خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

مقتدی صدر: تفرقه انگیزی نکنید؛ چون نه «ابولولو» نماینده شیعیان است و نه «معاویه» هویت اهل سنت است

هفته گذشته در واکنش به برنامه عربستان برای پخش سریالی ضدشیعی در حساب توییتری مقتدی صدر آمده است: معاویه نماینده اهل تسنن نیست؛ همانگونه که ابولؤلؤ مظهر شیعیان نیست و بنابراین پخش هر دو سریال باید ممنوع باشد.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، مقتدی صدر در پاسخ به سؤالی که گروهی از جوانان عراقی درباره این دو اثر از وی کردند، گفت: هر دو اثر دروغ و فتنه‌انگیز است این از اخلاق شیعه امامیه نیست که خطا و گناهی را با خطا و اشتباهی مشابه پاسخ دهد.

وی افزود: معاویه نماینده اهل تسنن نیست؛ همانگونه که ابولؤلؤ مظهر شیعیان نیست و بنابراین پخش هر دو سریال باید ممنوع باشد.

مقتدی صدر هفته گذشته در واکنش به برنامه عربستان برای پخش سریالی ضدشیعی در حساب توییتری خود نوشته است: «اکثر مردم روش روشن من علیه فرقه‌گرایی و پایبندی‌ام به وحدت صفوف اسلامی با همه طوایف آن را می‌دانند تا جایی که این روش من باعث سوء ظن برخی از پیروان مذهب جعفری نسبت به من شده است اما من با خودم عهد بسته‌ام که تا زنده هستم راه آبا و اجدادم را در رد طایفه‌گرایی دنبال کنم.»

صدر افزود: «اما این به معنای قبول برابری بین علی بن ابیطالب(ع) و معاویه نیست چون تاریخ برای همه طوایف اسلامی ثابت کرده است که معاویه از خلیفه رسول الله خارج شد و نسبت به هتاکی آن حضرت دستور داد و صحابه مخالف خود را کشت پس چگونه بین آل رسول و آل ابی سفیان برابری باشد؟»

صدر نوشته است: «ایجاد برابری و نزدیکی بین آن دو در سریالی که تاریخ را جعل می‌کند، ظلم و اجحاف است اما به خدا قسم اگر این سریال به شخصیت دیگری می‌پرداخت که با آل ابی سفیان و آل امیه ارتباطی نداشت، کلمه‌ای بر زبان نمی‌آوردم.»

رهبر جریان صدر در پایان نیز تأکید کرده است: «به خدا قسم معاویه نماینده اهل سنت نیست اما علی(ع) هم برای سنی‌ها و هم شیعه‌هاست. آیا از خداوند نمی‌ترسید؟»

وی هر دو سریال را باعث ایجاد فتنه دانسته و اعلام کرده که نباید یک کار اشتباه را با کار اشتباهی دیگر پاسخ داد.

پانوشت:

بر اساس منابع موثق تاریخی در ۲۶ ذی الحجه سال ۲۳ هجری قمری خلیفه دوم به دست غلامی ایرانی‌تبار معروف به «ابولؤلؤ» به قتل رسید. جزئیات این حادثه بر اثر گذشت زمان و به انگیزه‌های گوناگون دچار تغییرات فراوانی شده است. به همین جهت میان مورخان دربارۀ انگیزۀ قتل، مذهب قاتل، زادگاه، سرانجام و محل دفن وی اختلاف نظرهایی به چشم می‌خورد. برای مطالعه بیشتر و کسب اطلاعات موثق در مورد ابولؤلؤ به کتاب «کاشان در مسیر تشیع» نوشته حجه الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی صادقی کاشانی مراجعه کنید.

منبع مسلمنا
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.