قابل توجه داوطلبان آزمون سطح دو دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس دینی اهل سنت
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، براساس توافق دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهلسنت و دانشگاه ادیان و مذاهب، مقرر شد آن دسته از داوطلبان آزمون کارشناسیارشد غیرحضوری که با شرکت در آزمون کتبی ۲۴ و ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۰ موفق به دریافت نمره حدنصاب قبولی در آزمون ورودی شوند، ولی مدرک پایه تحصیلی (کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا سطح دو مورد تایید دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهلسنت) را ندارند، میتوانند با شرکت در دوره تکمیلی و گذراندن دروس آن دوره و کسب قبولی در این دوره اقدام به ثبتنام در نیمسال اول تحصیلی سال ۱۴۰۰ ـ ۱۳۹۹ کارشناسیارشد نمایند.
شرایط اختصاصی داوطلبان برای شرکت در آزمون سطح دو
مشخصات داوطلبان در سیستم آموزش دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم اهلسنت ثبت شده باشد.
گذراندن محتوای آموزشی در حد سطح دو که به تایید دفاتر نمایندگی ولیفقیه در امور اهلسنت در استان رسیده باشد.
افرادی مجاز به ثبتنام و شرکت در آزمون میباشند که در سیستم «نام» دارای پست طلبگی، روحانی و یا مدرس باشند، ویا اسم آنها در مدرسهای داخل سیستم نام ثبت شده باشد. بنابراین آن دسته از داوطلبان که پس از تاسیس دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهلسنت در اماکن سنتی و غیررسمی تحصیل نمودهاند مجاز به ثبتنام و شرکت در آزمون نمیباشند.
تذکر مهم: این آزمون تنها برای آن دسته از داوطلبان است که در آزمون مصاحبه علمی ۲۴ و ۲۵ شهریورماه شرکت نموده و فاقد مدرک پایه تحصیلی هستند. بنابراین آن دسته از داوطلبان که به هر دلیل موفق به شرکت در مصاحبه علمی ۲۴ و ۲۵ شهریور نشدهاند یا دارای مدرک کارشناسی از یکی از دانشگاههای کشور یا سطح دو حوزوی مورد تایید دبیرخانه مدارس اهلسنت هستند نباید در این آزمون شرکت کنند.
تکالیف داوطلبان برای دریافت مدرک سطح دو
کسب حد نصاب قبولی در مواد دروس اختصاصی رشته انتخابی در مصاحبه علمی ۲۴ و ۲۵ شهریورماه. این حد نصاب براساس ظرفیت رشته محل و امتیاز داوطلبان مشخص خواهد شد. و نتایج نهایی در نیمه دوم مهرماه اعلام خواهد شد.
کسب حد نصاب حداقل ۶۰ از ۱۰۰ در مجموع مواد درسی عمومی اهلسنت. کسب حداقل میانگین ۱۲ از ۲۰ در منابع آزمون ویژ طلاب اهلسنت بدون مدرک برای دریافت مدرک سطح دو دبیرخانه ضروری میباشد. این حد نصاب توسط دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهلسنت مشخص شده است.
آن دسته از داوطلبانی که با موفقیت مراحل قبلی را سپری نموده باشند، ملزم به شرکت در دوره آموزشی دروس تکمیلی مصوب دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهلسنت هستند. این دوره در طول تحصیل و در اولین نیمسال پاییزه سال تحصیلی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰ یا نیمسالهای بعدی برنامه ریزی خواهد شد و چگونگی تشکیل دوره و آزمون پایان دوره متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
دریافت فرم شماره ۱ دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهلسنت که به تایید مدرسه و نمایندگی ولیفقیه در امور اهلسنت استان محل تحصیل خود رسانده باشند. (برای دریافت فرم شماره یک کلید کنید)
صدور مدرک برای طلاب پذیرفته شده بدون مدرک منوط به گذراندن دروس دوره تکمیلی و قبولی در هر درس با اخذ نمره ۱۲. کسب میانگین ۱۴ از آزمون کتبی ورودی و دروس دوره تکمیلی است. همچنین این مدرک براساس ضوابط شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهلسنت برای قبولشدگان نهایی صادر خواهد شد.
ارائه مدرک سطح دو مورد تایید دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت به داوطلبان منوط به تکمیل و فراغت از تحصیلات کارشناسی ارشد در دانشگاه ادیان و مذاهب است. بدیهی است هیچگونه گواهی و یا مدرکی دال بر موفقیت در مقطع سطح دو، پیش از تکمیل و فراغت از تحصیل کارشناسیارشد دانشگاه ممکن نخواهد بود و آن دسته از داوطلبان که از تحصیل انصراف دهند و یا بههر دلیل موفق به فراغت از تحصیل کارشناسیارشد نشوند هیچگونه مدرکی دریافت نخواهند نمود.
رشتههای که داوطلبان فاقد سطح دو مجاز به شرکت در آن هستند
مذاهب اسلامی (غیرحضوری)
مذاهب فقهی (غیرحضوری)
فلسفه و کلام اسلامی (غیرحضوری)
تصوف و عرفان اسلامی (غیرحضوری)
مطالعات زنان گرایش حقوق زن در اسلام (غیرحضوری)
مطالعات زنان گرایش زن و خانواده (غیرحضوری)
منابع آزمون ورودی در دروس عمومی که داوطلبان باید ضمن ثبتنام و شرکت در آزمون یکی از رشتههای مورد علاقه خود در قسمت دروس عمومی به آن پاسخ دهند و حداقل موفق به دریافت نمره ۶۰ از ۱۰۰ (میانگین ۱۲ از ۲۰) از لیست این دروس شوند.
قبولی در آزمون کارشناسیارشد و کسب حداقل ۶۰ از ۱۰۰ (میانیگین ۱۲ از ۲۰) برای آن دسته از داوطلبان که تا پایان شهریور سال ۱۴۰۰ موفق به دریافت مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا سطح دو مورد تایید دبیرخانه نشدهباشند، برای ثبتنام نهایی در رشتههای قبول شده در دانشگاه ادیان و مذاهب ضروری است.
آزمون در روز جمعه مورخ ۰۹/۰۷/۱۴۰۰ در ساعت ۹ صبح برگزار میشود.
داوطلبان محترم توجه داشتهباشند درهای حوزههای امتحانی ۸:۳۰ صبح بستهخواهد شد. لذا حداقل نیمساعت قبل از شروع آزمون در حوزه امتحانی حاضر باشید.
آدرس حوزههای امتحانی
مشهد: خیابان امام خمینی، نرسیده به میدان ۱۰ دی، روبروی داروخانه هلال احمر، مدرسه قرآن و عترت
زاهدان: بلوار پرستار، دانشگاه مذاهب اسلامی.
سنندج: بلوار پاسداران، بالاتر از بیمارستان تامین اجتماعی، میدان شهید ناهیده کرجو، نگهبانی دانشکده کشاورزی، مجتمع دیاری گولان، طبقه همکف.
سوالهای آزمون به صورت چهار گزینهای (تستی) خواهد بود.
آزمون شامل ۲۰۰ سوال (هر منبع مشخص شده دروس عمومی ۲۰ سوال) میباشد. باتوجه به نحوه تصحیح پاسخنامهها، علامت گذاری با مداد مشکی پررنگ ضروری است.
ملاک حداقل نمره قبولی ۶۰ برای کل دروس است.
قبول شدگان مرحله اول (آزمون کتبی) ملزم به گذراندن دوره تکمیلی و پیشنیاز میباشند. ثبتنام نهایی از داوطلبانی صورت خواهد پذیرفت که ضمن موفقیت در آزمون مرحله اول (آزمون مصحبه علمی ۲۴ و ۲۵ شهریورماه و آزمون تعیین سطح دو) و دورههای تکمیلی موفق به کسب میانگین حداقل ۱۴ از مجموع دروس کتبی و دوره تکمیلی شده باشند.
برای پاسخ به هرگونه سؤال پیرامون مسائل پذیرش و ثبتنام با شماره ۳۲۸۰۲۶۱۵-۰۲۵
(داخلی ۱۰۳ برای داوطلبان آقا و داخلی ۲۶۰ برای داوطلبان خانم) تماس حاصل فرمایید.