خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

یورش نظامیان صهیونیستی به مدرسه‌ای در الخلیل

نظامیان رژیم صهیونیستی ساعاتی پس از به شهادت رساندن یک کودک هفت ساله فلسطینی در کرانه باختری، این بار به یک مدرسه در الخلیل یورش بردند.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، «عاطف الجمل» مدیرکل آموزش و پرورش الخلیل اعلام کرد: نظامیان صهیونیستی با یورش به مدرسه ابتدایی «الهاجریه» و هجوم به کلاس‌ها، باعث رعب و ترس دانش‌آموزان می‌شوند.

وی در این باره گفت که رژیم صهیونیستی اشغالگر پس یورش به مدرسه مذکور از ضرب و شتم معلمان و شماری از دانش آموزان نیز در این یورش گاز فلفل استفاده می کنند.

الجمل همچنین گزارش داد که در این حمله یک معلم مجروح شد و دو دانش آموز نیز شدند.

این حمله انجام شده است که یک کودک هفت ساله فلسطینی به نام “ریان یاسر سلیمان” پنجشنبه در پی هجوم نظامیان به شهادت رسید.

رسانه های فلسطینی اعلام کردند که در پی تعقیب دانش آموزان فلسطینی توسط رژیمی رژیمی در روستای تقع در شرق بیت لحم، این کودک حین فرار از بلندی سقوط کرد و به شهادت رسید.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که این کودک قبل از رسیدن به بیمارستان به شهادت رسید و تلاش پزشکان برای نجات وی موفقیت آمیز نبود.

منابع فلسطینی پیش از این نیز اعلام کردند که ۱۲ فلسطینی پنجشنبه در جریان حمله نظامی رژیم‌های رژیمی به شهر دورا در باخ مجرد و یا دچار خفگی شدند.

منابع فلسطینی در جمعیت هلال احمر با اعلام این خبر افزودند، امدادگران این جمعیت در جریان این درگیری‌ها در شهر دورا در جنوب الخلیل به ۱۲ مجروح امدادرسانی کرده اند.

بر پایه این گزارش در میان مجروحان، هفت نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و پنج نفر نیز بر اثر استنشاق گاز اشک آور دچار خفگی شده اند.

منبع ایسنا
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.