خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

راه اندازی نخستین کلیسای تراجنسی‌ها در برزیل

کلیسای تراجنسی‌ها در برزیل محل پذیرش مسیحیان و کشیش تراجنسی است. بر روی دیوار این کلیسا نوشته شده‌است: «من تراجنسی هستم، من کرامت و احترام می‌خواهم.»

به گزارش ردنا(ادیان نیوز) ژک شنل، کشیش اولین کلیسای تراجنسی‌ها در برزیل است. او به یاد می‌آورد که وقتی تنها ۱۳ سال داشت، مادرش از پدران روحانی می‌خواست تا «بیماری تراجنسی بودن» را درمان کنند.

ژک حالا ۵۶ سال دارد و در نخستین صومعه تراجنسی‌ها در سائوپائولو در برزیل مومنان را موعظه می‌کند. او نام خود را از ترکیب اسم ژاکلین کندی، همسر جان اف کندی، رئیس جمهوری مقتول ایالات متحده و همچنین برند لوکس شنل فرانسه گرفته است.

در کلیسای محقرِ این اقلیت، برخلاف کلیساهای کلاسیک محراب و منبری وجود ندارد و موعظه‌گر و مومنان دور هم می‌نشینند. بسیاری از آن‌هایی که به این کلیسا می‌آیند، بی‌خانمان هستند. روی یکی از دیوارهای این کلیسا یک پارچه‌نوشته به رنگ صورتی و آبی به دیوار آویزان شده: «من تراجنسی هستم، من کرامت و احترام می‌خواهم.»

برزیل یکی از کشورهای با میزان خشونت بالا علیه دگرباشان به شمار می‌رود. تنها در سال ۲۰۲۰، ۱۷۵ شهروند تراجنسی در این کشور به قتل رسیدند.

ژک از خانواده‌ای می‌آید که عضو کلیسای اوانجلیست (انجیلی) است؛ جریان محافظه‌کاری از پروتستان‌ها که طبیعتا روی خوشی به اقلیت‌های جنسی نشان نمی‌دهد. او می‌گوید در زادگاهش در شهر بِلِم در شمال برزیل به کلیسایی می‌رفته که اگرچه پدر روحانی آن دگرباشان را به رسمیت نمی‌شناخته اما لااقل به آن‌ها احترام می‌گذاشته است. این کشیش چند سال پیش به قتل رسید.

ژک شنل می‌گوید زمانی که کودک بود، کشیش‌ها برای بیرون کردن اجنه و «درمان بیماری» او به رسم جن‌گیری دست‌های‌شان را روی پیشانی او می‌گذاشتند و دعا می‌خواندند.

با این حال او به آیین خانوادگی وفادار ماند و همچنان عضوی رانده شده از کلیسای انجیلی برزیل به شمار می‌رود. ژک شنل چند سال پیش به صومعه‌ای پیوست که زنان و مردان همجنسگرا را در خود می‌پذیرفت. با این حال و با توجه به حضور کمرنگ تراجنسی‌ها، تصمیم گرفت کلیسایی مخصوص این اقلیت برپا کند. مراسم نیایش و موعظه او در سائو پائولو، گاهی تا ۲۰۰ نفر را گرد هم می‌آورد. محافظه‌کاران در شبکه‌های اجتماعی، مراسن عشای ربانی او را عشای شیطانی می‌نامند.

کلیسای تراجنسی‌ها با کمک کلیسای همجنسگرایان، علاوه بر خطبه‌خوانی و موعظه، میان بی‌خانمان‌های مرکز سائو پائولو غذای رایگان هم تقسیم می‌کند.

ژک شنل ۵۶ ساله امیدوار است روزی بتواند با جراحی جنیست خود را تغییر دهد. هزار نفر در لیست انتظار عمل جراحی مشابه در بیمارستانی در سائو پائولو، جلوتر از وی قرار دارند. او می‌گوید پس از عمل و تغییر جنست، نام کنونی خود را حفظ خواهد کرد.

منبع یورونیوز
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.