این گزارش نشان میدهد نگرش خصمانه نسبت به مسلمانان در بخشهای بزرگی از جامعه آلمان گسترش یافته است و نفرت و خشونت، یک واقعیت روزمره است.
به گزارش سرویس ترجمه ردنا (ادیان نیوز) به نقل از ” ۵ Pillars” نگرش های خصمانه و نفرت انگیز نسبت به مسلمانان به عنوان یکی از اقلیت های دینی در بخش های کلانی از جامعه آلمان گسترش یافته است.
گزارش نشان می دهد نشانه های تنفر از مسلمانان و خشونت علیه آنها اکنون به یک واقعیت روزانه در آلمان تبدیل شده است.
این در حالی ست که پس از حمله مرگبار بر مسلمانان در سال ۲۰۲۰ میلادی در آلمان توسط یک افراطی راست گرا که ده کشته و پنج زخمی برجای گذاشت، “هیأت کارشناسان مستقل در مورد خشونت علیه مسلمانان” تشکیل شد.
در این گزارش که با عنوان “اسلام هراسی – گزارش آلمان” تهیه شده آمده است مسلمانان یکی از تحت فشارترین اقلیت های دینی در آلمان می باشند. گزارش در ضمن پیشنهاداتی به رهبران سیاسی، پلیس، معلمان، بخش سرگرمی و تفریحات و رسانه ها ارائه کرده است.
هیأت دوازده نفره از کارشناسان مستقل در گزارش خود تاکید کردند نیمی از آلمانی ها اظهارات ضد مسلمانان را می پذیرند و این یک زمینه خونین و خطرناک را برای گروه های تندرو فراهم کرده است.
از سویی هم از سال ۲۰۱۷ میلادی به بعد، جنایات مربوط به اسلام هراسی به صورت جداگانه از سوی پلیس آلمان ثبت شده است. از آن زمان تاکنون هفت صد تا هزار مورد خشونت، تهدید، توهین، آسیب به اموال و جراحات بدنی خطرناک علیه مسلمانان در آلمان گزارش شده است.
این آمار تنها بخشی از حوادثی ست که علیه مسلمانان اتفاق افتاده و در صورت ثبت تمام موارد داستان تلخ تر می شود.
آلمان پنج و نیم میلیون مسلمان دارد و بیشتر جمعیت مسلمان این کشور را “مهاجران از کشورهای عمدتا مسلمان و کارگرهای مهمان ترک” که بین سال های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ میلادی وارد آلمان شدند، تشکیل می دهد.
گزارش نشان می دهد به مسلمانانی که در آلمان به دنیا آمده اند به چشم “خارجی” نگاه می شود، رسانه های این کشور اسلام را یک دین ارتجاعی نشان می دهند، نود درصد فیلم هایی که توسط کمیسیون مربوطه هیات مشاهده شد دیدگاهی منفی نسبت به مسلمانان را القاء می کنند و مسلمانان را به “حملات تروریستی، جنگ و ظلم به زنان” مرتبط می دانند. زنانیکه روبند(حجاب صورت) دارند با انواع خشونت روبرو می شوند. حزب راست افراطی که نزدیک به بیست درصد از حمایت های مردمی برخوردار است به طور کلی دیدگاه هایی اسلام ستیزانه دارد.
گزارش پیشنهاد می دهد دولت آلمان باید به تعصبات علیه مسلمانان رسیدگی کند و مرکزی برای دریافت شکایات تاسیس نماید. در مراکز مراقبت روزانه، مدارس، ایستگاه های پلیس، دفاتر دولتی، رسانه ها و مراکز تفریحی اطلاعات مناسب در مقابله با اسلام هراسی ارائه کند. حتی متون کتب درسی و برنامه های آموزشی باید اصلاح گردد.
نانسی وزر، وزیر کشور آلمان، گفت: «مسلمانان برای چندین دهه بخشی از جامعه ما بوده اند. با این وجود، آنها اغلب به دلیل دینشان مورد حمله قرار می گیرند، به حاشیه رانده شده و طرد می شوند. همین طور افرادی که با مسلمانان اشتباه گرفته می شوند نیز چنین چیزی را تجربه می کنند.”
وی افزود:” در حدود پنج و نیم میلیون مسلمان در آلمان زندگی می کنند که بیشترشان تابعیت آلمانی دارند، پس زمانی که در مورد مسلمانان یا اسلام هراسی صحبت می کنیم، نباید فراموش کنیم که گروه خاصی مد نظر ما نیست بلکه به طور قطع در مورد همکاران، همسایگان، هم کلاسی ها و دوستان خود سخن می گوییم.”
خانم نانسی وزر تاکید کرد:” اولویت مهم دولت حمایت از امنیت شهروندان است. همواره تاکید کرده ام که نباید هیچگاه خشونت و سخنان نفرت پراکنانه را ترویج کنیم. باید علیه اشکال مختلف افراط گرایی، نژاد پرستی و دشمنی علیه تنوع گروهی بایستیم. باید گرایش های “حذف و تقسیم” را در نطفه خفه کنیم و برای تداوم آزادی، دموکراسی و زندگی مسالمت آمیز تلاش نماییم.”
وی گفت کاری که اکنون به صورت جدی باید انجام شود، عمل به پیشنهادات گزارش و اقدامات قطعی و محکم برای مبارزه با اسلام هراسی در آلمان است.
خبر اصلی را اینجا (+) بخوانید.