رمضانی: علمای اسلام با اسلام هراسی و اسلام ستیزی غربیها مقابله کنند
صمیدعی: اهل سنت عراق به فتوای مرجعیت علیه داعش لبیک گفتند
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: غربیها بحث اسلام هراسی و اسلام ستیزی را مطرح میکنند و در مقابل علمای اسلام باید اسلام را به عنوان دین عقلانیت، دین معنویت، دین مدارا و دین صلح عادلانه معرفی کنند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، آیت اللهرضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در ادامه دیدار با شخصیتهای عراقی با «شیخ مهدی صمیدعی» رئیس دارالافتاء عراق و و از شیوخ برجسته اهل سنت این کشور دیدار و گفتگو کرد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در ابتدای این دیدار با آرزوی سلامتی برای رئیس دارالافتاء عراق اظهار داشت: ما با شرایط جدید در عرصه بین الملل مواجه هستیم و رویکرد و نگاه جدیدی نسبت به اسلام در عرصه بین الملل به وجود آمده است. در این شرایط باید توجه بیشتری نسبت به احکام اجتماعی اسلام داشته باشیم.
وی افزود: زمانی غرب تلاش میکرد با دین مبارزه کند و دین را از صحنه زندگی انسانی محو کند، اما با توجه به اینکه دین یک امر فطری است نتوانستند با فطرت بشر مقابله کنند.
آیت الله رمضانی با بیان اینکه در حال حاضر در برابر اندیشههایی که در جامعه بشری مبتنی بر دنیاگرایی القا میشود باید قویترین اندیشههای دینی را ارائه کنیم تصریح کرد: زمانی دین در حاشیه جریانهای بین المللی و سیاسی قرار داشت، ولی امروزه رهبران اسلام نقش مهمی را در عرصههای اجتماعی ایفا میکنند و باید به ادبیات امروز کاملا اشراف داشته باشند.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری گفت: غربیها بحث اسلام هراسی و اسلام ستیزی را مطرح میکنند و در مقابل علمای اسلام باید اسلام را به عنوان دین عقلانیت، دین معنویت، دین مدارا و دین صلح عادلانه معرفی کنند.
وی اضافه کرد: رهبران اسلام باید بحث مقاومت و مبارزه با خودکامگی و استکبار را به شکل برجسته ای معرفی کنند و به مسائل دنیای اسلام بپردازند.
آیت الله رمضانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مسئولیت شیخ صمیدعی به عنوان ریاست دارالافتاء عراق آن را مهم ارزیابی کرد و گفت: مسئولیت دارالافتاء امروزه فقط در حوزههای فردی نیست بلکه باید در عرصه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و … نقش ایفا کند.
اهل سنت عراق به فتوای مرجعیت علیه داعش لبیک گفتند
«شیخ مهدی صمیدعی» رئیس دارالافتاء عراق در ادامه این دیدار گفت: ایران از مردم فلسطین که اهل سنت هستند، حمایت کرد. مردم بوسنی هم پیروزی مذهب اهل سنت بودند، اما مورد حمایت ایران قرار گرفتند.
وی ادامه داد: در نبرد غزه همه شاهد حمایت ایران از فلسطینی ها بودند و کسی دیگر نمی تواند این حمایت را انکار کند.
رئیس دارالفتاء عراق افزود: من شاهد بودیم که ویدیوهای تازه منتشر شده از کمک ایران به مردم بوسنی در دهه نود میلادی در شبکه های اجتماعی مورد استقبال اهل سنت عراق قرار گرفت و آنها از ایران بابت این حمایت ها تقدیر کردند.
صمیدعی، مردم عراق را طرفدار فلسطین دانست و تصریح کرد: عراقی ها در نبرد غزه خواستار اعلام جهاد علیه اسرائیل بودند و روحیه ضد صهیونیستی در میان آنها افزایش یافت.
وی ادامه داد: پیش از این هم بعد از صدور فتوای جهاد کفایی توسط آیت الله العظمی سیستانی، اهل سنت عراق به این فتوا لبیک گفتند و گروه گروه به نبرد علیه داعش پیوستند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به چالش های موجود باید از تبلیغ دینی در عراق حمایت کرد.