خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

امسال بیش از ۲۵۰ مورد اسلام هراسی در آلمان به ثبت رسیده است

براساس آماری که روز دوشنبه هفته جاری از سوی وزارت امور کشور آلمان و به درواست پارلمان این کشور منتشر شد، در نیمه نخست سال ۲۰۲۳ میلادی بیش از دویست و پنجاه مورد جنایت ناشی از اسلام هراسی توسط پلیس آلمان به ثبت رسیده است.

به گزارش سرویس ترجمه ردنا (ادیان نیوز)، به نقل از “Muslim News” در بازه زمانی ژانویه تا ژوئیه سال جاری میلادی بیش از ده ها مسجد تخریب شده و ده ها مسلمان مورد ضرب و شتم فیزیکی یا توهین کلامی در خیابان ها و اماکن عمومی قرار گرفته اند. هفت نفر نیز در جریان حملات زخمی شده اند.

وزارت امور کشور آلمان در پاسخ به استیضاح پارلمانی از سوی حزب چپ اپوریسیون آمار فوق را منتشر کرده است.

براساس این آمار، جنایات ضد اسلامی اتفاق افتاده شامل “جنایات ناشی از تنفر، نامه های تهدید آمیز، آزار و اذیت جسمی و کلامی و آسیب به اموال و حملات گروه های افراطی” می باشد.

حدود صد و بیست و چهار مورد از این جنایات بین ماه های ژانویه و آوریل سال جاری میلادی و صد و سی و چهار مورد در بازه زمانی آوریل تا ژوئن اتفاق افتاده است.

وزارت امور کشور آلمان در عین حال اعلام کرد تحقیقات جنایی در ارتباط با چندین مورد دیگر ادامه دارد اما تاکنون هیچ کس در این ارتباط بازداشت نشده است.

طبق آمار منتشر شده، بیشتر جنایات در استان های شرقی آلمان که احزاب راست گرای افراطی در آنها فعالیت دارند اتفاق افتاده است.

در عین حال حوادث ناشی از اسلام هراسی در برلین، پایتخت آلمان، و شهرهای شرقی “کلن، فرانکفورت و مونیخ” نیز به ثبت رسیده است.

این در حالی ست که در سال های اخیر نژادپرستی و بیگانه هراسی به شمول اقدامات خشونت آمیز علیه مسلمانان در آلمان افزایش یافته است.

به نظر می رسد تبلیغات گروه های راست افراطی، یهودی ستیز و گروه های ضد مسلمانان شامل حزب اپوزیسیون آلترناتیو برای آلمان(AfD) در افزایش حوادثناشیاز اسلام هراسی در این کشور نقش داشته باشد.

آلمان با جمعیت هشتاد و چهار میلیونی پس از فرانسه دومین کشور اروپایی ست که بیشترین جمعیت مسلمان را دارد. براساس آمار رسمی نزدیک به پنج میلیون مسلمان هم اکنون در آلمان زندگی می کنند.

خبر اصلی را اینجا (+) خوانید.

به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.