مهاجران افغان که جمعیت آنها روز به روز در آمریکا افزایش پیدا می کند قربانیان جدید اسلام هراسی در این کشور هستند و به زودی به ویژه اگر وارد عرصه سیاسی شوند مورد حملات اسلام هراسانه قرار می گیرند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، در اواسط ماه دسامبر موج دیگری از مهاجران وارد آمریکا شدند ؛ هنوز هم برخی دیگر در راه هستند و شکی نیست که تعداد افغان های ساکن در این کشور به زودی افزایش چشمگیری خواهد داشت.
بر اساس گزارش های دریافت شده ،تخمین زده شده است که در ۲۰۲۱ میلادی بیش از ۱۵۵ هزار نفر وارد آمریکا شدند . ایالت های کالیفرنیا، ویرجینیا و نیویورک از نظر تاریخی بیشترین تعداد ساکنان افغان را در چند ماه اخیر داشته اند.
تخمینهای متعددی از تعداد افغانهایی که در نهایت وارد آمریکا می شوند وجود دارد و برخی ارزیابی ها نشان دهنده ورود حدود ۶۵۵ هزار افغان است.
با گذشت زمان آنها به شهروندان آمریکایی با حق رای تبدیل خواهند شد. آنها به احتمال زیاد به مکان هایی می روند که در حال حاضر دارای جوامع قابل توجه افغان هستند و به محض رسیدن، قدرت سیاسی را به دست خواهند آورد.
ایلهان عمر ،نماینده مسلمان کنگره آمریکا از ناحیه ای در ایالت مینه سوتا که جمعیت قابل توجهی سومالیایی دارد ،نمونه ای از راه ورود مهاجران به سیاست در آمریکا است. صنعت فناوری اطلاعات در دره سیلیکون دهها هزار مهندس را از هند جذب کرده است و آنها قبلا حضور سیاسی خود را احساس کردهاند دو عضو هندی الاصل مناطقی از ایالت کالیفرنیا تا کنگره ایالات متحده را نمایندگی می کنند،با این وجود اسلام هراسی به یک موضوع جدی سیاسی در ایالات متحده تبدیل شده است زیرا دو عضو زن مجلس نمایندگان به نام های «مارجوری تیلور گرین»، جمهوریخواه جورجیا و «لورن بوبرت»، جمهوری خواه اهل ایالت کلرادو به نماینده ایلهان عمر از ایالت مینه سوتا حمله کردند و از عمر به عنوان یکی از اعضای جوخه جهاد یاد کردند.
در مراسمی در اواخر نوامبر در منطقه کلرادو، بوبرت به هوادارانش گفت که ملاقات با عمر جوخه جهاد را برای او تداعی می کند! گرین هم در ۳۰ نوامبر در حمله خود به عمر کوتاهی نکرد و گفت: او از اسرائیل متنفر است. او طرفدار حماس است. او طرفدار القاعده است. او میخواهد که جمهوریخواهان به طور کامل کنار گذاشته شوند. او خواهان زندانی شدن جمهوری خواهان است. او به فکر کشور ما نیست. او ضد آمریکایی است.
رابرت، رئیس جمهوری خواه شهرستان پوبلو، به ایستگاه رادیویی KRDO در کلرادو اسپرینگز گفت: من فکر می کنم که بوبرت، نماینده کنگره، احتمالا اسلام هراسی احساسات بسیاری از آمریکایی ها را بیان کرده است. عمر در چند سال گذشته انگشت خود را در چشمان بسیاری از آمریکاییها فرو کرده است و ما از این موضوع خسته شدهایم.
عمر در کودکی به ایالات متحده آمده بود و از حمله به جامعه مسلمان خود در سومالی در امان بود. او یکی از سه زن مسلمانی بود که در سال ۲۰۱۸ به مجلس نمایندگان راه یافت و در سال ۲۰۲۰ مجدداً کرسی های خود را به دست آورد اما جمهوری خواهان اظهار داشتند که قانونگذاران مسلمان مانند عمر از تروریست ها حمایت می کنند و تشنه خون هستند و آنها را به بمب گذاران انتحاری تشبیه کردند.
سیاستمداران سمت راست طیف سیاسی نه تنها با اسلام هراسی مدارا می کردند، بلکه بسیاری از آنها نیز از حمایت از آن خوشحال بودند. حتی با افزایش اندک نسبت مسلمانان در جمعیت آمریکا، این نگرش همچنان بخشی از گفتمان در این کشور شده و خواهد بود.
بر اساس تفسیر یک روزنامه در مورد موضوع اسلام هراسی در ایالات متحده، جمهوری خواهان مجلس نمایندگان با درخواست هایی برای محکوم کردن اظهارات اسلام هراسانه اعضای خود روبرو هستند، در حالی که نگرانی های فزاینده مبنی بر اینکه سکوت آنها تشویق کننده لفاظی های افراطی است که به تعصب و تهدیدات احتمالی و خشونت علیه مسلمانان کمک می کند.
در یک کنفرانس مطبوعاتی که در ۱ دسامبر ۲۰۲۱ برگزار شد، هر سه قانونگذار مسلمان که در مجلس خدمت می کردند از رهبران جمهوریخواه خواستند تا روشن کنند که چنین حملاتی توسط آنها تحمل نخواهد شد.
عمر که لایحه ای برای نظارت و مبارزه با اسلام هراسی در سطح جهانی ارائه کرده بود، گفت: ما نمی توانیم وانمود کنیم که این سخنان نفرت انگیز از سوی سیاستمداران برجسته عواقب واقعی ندارد. او یک پیام صوتی تهدیدآمیز را پخش کرد که روز گذشته پس از اینکه بوبرت او را به لفاظیهای «ضد آمریکایی و یهودستیزی» در ویدیویی که در رسانههای اجتماعی منتشر کرد، دریافت کرده بود.
عمر در این کنفرانس خبری گفت: جناح راست طیف سیاسی آمریکا به اظهار نظرهای اسلام هراسانه پرداخته است تا حمایت خود را در میان کسانی که در آن فضای سیاسی ساکن هستند، تقویت کند. دونالد ترامپ این احساس را آشکار کرد. او در سال ۲۰۱۵ که در آن زمان نامزد ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا بود، خواستار ممنوعیت کامل ورود مسلمانان به ایالات متحده شد و با ورود به کاخ سفید در ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ بلافاصله با ایجاد یک قانون به این وعده عمل کرد.
اما خروج او از کاخ سفید از لفاظی های ضداسلامی برخی از چهره های ارشد سیاسی جمهوری خواه نکاست.
حالا نوبت به پناهجویان افغان شده است که اگرچه نظرسنجی کوئینیپیاک در ماه سپتامبر نشان داد ۶۰ درصد آمریکایی ها از پذیرش آنها به ایالات متحده حمایت می کنند،اما به طور قطع اگر آنها وارد سیستم سیاسی شوند سرنوشتی مانند عمر و دیگر مسلمانان خواهند داشت و از اسلام هراسی در امان نخواهند بود.