خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

اسرائیل هلند را «کانون یهودستیزی» خواند

آناتولی نوشت؛

در پی ممنوعیت حضور هواداران فوتبال اسرائیل در هلند، این رژیم هلند را مهد یهودی‌ستیزی در اروپا نامید.

به گزارش ادیان‌نیوز؛ آناتولی نوشت: پس از آنکه مقامات شهر «آلکمار» هلند با وجود فشارهای دیپلماتیک تل‌آویو، ممنوعیت حضور هواداران فوتبال اسرائیل در مسابقه لیگ اروپا را تأیید کردند، اسرائیل هلند را به تبدیل شدن به «کانون یهودستیزی» متهم کرد. هواداران باشگاه اسرائیلی «هاپوئل بئرسبع» از حضور در مسابقه ۱۵ اکتبر مقابل تیم «آزد آلکمار» منع شده‌اند؛ چرا که مقامات محلی به دلیل نگرانی از اعتراضات و درگیری‌های احتمالی، این بازی را در رده مسابقات «بسیار پرخطر» طبقه‌بندی کرده‌اند.

وزارت امور خارجه اسرائیل در بیانیه‌ای که در شبکه اجتماعی آمریکایی «ایکس» منتشر شد، مدعی شد: این تصمیم «به کسانی که تهدید می‌کنند و به خشونت دامن می‌زنند، پاداش می‌دهد» و «با روح ورزش در تضاد است». این وزارتخانه مقامات هلندی را متهم کرد که به جای «مهاجمان»، «قربانیان» را ممنوع‌الورود کرده‌اند؛ اشاره این بیانیه به درگیری‌هایی است که در نوامبر ۲۰۲۴ با حضور هواداران فوتبال اسرائیل در آمستردام رخ داد.

این وزارتخانه همچنین مدعی شد که حملات یهودستیزانه در هلند، تحت تأثیر لفاظی‌های ضداسرائیلی سیاستمداران و چهره‌های عمومی هلندی تشدید می‌شود.

گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.