امامجمعه اهلسنت زاهدان خواستار شد: بند ممنوعیت کاندیداتوری اهلسنت برای ریاستجمهوری که اولین گام در راستای تبعیض است، از قانون اساسی برداشته شود.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، مولوی عبدالحمید، در مراسم نماز جمعه زاهدان، با اشاره به چهلوسومین سالگرد پیرزوی انقلاب اسلامی ایران، با بیان اینکه بسیاری از آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی هنوز برآورده نشدهاند، بر لزوم «بررسی نقاط قوت و ضعف انقلاب اسلامی» در سالگرد پیروزی انقلاب تاکید کرد.
وی به شعارها و اهداف انقلاب مردم ایران اشاره کرد و گفت: ملت ایران در دوران انقلاب شعار «استقلال» و «آزادی» سر دادند. مردم اعلام کردند که ما میخواهیم کشورمان به هیچ جایی وابسته نباشد بلکه استقلال داشته باشد و خودمان سرنوشت مملکت خود را تعیین کنند. دومین شعار و خواستۀ ملت ایران این بود که «آزادی» داشته باشند؛ آزادی بیان و قلم وجود داشته باشد و انتقاد آزاد باشد.
امامجمعه اهلسنت زاهدان خاطرنشان کرد: اکنون که ما در چهلوسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم باید نقاط قوت و ضعف خودمان را بررسی کنیم که کدامیک از شعارها و اهداف انقلاب اسلامی و آرمانهای رهبر فقید انقلاب برآورده شده و کدامیک از آنها برآورده نشدهاند.
مولوی عبدالحمید به رعایت «حقوق زندانیان» نیز تاکید و بیان کرد: زندانیان هم انسان هستند و حق دارند حرف بزنند و از خود دفاع کنند. لذا حقوق زندانیان هم باید رعایت شود. امروز سازمانهای حقوق بشری علیه ما اعتراض میکنند. چه اشکالی دارد که ما درِ زندانهای خود را باز کنیم و شرایط را برای بازدید نمایندگان حقوق بشر از زندانها فراهم کنیم؟
مدیر دارالعلوم زاهدان تاکید کرد: اگر اسلام واقعی و کامل به شیوۀ پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوسلم پیاده شود، تمام مشکلات برطرف میشوند. در اسلام محمدی که همۀ مسلمانان آن را قبول دارند، آنحضرت صلیاللهعلیهوسلم دو روز پیدرپی از غذا سیر نشدند؛ ما دست و پای چنین حاکمی را میبوسیم که وقتی از دنیا میرود فقیر باشد، اما مردم در نعمت بهسر میبرند.
امیدواریم در انتخابات آتی ریاستجمهوری حداقل یک کاندیدای اهلسنت داشته باشیم
وی با اشارهای به یکی از بندهای قانون اساسی در مورد ریاستجمهوری، خواستار شد: شعار «ایران برای همۀ ایرانیان» شعار زیباییست، اما متاسفانه به آن جامه عمل پوشانده نشده است. در قانون اساسی آمده است که اهلسنت نمیتواند رئیسجمهور بشود، درحالیکه این اولین گام در راستای تبعیض است و باید تغییر داده شود.
مولوی عبدالحمید تصریح کرد: اگرچه قانون اساسی ما یکی از بهترین قانونهای دنیاست، اما اکنون که چهلودو سال از تدوین قانون اساسی میگذرد تجربه ثابت کرده که بسیاری از بندهای آن مفید نبوده و جواب ندادهاند و نیاز به تغییر دارند. ما باید به سوی تکامل حرکت کنیم.
امامجمعه اهلسنت زاهدان ابراز کرد: امیدواریم در انتخابات آتی ریاستجمهوری حداقل یک کاندیدای اهلسنت داشته باشیم. جامعه اهلسنت در دوازده دورۀ قبلی به یک کاندیدای شیعه رأی دادند، در این دوره عزیزان شیعه و اهلسنت با هم به یک اهلسنت رأی بدهند. چه اشکالی دارد که یک اهلسنت ایرانیِ اصیلِ تقریبی بهعنوان رئیسجمهور انتخاب شود؟
وی افزود: ما (اهلسنت) چهلودو سال در خدمت شما بودیم، حالا اجازه بدهید که یک دورۀ چهار ساله ما باشیم و به ما اختیارات هم داده شود؛ آنموقع عملکرد ما را ببینید.
مولوی عبدالحمید خاطرنشان کرد: غرب در کنار تمام عیبهایی که دارد، اما یک نقطۀ مثبت هم دارد که کاش ما این نقطۀ مثبت را میداشتیم و آن اینکه در آمریکا یک آفریقاییتبار (اوباما) میتواند رئیسجمهور بشود و یک هندیتبار میتواند معاون رئیسجمهور بشود.
امامجمعه اهلسنت زاهدان متذکر شد: مگر شیعه و سنی با هم برابر نیستند؟ چرا اهلسنت در ایران اسلامی نتواند رئیسجمهور شود؟ این سؤالیست که بنده مطمئنم کسی پاسخی برای آن ندارد. بنده آندسته از علمای شیعه و سنی را قبول ندارم که دیدگاه مذهبی دارند، ما باید به اصل اسلام فکر کنیم. دیدگاههای مذهبی مغایر با ظرفیت اسلام، قرآن و رسول خدا صلیاللهعلیهوسلم است.