حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم مقام رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتوگویی اشاره کرد: در مورد شخصیت ایشان باید گفت که صدیقه طاهره(س) نه تنها نقطه وصل میان امامت و نبوت است؛ بلکه نقطه وصل بین تمام مذاهب اسلامی است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتوگویی به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با تاکید بر اینکه همه مذاهب اسلامی بر فضائل حضرت فاطمه زهرا (س) اتفاقنظر دارند، بیان کرد: در کتب معتبر شیعه و سنی احادیث زیادی در مورد حضرت فاطمه زهرا (س) ذکر شده و نقل است که ایشان سیده زنان اهل بهشت هستند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم مقام رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این گفتوگو، با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: در احادیث و روایاتی که از بزرگان دین و مذهب به دست ما رسیده بر این مطلب بسیار تاکید شده است که پیامبر اکرم (ص) فرمود: فاطمه پاره تن من است. همچنین در حدیث شریف کساء نیز میبینیم که خداوند تبارک و تعالی زمانی که میخواهد اهل بیت (علیهم السلام) را معرفی نماید، این بزرگواران را با نام حضرت فاطمه زهرا (س) معرفی مینماید که این مطلب نشان از عظمت بی بی دو عالم حضرت صدیقه طاهره (س) است.
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد؛ وجود نازنین حضرت زهرای مرضیه (س) رحمتی از جانب خداوند متعال به جهانیان و به ویژه برای امت اسلامی است. وجود این بانوی بزرگوار حجتی برای شناخت حق از باطل بوده و این بانوی عظیمالشأن علیرغم داشتن مقام و منزلت بزرگی چون دختر پیامبر (ص)، همسر ولایت و مادر امامت و به بیان امام حسن عسکری (ع)، «عصمت الله الکبری» و «حجه الله علی حجج» است.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود؛ حضرت مهدی (عج) که جهان منتظر ظهور اوست، میفرماید: «دختر رسول خدا برای من سرمشقی نیکوست» و در مورد شخصیت ایشان باید گفت که صدیقه طاهره(س) نه تنها نقطه وصل میان امامت و نبوت است؛ بلکه نقطه وصل بین تمام مذاهب اسلامی است.
دکتر جعفرطیاری با اشاره به سخن پیامبر (ص)، رضایت خداوند متعال را در گرو رضایت حضرت فاطمه زهرا (س) دانست و گفت: زندگی این بانوی بزرگوار برای جامعه اسلامی الگو و چراغ هدایت است و سیره ایشان راه و روش عبودیت بوده و پیامبر گرامی اسلام (ص) هرگاه اندوهگین میشد نزد حضرت فاطمه زهرا (س) میرفت و با دیدن ایشان آرام میگرفت.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری در پایان خاطر نشان کرد؛ این ایام فرصت خوبی است تا ضمن معرفی سبک زندگی فاطمی به جهانیان، پایههای فکری و معنوی خود را بیش از پیش با سیره و روش فاطمی استوار سازیم.