای جنوبی حل کرد در اینجا نیز خداوند به یاری مسملین جهان خواهد آمد و این مشکل را حل می کند. قطعاً گفتوگوها با دیگر کشورها میتواند راهگشا و گرهگشا باشد.
وی در پایان گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب از ۳۰ کشور جهان در ۱۴ دانشکده دانشجوهای مختلفی را به خود دیده است. در این بین، ملت عراق بیشترین تعداد دانشجوها را در این دانشگاه داشته است که در حال حاضر در حال فارغ التحصیلی هستند و تعدادشان کمتر شده است. به یاری خداوند حرکت جدیدی را آغاز میکنیم و برای جذب دانشجوهای خارجی بیشتر، تلاش مضاعفتری خواهیم داشت.