اخیرا شبکه رسانهای npr آمریکا گزارشی درباره یک روحانی شیعه در بیرمنگام منتشر کرد که مورد توجه بسیاری از سایتهای دینی بینالمللی قرار گرفت.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، این گزارش درباره فعالیتهای یک روحانی است که با خطبهها و استدلالهای دینی و عقلانی در برابر شایعات و شبهات، هزاران نفر از مردم مسلمان انگلیس را ترغیب کرد برای مصون ماندن از کرونا واکسن بزنند و برای جلب اعتماد بیشتر مسجدش را پایگاه تزریق کرد.
این کار او بسیار مورد توجه قرار گرفت و الگویی برای دیگر اقلیتهای دینی شده است، این روحانی حجت الاسلام نورو محمد تبعه غنا، امام جماعت مرکز اسلامی العباس در بیرمنگام انگلیس و فارغالتحصیل جامعه المصطفی(ص) العالمیه است.
شیخ نورو محمد (محمد نور یقین)، امام جماعت مسجد العباس، تشخیص داد که درصد قابل توجهی از جماعت وی در واکسناسیون مردد هستند. بنابراین در ماه دسامبر ، در خطبه های نماز جمعه آنلاین خود شروع به مبارزه با اطلاعات نادرست کرد و علی رغم برخی شیطنتها، مسجد را به یک مرکز واکسیناسیون تبدیل کرد.
ساجان یکی از افرادی است که انواع ادعاهای دروغین را از طریق اینترنت خوانده بود، از جمله اینکه این واکسن به DNA افراد آسیب میرساند یا حاوی گوشت خوک است که اسلام آن را منع کرده است.
اما امروز ساجان ۶۰ ساله کاملاً واکسینه شده است و در پی خطبههای این روحانی صدها هزار انگلیسی اعم از شهروندانی از نژاد جنوب آسیا و انگلیسیهای سیاه پوست تغییر عقیده دادهاند. پارت پاتل، پزشک و محقق تحقیقاتی در دانشگاه کالج لندن، معتقد است که رهبری محلی مانند محمد نقش به سزایی در ترغیب افراد به استفاده از واکسن ها داشته است.
این گزارش وقتی بیشتر به چشم آمد که چند روز پیش گزارشی از گروهی از مسلمانان تانزانیا منتشر شد که به سفارش ائمه مساجدشان بیمحابا در مراسم ماه رمضان شرکت میکنند و میگویند در این شرایط حضور در افطاری و اجتماعات توفیق میخواهد و خداوند با لطفش ما را از گزند کرونا حفظ میکند.