رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: این دانشگاه آمادگی هرگونه حمایت علمی و پژوهشی در زمینه قرآنپژوهی را دارد.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حجتالاسلام والمسلمین محمد فاکر میبدی، رئیس انجمن قرآن پژوهی حوزه علمیه قم، با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجتالاسلام والمسلمین سیدابوالحسن نواب دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین نواب در خصوص ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه سخن گفت و بر تعامل و همکاری بیش از پیش دانشکده علوم و معارف قرآنی و انجمن قرآن پژوهی حوزه تاکید کرد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به اینکه به برکت انقلاب اسلامی در سالهای گذشته اقدامات فرهنگی و آموزشی باارزشی حول محور قرآن در کشور صورت گرفته است، تأکید کرد که با این وجود هنوز زمینههای گوناگونی پیرامون این میراث عظیم پیامبر خاتم وجود دارد که در آنها فعالیتی جدی صورت نگرفته و نهادهای حوزه و دانشگاه باید متولی آن شوند.
وی افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب به همین منظور و برای عهدهدار شدن بخشی از فعالیتهای علمی و پژوهشی که میتوان با محوریت قرآن به آنها پرداخت، دانشکده علوم و معارف قرآنی را در این راهاندازی کرده است که در آن به روی تمام علاقهمندان به دانش قرآنی از هر آیین و مذهب و هر ملیتی باز بوده و آمادگی حمایت از هرگونه فعالیت علمی در این راستا را دارد.
زمینهسازی برای حضور اعضا در مجامع علمی بینالمللی
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین محمد فاکر میبدی، نیز در مورد انجمن قرآنپژوهی گفت: به منظور گسترش، پیشبرد و ارتقای فعالیتهای علمی در زمینه علوم قرآنی، در سال ۱۳۸۲ انجمن قرآن پژوهی حوزه تاسیس شد و اموری همچون ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی، تشکیل گردهماییهای علمی، شناسایی پژوهشگران رشته علوم قرآنی، ایجاد همکاری با انجمنها و مراکز علمی مربوط در داخل و خارج از کشور، انتشار کتب و نشریات علمی، ترغیب و تشویق پژوهشگران و تجلیل از استادان ممتاز و زمینه سازی برای حضور اعضا در مجامع علمی بینالمللی را در دستور کار خود دارد.
نشر معارف قرآنی با همکاری انجمن قرآن پژوهی
در این دیدار که با حضور حجتالاسلام والمسلمین مصطفی جعفرطیاری، قائم مقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب، محمدرضا ملانوری، رئیس دانشکده علوم و معارف قرآنی و برخی دیگر از اعضای این دانشکده برگزار شد، ملانوری با ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشکده علوم و معارف قرآنی گفت: در حال حاضر تعداد زیادی از دانشجویان عرب زبان علاقمند به یادگیری معارف قرآنی در این دانشکده مشغول به تحصیل میباشند. از اینرو زمینهای مناسب برای تربیت کارشناسان و متخصصان قرآنی جهت تبلیغ معارف قرآن و اهل بیت(ع) در دیگر کشورها فراهم است و امیدواریم با همکاری اساتید انجمن قرآن پژوهی حوزه که دغدغه فعالیت و همکاری بینالمللی نیز دارند، به وظیفه خود در راستای نشر معارف قرآنی عمل نماییم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، در خاتمه حاضرین در خصوص زمینهسازی برای تعمیق و توسعه مباحث علوم قرآنی، پرورش نیروهای انسانی مناسب، ایجاد زمینه مناسب برای تضارب آرا و گفتوگوهای علمی در زمینه مورد نظر و همچنین سامانبخشی به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه قرآنپژوهی به بحث و گفتوگو پرداختند.