به گزارش ادیاننیوز به نقل از پایگاه الیوم السابع، سازمان جوانان اسلامی اتریش اعلام کرد که در نظر دارد به مناسبت گذشت صدمین سالگرد به رسمیت شناختن اسلام به عنوان یکی از ادیان رسمی، در 3 نوامبر مراسمی تحت عنوان «100 سال اسلام» برگزار کنند.
«فاطمه تکینل» مسوول برگزاری این جشن گفت: در این مراسم گروه ها و شخصیت های عالی رتبه سیاسی، روسای کشوری و احزاب مختلف به همراه هیات ها و نمایندگان دیپلماتیک کشورهای عربی و سیاسی و گروه های اسلامی و ائمه مساجد شرکت خواهند کرد.
بر اساس گزارش پایگاه الیوم السابع، اقلیت اسلامی در اتریش دارای وضع به خصوصی نسبت به کشورهای اروپایی است. زیرا اتریش تنها کشور اروپایی است که در 100 سال گذشته، اسلام را در قانون اساسی این کشور به رسمیت شناخته است.
اسلام در اتریش در سال 1912 توسط «فرانس جوزف» حاکم اتریش رسمیت داده شد و از آن زمان تاکنون مسلمانان در زمینه های مختلف دارای حقوق هستند.