دبیرکل حزب دموکرات مسیحی در آلمان «کارستن لینمان»، از نهادهای اسلامی در کشورش خواست تا حق موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، دبیرکل حزب دموکرات مسیحی در آلمان، کارستن لینمان، از نهادهای اسلامی در کشورش خواست تا حق موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسند.
لینمان طی بیانیهای که ۱۱نوامبر در روزنامه آلمانی Neue Osnabrücker Zeitung منتشر شد گفت: ما نیاز به اعلامیهای از سوی همه نهادهای اسلامی داریم که در آن حق موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسند و یهودی ستیزی را رد کنند. در غیر این صورت حق ادامه فعالیت در آلمان را نخواهند داشت.
لینمان با بیان اینکه دولت آلمان تلاش کافی برای مبارزه با اسلام سیاسی نمیکند، گفت: مرکز اسلامی هامبورگ که بازوی روحانیت در ایران است هنوز تعطیل نشده است و «این یک سیگنال کاملا اشتباه است.»
لازم به ذکر است که دفتر منطقهای هامبورگ برای حفاظت از قانون اساسی (اطلاعات داخلی) مرکز اسلامی را در زمره گروههای افراطی طبقهبندی میکند.
مقامات آلمانی این مرکز را دفتر روابط خارجی ایران میدانند که حمله حماس به اسرائیل را تبریک گفت.
لینمان گفت که اکثریت قریب به اتفاق مسلمانان در آلمان میخواهند در صلح و آزادی زندگی کنند، اما اسلام سیاسی میخواهد لیبرال دموکراسی را از بین ببرد و آن را به خلافت تبدیل کند.
وی با بیان اینکه «اگر ما قاطعانه با اسلام سیاسی مبارزه کنیم، منجر به آزادی مسلمانان لیبرال و سکولار در آلمان خواهد شد» افزود: «نکته مهم در اینجا روشن کردن این است که هرکس به ارزشهای ما احترام بگذارد بخشی از جامعه ما محسوب میشود، صرف نظر از از ایمانش اما هر کس با آن مبارزه کند کشور اشتباهی را انتخاب کرده است.»
در همین راستا وزیر کشور آلمان روز پنجشنبه، ۱۶ نوامبر، از یورش صدها پلیس این کشور به مرکز اسلامی هامبورگ و پنج گروه وابسته به آن خبر داد.
دلیل یورش پلیس به مرکز اسلامی هامبورگ و پنج گروه وابسته به آن نیز، ارتباط مشکوک حزبالله، گروه شیعی مورد حمایت ایران، با گروه حماس اعلام شده است.
عملیات روز پنجشنبه پلیس آلمان در شش ایالت از ۱۶ ایالت این کشور با جستوجو در املاک مرکز اسلامی هامبورگ انجام شد، اما در این عملیات کسی دستگیر نشده است.
این عملیات شناسایی که به صورت همزمان در شهرهای هامبورگ، هانوفر، مونیخ و برلین انجام شده است منجر به ضبط بیش از دهها سیستم کامپیوتر، گوشی تلفن همراه و اسناد و مدارک حساس در ارتباط با این شبکه شده است.
فقط در هامبورگ ۳۱ ساختمان وابسته به انجمنهای شیعه شامل مسجد علی هامبورگ و حوزه علمیه هامبورگ توسط ۳۰۰ نیروی پلیس به صورت ناگهانی و اجباری بازرسی شدهاند.
آلمان فعالیتهای گروه حماس و سازمانهای مرتبط با آن را پس از علملیات طوفان الاقصی به طور کلی ممنوع کرده است. اتحادیه اروپا و آمریکا گروه حماس را گروهی تروریستی قلمداد میکنند.
نانسی فزر، وزیر کشور آلمان میگوید که مرکز اسلامی هامبورگ و چند مرکز وابسته به آن در حالی هدف حمله پلیس قرار گرفتند که بسیاری از یهودیان احساس ناامنی میکنند. او گفت که دولت آلمان تحریکات یهودستیزانه را تحمل نخواهد کرد.
از مرکز اسلامی هامبورگ، به عنوان یکی از مهمترین موسسات اسلامی در آلمان و از مسجد امام علی، که زیر نظر آن قرار دارد، به عنوان یکی از قدیمیترین مساجد شیعیان در اروپا نام برده میشود.