براساس یک نظرسنجی تازه هفتاد و پنج درصد از اسقفهای کلیسای بریتانیا دیگر این کشور را یک کشور مسیحی نمیدانند.
به گزارش سرویس ترجمه ردنا (ادیان نیوز)، به نقل از “ساندی تایمز”، نتایج نظرسنجی اسقفهای کلیسای بریتانیا که از سوی رسانه “ساندی تایمز” منتشر شد سبب تعجب بسیاری از کارشناسان رسانهای از جمله “راد لیدل”، سردبیر پیشین و ستون نویس (مقالهنویس) “برنامه امروز رادیو چهار” بی بی سی شده است.
وی طی مطلبی در ستون آخرهفته ساندی تایمز از نقش جامعه در کاهش جمعیت مسیحیان انتقاد کرد و افزود: جامعه امروز بریتانیا به سوی فردگرایی و ماده گرایی در حرکت است و این خود عاملی تعیین کننده در افول جامعه مسیحیت در این کشور میباشد.
راد لیدل خاطرنشان ساخت استانداردهای مدرن در زندگی امروزی بسیاری از اصول کلیسای قدیم را به چالش کشیده آنها را سختگیرانه و محدود کننده میداند درحالیکه همین اصول ساختاری برای زندگی شایسته در یک جامعه منسجم را فراهم میکرد.
به باور این کارشناس رسانه ای اصولی چون “دوری از کشتن دیگران، پرهیز از ایجاد تفرقه، پرهیز از تجاوز به زنان همسایه، در اولویت قرار دادن دیگران، سخت کار کردن و پس انداز پول و از همه مهمتر سجده به درگاه خداوند” که توسط کلیسای قدیم به پیروان مسیحیت توصیه شده همه به انسان خوب بودن در جامعه کمک میکنند.
راد لیدل افزود: مسیحیت سبب ایجاد آرامش در پیروان خود و جامعه میشد اما امروز با کاهش دین گرایی به ویژه نزول مسیحیت در جامعه بریتانیا مردم دیگر شادی گذشته را ندارند.
این در حالی ست که براساس آمار موجود بریتانیا درصد بالایی از جمعیت مسلمان را در خود جای داده و مراکز دینی و فرهنگی مسلمانان در این کشور در مقایسه با کشورهای دیگر اروپایی بیشتر است.
برخی پیش بینیهای صورت گرفته در مورد آینده ادیان در بریتانیا و اروپا اسلام دین پیشرو در این قاره خواهد بود اگرچه اقدامات اسلام هراسانه نیز همزمان در اروپا در حال افزایش است.
خبر اصلی را اینجا (+) بخوانید.