به گزارش ادیان نیوز، کلیسای خانگی به مفهوم کهن و سنتیِ آن، به اجتماعی گفته میشود که در صدر مسیحیت [۱] برای برگزاری آیینهای پرستشی مسیحیت شکل میگرفت؛ اما امروزه با تأثیری که جریانهای فکری صهیونیسم، بر تفکر گروهها و جنبشهای نوپدید مسیحی نهاده، کلیسای خانگی نیز مفهوم و کارکرد جدیدی یافته است. درگذشته کلیساهای خانگی برای گسترش و تبلیغ اهداف حضرت مسیح (علیه السلام) در جامعه یهودی آن روز به کار میرفت، اما امروزه کلیساهای خانگی با مدیریت تشکیلات سیاسی گستردهای که در پس آن وجود دارد، به ابزاری پیشرفته در راستای گسترش و تبلیغ مبانی صهیونیسم با استفاده از جریان مسیحیت صهیونیسم، تبدیلشده است.
امروزه در بیشتر کشورها، کلیسای خانگی بهعنوان نماد یک تشکیلات مخفی در مبارزه با نظامی که در آن فعالیت میکنند، شناخته میشود. برنامههای این اجتماعات نیز پیوسته در محافلی پنهانی، گاه حتی در قالب اردوهای تفریحی و نه جلسات خانگی، در جنگل و… برگزار میشود. اصلیترین هدف گسترش کلیسای خانگی، فراهم آوردن زمینه سلطه در کشورهایی نظیر ایران است. در این زمینه سازمن های تبشیری نیز وارد میدان شده و اهداف غرب را در خصوص سلطه دنبال میکنند. تمرکز اصلی این سازمان های غیر قانونی مسیحی بر روی تربیت شاگرد برhttp://adyannews.com/ای شکل گیری گروه های کوچکی در قالب کلیساهای خانگی است تا در آینده، اعضا هر کدام به ساماندهی کلیساهای خانگی دیگر و رشد قارچ گونه آن اقدام کنند.
در این گروه های کوچک که به صورت خانوادگی و گروه دوستان و همسالان شکل می گیرد، ابزارهای مورد نیاز تربیت شاگرد، مانند: الواح فشرده و کتاب ها و جزوات تبشیری تامین شده و به صورت هرمی، آموزش و رشد سرگروه ها انجام می گیرد. تعداد اعضای شرکت کننده در هر گروه، باید به تعداد حواریون حضرت عیسی(ع) یعنی دوازده نفر باشد؛ حال آنکه این گروهک های غیر قانونی، با حضور دو نفر هم تشکیل می شود. شرکت کنندگان در این کلیساهای خانگی، عمدتا کسانی هستند که با وعده های پوچی همچون: اقامت در کشورهای خارجی و رسیدن به آرامش، در این تشکیلات غیر قانونی، حضور می یابند. تجربه افراد نشان داده است که کسانی که به امید واهی آرامش در این جلسات غیر قانونی شرکت کرده اند، نه تنها آرامش آنها بهبود نیافته است، بلکه روز به روز بر تشویش ذهنی آنها افزوده شده و اکنون، با درمان های روانپزشکی و استفاده از داروهای آرامش بخش، به زندگی عادی خود ادامه می دهند. رهبران این کلیساها، افرادی از کلیساهای غیر قانونی ساختمانی همچون کلیساهای جماعت ربانی و انجیلی و سازمان های تبشیری مسیحی مانند: اوپن دورز و ۲۲۲ و … هستند که با تغییر تاکتیک و حضور در جبهه ای دیگر، در پی تضعیف بنیان های اعتقادی مردم هستند. افراد آموزش دیده این گروهها، در خانه و محل زندگی مردم حاضر شده و ترویج مسیحیت صهیونیستی را از خویشاوندان و دوستان نزدیک خود شروع می کنند.
کلیساهای خانگی برای رسیدن به اهداف شوم خود از روشهایی بهره میگیرد که کاملاً با دستورات کتاب مقدس تضاد دارد، و حتی برخی مسیحیان نیز بدان معرتفند تا جایی که کارشناس شبکه ماهوارهای ستسونپارس در برنامه “همراه با شما” ضمن انتقاد از فرقههایی که کلیسای خانگی را بهعنوان یک قانون مسیحی معرفی میکنند، گفت: “حضرت مسیح هیچجا نگفته حتماً در خانهها جمع شوید.” به رغم تمامی این تضادها کلیساهای خانگی با اجرای روش های زیر به جذب افراد در مجامع زیرزمینی و غیر قانونی خود اقدام میکنند
– اغواگری
اغواگری یکی از اصول اولیه جذب اعضای جدید به کلیساهای خانگی است. این اغوا در بسیاری از مواردی در قالب تبشیر با جنس مخالف انجام میگیرد. بدین ترتیب که مبشران خانم کلیساهای خانگی گاه حتی با ظاهری مذهبی به جوانان متدین نزدیک شده و در قالب سؤالاتی از اسلام و اینکه بهظاهر قصد مسلمان شدن را دارند، از نظر عاطفی فرد هدف را به تسخیر خود درآورده و او را به فضای کلیساهای خانگی با رعایت اصول امنیتی میکشانند. مبشران پسر فرقههای منحرف مسیحی نیز به همین ترتیب در دانشگاهها دختران مسلمان را به خود جذب کرده و ایمانشان را تحت تأثیر عواطف میربایند. شعار محبت در این راستا از موضوعاتی است که مورد سوءاستفاده قرار میگیرد. استفاده کلیسای خانگی از عناوینی همچون شادی، این محافل را به یک پارتی مذهبی بدون هیچ چارچوب اعتقادی تبدیل نموده است.
لازم است مبشران دروغین مسیحی بدانند که کتاب مقدس دراینباره چنین گفته است: «حکمت میتواند تو را از زنان بدکاره و سخنان فریبندهشان نجات دهد. اینگونه زنان، شوهران خود را رها نموده، پیمان مقدس زناشویی را شکستهاند. مردانی که به خانههای چنین زنانی قدم میگذارند، بهسوی مرگ و نیستی پیش میروند و دیگر به زندگی سابق خود بازنمیگردند؛ اما تو راه خداشناسان را پیش بگیر و از راه راست منحرف نشو، زیرا درستکاران و خداشناسان در زمین زندگی خواهند کرد، ولی بدکاران و خدانشناسان از زمین ریشهکن خواهند شد».[۲]
– مکاشفه و رؤیا محوری
عقل، نعمتی است که خداوند در همه انسانها به ودیعه نهاده است تا در گمراهیها راه روشن را به آن وسیله پیدا کنند، اما تمام مبشران مسیحی با سوق دادن اعضای جدید خود به سمت رؤیا و مکاشفه، پردهای بر فانوس روشنگر عقل آنان میافکنند تا بتوانند ادعاهای خود را بدون هیچ مخالفتی ترویج نمایند. تعطیلی عقل در آیین مسیحیت امروز بهعنوان رکن اساسی محسوب میشود، درحالیکه در کتاب مقدس به مقوله عقل توجه شده است: «حکمت جزو وجود تو خواهد شد و دانش به تو لذت خواهد بخشید. بصیرت و فهم تو، از تو محافظت خواهد کرد؛ و تو را از افراد بدکار دور نگه خواهد داشت افرادی که سخنانشان انسان را منحرف میسازد».[۳] همچنین با تأیید عقلگرایی، استفاده از این نعمت را برای انسان شرط زندگی میداند: «عقل برای صاحبش چشمه حیات است».[۴]
– شخصیتسازی کاذب
شخصیت بخشیدن به افرادی که از سوی جامعه طرد شدهاند و کنترل ذهنی آنان، یکی دیگر از روشهای جذب در کلیساهای خانگی است. هدایتکنندگان کلیساهای خانگی علاوه بر بهکارگیری انواع شیوههای جذب اعضای جدید، روشهایی بازدارنده را نیز برای حفظ آنان در گروه خود به کار میبندند. حتی کسانی که از سر کنجکاوی بدین گروهها میپیوندند نیز، از آسیبهای بعدی مصون نخواهند بود. در برخی از این جریانها اگر عضوی پشیمان شده باشد و بخواهد گروه را ترک کند، با خشونت شدید مواجه خواهد شد. چراکه جدا شدن یک فرد از آنان و فاش شدن اسرارشان ضربه سختی را بر پیکرشان وارد خواهد کرد؛ اما کتاب مقدس نهتنها کار آنان را شرارت میداند بلکه به مردم توصیه میکند از همصحبتی با چنین افرادی دوری کنند: «امّا مردمان شریر و شیّاد از بد، بدتر خواهند شد. آنها دیگران را فریب میدهند و خود نیز فریب میخورند.»[۵] پس این مبشران مسیحی و کلیساهای خانگی طبق کدام آیین مسیحیت رفتار میکنند که هم ارتباط با جنس مخالف را برای دیگران تجویز کردهاند، هم عقل را کاملاً گذاشتهاند و هم تهدید به ریختن آبرو و دیگر تهدیدها استفاده میکنند، اگر واقعاً مسیحی هستند و قصد سیاسی برای جذب مردم ندارند لازم است از کتاب مقدس کاملاً تبعیت کنند، البته افرادی که جذب این گروهها شدهاند و یا قصد پیوستن به آنان را دارند باید بدانند که هدف اصلی آنها مسیحی کردن مردم نیست بلکه هدفی کاملاً صهیونیستی دارند.
پینوشت:
[۱] رومیان ۱۶: ۵
[۲] امثال سلیمان ۲: ۱۶ – ۲۲
[۳] امثال سلیمان ۲: ۱۰- ۱۲
[۴] امثال سلیمان ۱۶: ۲۲
[۵] دوم تیموتائوس ۳: ۱۳ / بخش پایانی برگرفته از تبیین
منبع: انجمن رهپویان هدایت