خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

اقدام قابل تقدير و ابتکاري خواننده جوان

به گزارش ادیان نیوز، محسن توسلي از خوانندگان جواني است که دغدغه‌هاي انقلابي و انساني دارد. پيش از اين چند تيتراژ براي تلويزيون خوانده و چندين قطعه ساخته که مي‌خواهد آنها را در قالب آلبومي به بازار ارائه دهد.
 
توسلي از ساخت قطعه‌اي با موضوعِ نامه‌ي مقام معظم رهبري به جوانان اروپا خبر داد.
 
محسن توسلي گفت: درباره نامه مقام معظم رهبري به جوانان اروپا قطعه‌اي موسيقي به زبان انگليسي ساخته‌ام که هم اکنون در مراحل تصويرسازي براي کليپ است. اين قطعه را با سازهاي غربي اجرا کرده‌ايم.
 
توسلي با اشاره به ايده ساخت اين قطعه اظهار کرد: از سال گذشته و بعد از نامه مقام معظم رهبري به جوانان اروپا، ايده‌ي ساخت قطعه‌اي درباره اين موضوع و البته به زبان انگليسي به ذهنم رسيد.
 
وي ادامه داد:‌ ممکن است جوانان اروپايي اخبار را دنبال نکنند و يا رسانه‌هاي غربي خبرِ ارسال اين نامه را سانسور کنند؛ به همين دليل به ذهنم رسيد که موسيقي مي‌تواند بهترين راه براي آگاه کردن جوانان اروپايي از نامه‌ي رهبر انقلاب است.
 
اين خواننده تاکيد کرد :‌براي ساخت اين قطعه از سازهاي موسيقي غربي بهره برديم تا جوانان اروپايي راحت‌تر بتوانند با اين قطعه ارتباط بگيرند. سازهايي مانند ساکسيفون و گيتار الکترونيک که در غرب طرفداران بسياري دارد، در اجراي اين قطعه به کار گرفته شده‌اند.
 
توسلي با اشاره به ترانه‌ي اين قطعه گفت: ترانه اين قطعه را حسين صيامي براساس نامه‌ي مقام معظم رهبري به جوانان اروپايي سروده است. در جاي جاي اين قطعه تلاش شده تا پيام اصليِ اسلام که همانا عشق و صلح است را به گوش جوانان اروپا برسانيم.
 
وي ادامه داد:‌ براي رعايتِ درستِ تلفظ کلمه‌ها به زبان انگليسي، آقاي رضا هاشمي گوينده پرس‌تي‌وي را سر ضبط برديم تا نظارت لازم را داشته باشد.
 
 در ساخت اين قطعه موسسه سراج از ما حمايت کرد.
 
توسلي در پايان گفت: 5 ماه است که مراحل ضبط موسيقي به اتمام رسيده و منتظر ساختِ کليپش از سوي نصرتي‌وي هستيم. آهنگساز و تنظيم‌کننده اين موسيقي اميد رهبران است.
منبع: تسنیم
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.