خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

حمله نژادپرستانه و اهانت به یک بانوی محجبه مسلمان در اتریش

یک بانوی مسلمان مقیم شهر وین در اتریش به دلیل رعایت حجاب اسلامی مورد حمله نژادپرستانه و اهانت یک زن دیگر قرار گرفت.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، این بانوی مسلمان که به دلیل رعایت حجاب مورد حمله نژادپرستانه یک فرد قرار گرفته، اظهار کرد:«این برای من واقعاً ناراحت کننده بود، من واقعاً نمی‌دانستم چگونه واکنش نشان دهم، زیرا اولین بار بود که در چنین موقعیتی قرار گرفتم.»

وی گفته «این برای من واقعاً ناراحت کننده بود، من واقعاً نمی‌دانستم چگونه واکنش نشان دهم، زیرا اولین بار بود که در چنین موقعیتی قرار گرفتم.»

بولات با اشاره به اینکه این حمله در اتوبوس شهری صورت گرفته است، گفت: «زنی نزدیک شد و به من گفت به ترکیه بازگردم، در حالیکه من اهل ترکیه نیستم.»

وی افزود: این حمله نژادپرستانه را نادیده گرفت و به جلوی اتوبوس حرکت کرد، اما مهاجم او را تنها نگذاشت و با اظهارات توهین آمیز و نژادپرستانه ادامه داد.

این بانوی مسلمان گفت: «من توجهی به اهانت‌های او نکردم تا زمانی که او روی من آب دهان پرتاب کرد چه کسی می‌داند، شاید او ناقل بیماری کرونا بوده است. من پیاده شدم، او به دنبال من آمد و به حجاب من حمله کرد و آن را بسیار محکم کشید. کشیدن سوزن زیر چانه‌ام مرا مجروح کرد. من سر او داد زدم اما او ایستاد تا اینکه تلفن همراهم را بیرون آوردم و شروع به عکس گرفتن از او کردم .»

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» خانم بولات تصاویر این حادثه را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشت.

وی بیان کرد: صرف نظر از داشتن حجاب یا نداشتن، رنگ پوست یا قومیت، هیچکس نباید از چنین حادثه‌ای بگذرد و این را نباید نادیده گرفت.

به گفته وی، بسیاری از افراد پس از ارسال تصاویر این ماجرا در شبکه‌های اجتماعی برای او آرزوی سلامتی و همبستگی کردند. این بانوی مسلمان مقیم اتریش از تماس با پلیس محلی و شروع روند قانونی رسیدگی به این حادثه خبر داد.

وی ادامه داد: «من اولین نفری نیستم که مورد حمله قرار گرفتم، متأسفانه بسیاری از زنان با حجاب مورد حملات مشابهی قرار گرفتند. بنابراین، او باید هزینه آن را بپردازد. اگر از نظرروانی دچار اختلال شده است، باید او باید در بیمارستان بستری شود یا راه حل دیگری پیدا شود. این غیرقابل قبول است که فرد به نحوی خارج از خانه باشد و به افراد دیگر آسیب برساند.»

در آلمان، کشور همسایه اتریش نیز بارها حمله به مسلمانان گزارش شده است. چندی قبل یک گروه از مهاجمان ناشناس به مسجد در حال ساختی در شهر «دویسبورگ» در غرب آلمان حمله کردند و ضمن آسیب رساندن به بنای این مکان مقدس، شعارها و علائمی با مضامین نژادپرستانه بر دیوار بنای این مسجد بر جا گذاشتند. حمله کنندگان علامت «ستاره داوود» (نشان دین یهود) را بر دیوار مسجد «مولانا» وابسته به جامعه موسوم به «دیدگاه اسلامی-ترکی» (IGMG) کشیدند.

در همین زمینه نیز وزارت کشور آلمان چندی قبل اعلام کرد که تنها در سال ۲۰۲۰، دست‌کم ۱۰۰۰ مورد جرم بر ضد مسلمانان و یا مساجد در این کشور ثبت شده و ۵۵ نفر در این جرایم زخمی شده‌اند.

این جرایم شامل حملات فیزیکی، نامه‌های تهدیدآمیز، نفرت پراکنی و نقش بستن علامت‌هایی بر در و دیوار مساجد است.

منبع فارس
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.