آخوند امانی با تأکید بر اینکه معیار اتحاد و همبستگی ما نژاد، قومیت، نسب و طائفه نیست، گفت: ما برمبنای اخوت اسلامی قومیت نسب و طائفه را کنار گذاشته ایم هر فردی که شایسته خدمتگزاری بدانیم، انتخاب می کنم.
به گزارش خبرنگار ردنا (ادیان نیوز)، آخوند عبدالله امانی، مدیر حوزه علمیه فاطمهالزهرا در خراسان شمالی در نشست «انتخابات از نگاه مذاهب» با محوریت اهل سنت که از سوی مجمع فعالان فرق، ادیان اقوام و مذاهب در بستر فضای مجازی برگزار شد، اظهار کرد: هر جامعه ای که حس همکاری در آن قوی باشد، بی شک جامعه ای پیشرفته و امن است که اطمینان و اعتماد در آن حکمفرماست.
وی با اشاره به اهمیت و دعوت قرآن به همکاری و تعاون مردم، افزود: مسلمأ ترقی پیشترفت جامعه و رساندن آن به کمال مطلوب در گروِ همکاری و تعاون مردم است، تمدن جدید نیز به خوبی ارزش و اهمیت تعاون و همکاری را درک نموده و به گسترش و اجرای آن پرداخته است.
آخوند امانی با تأکبد بر انتخاب اصلح، عنوان کرد: انتخاب بهترینها حرکتی در زمینه حقدوستی و دوری از تعصب و اخلاص نسبت به حقایق است و از منظر خدای متعال کسانی که برای در انتخابهایشان تحقیق و تفحص می کنند، هدایت یافتگان و صاحبان فهم و شعور هستند.
معیار اتحاد ما نژاد و مذهب نیست
مدیر حوزه علمیه فاطمهالزهرا در خراسان شمالی خاطرنشان کرد: مشارکت حداکثری ما در انتخابات نمایش وحدت، همدلی، تفاهم و هماهنگی ملتی با اقوام و مذاهب مختلف است و در مقابل نیز عدم شرکت بسیار آثار منفی از جمله شکست ابهت و شوکت ما را دربردارد؛ چیزی که دشمن در کمین آن است.
وی با تأکید بر اینکه معیار اتحاد و همبستگی ما نژاد، قومیت، نسب و طائفه نیست، گفت: ما برمبنای اخوت اسلامی قومیت نسب و طائفه را کنار گذاشته ایم هر فردی که شایسته خدمتگزاری بدانیم، انتخاب می کنم.
آخوند امانی با اشاره به اینکه همانگونه که وظیفه مردم رأی دادن است رأی گیرنده هم در مقابل وظایفی دارد، مطرح کرد: ما با مشارکت امانت خود را ادا میکنیم در ادامه این رئیسجمهور منتخب است که باید با تعیین قابلیتها و اولویتها برای اقوام، مذاهب و اقشار مختلف اقدام به ادای امانت کند.
مدیر حوزه علمیه فاطمهالزهرا در خراسان شمالی بر ضرورت احترام به انتخاب مردم از سوی فرد منتخب، مطرح کرد: قرآن کریم ۱۴ قرن پیش این موضوع را بیان کرده است که گوش دادن به آراء و نظرات دیگران از وظایف ماست.
انتخابات نماد شعور سیاسی ماست
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه مقام و منصبهای دولتی نیز امانتی بر گردن دولت است که باید به اهلش واگذار شود، گفت: از منظر رسول اکرم(ص)، بهترین امیر و سرپرست کسی است که معاون و مشاورانش متذکر به خیرات باشد و در مقابل امیر ناموفق کسی است که در زیر مجموعه او افرادی باشند که در خیرات معاون و مشاورش نیستند و از آنجا که معاونان و وزیران ریاست جمهور مکمل مدیریت او هستند، باید نسبت به در انتخاب و نصب آنها حساس باشد.
آخوند امانی در ادامه به تحریم انتخابات از اپوزیسونها و تحریک در فضای مجازی اشاره کرد و متذکر شد: هر چند کم و کاستیهای در مسائل اجتماعی و اقتصادی ما وجود دارد اما نباید ناامید شد، باید افکار منفی را خنثی نموده و متحدانه پای صندوقهای رأی حاضر شویم چرا که همگی در برابر حق الله و حق الناس مسئولیت داریم بنابراین بدون توجه به فرافکنی ها در این آزمون ملی که نماد و نشانه شعور سیاسی ماست، باید شرکت کنیم.