خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

هیئت نظارت شرکت متا از این شرکت خواست تا به ممنوعیت کلمه «شهید» پایان دهد

هیات نظارت بر شرکت متا از این سازمان فعال در حوزه رسانه اجتماعی خواست به ممنوعیت کلمه عربی شهید خاتمه دهد.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، هیات نظارت بر شرکت متا – صاحب اینستاگرام و فیسبوک- اعلام کرد: بررسی این هیات نشان می‌دهد که ممنوعیت کلمه شهید در عربی و معادل انگلیسی آن «بیش از حد» و به طور غیر ضروری آزادی میلیون ها کاربر را سرکوب کرده است.

هیئت مدیره که توسط متا تامین مالی می شود اما به طور مستقل فعالیت می کند، گفت: این رسانه اجتماعی باید پست های حاوی کلمه شهید را تنها زمانی حذف کند که به نشانه های واضح خشونت مرتبط باشد یا به طور جداگانه قوانین متا را نقض کند.

این حکم در پی سالها انتقاد از متا بابت سرکوب آزادی شهروندان اهل خاورمیانه و نیز «تأثیر نامطلوب حقوق بشری» بر فلسطینی‌ها و سایر کاربران عرب‌زبان صادر شده است. این انتقادها از زمان آغاز جنگ بین اسرائیل و حماس در ماه اکتبر تشدید شده است. گروه های حقوق بشر متا را به سرکوب محتوای حامی فلسطینی ها در فیس بوک و اینستاگرام متهم می‌کنند.

هیئت نظارت متا در گزارش روز سه‌شنبه خود به نتایج مشابهی رسید و دریافت که قوانین متا در مورد «شهید» تنوع معانی کلمه را در نظر نمی‌گیرد و منجر به حذف محتوایی می‌شود که هدفش تمجید از اقدامات خشونت‌آمیز نبوده است. هلی تورنینگ اشمیت، رئیس هیئت نظارت مشترک در بیانیه‌ای گفت: «متا با این فرض کار می‌کند که سانسور می‌تواند ایمنی را بهبود بخشد و خواهد کرد، اما شواهد نشان می‌دهد که سانسور می‌تواند کل جمعیت را به حاشیه راند در حالی که اصلاً ایمنی را بهبود نمی‌بخشد».

متا در حال حاضر هر پستی را با استفاده از شهی” در اشاره به افرادی که در لیست «سازمان ها و افراد خطرناک» خود تعیین کرده است، حذف می کند، که شامل اعضای گروه های شبه نظامی اسلام گرا، کارتل های مواد مخدر و سازمان های برتری طلب سفیدپوست می شود.
این شرکت می گوید که این کلمه به منزله ستایش از آن نهادها است که طبق گزارش هیئت مدیره آنها را ممنوع می کند.
حماس از جمله گروه هایی است که این شرکت به عنوان سازمان خطرناک معرفی می کند.

منبع شفقنا
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.