پس از تشویق به برپایی آیین بودایی و معابد هندو در قلمرو پادشاهی بن سلمان که قبلاً خط قرمز بود، اکنون کمیته یوگا عربستان سعودی به ریاست خانم میشائیل بنت فیصل و وزارت منابع انسانی و توسعه اجتماعی توافقنامه ای را برای همکاری در ارتقای مزایای یوگا در جامعه امضا کردند.
به گزارش سرویس اجتماعی ردنا (ادیان نیوز)، شش سال پس از آنکه مقامات سعودی یوگا را برای مردان و زنان حلال اعلام کردند، پادشاهی عربستان سعودی قصد دارد این رژیم سلامت معنوی و جسمی باستانی هند را معرفی کند.
کمیته یوگا عربستان سعودی به ریاست خانم میشائیل بنت فیصل و وزارت منابع انسانی و توسعه اجتماعی توافقنامه ای را برای همکاری در ارتقای مزایای یوگا در جامعه امضا کردند. این توافق با هدف افزایش رفاه و ارائه فعالیت به عنوان راهی برای بهبود کیفیت زندگی به امضاء رسید. بر اساس این توافق، کارمندان تشویق خواهند شد تا تمرینات یوگا را در برنامه های روزمره خود ادغام کنند.
طرفین متعهد به ایجاد محیط های کاری هماهنگ و متوازن هستند که رفاه همه جانبه کارکنان و افرادی که با آنها کار می کنند، در راستای اهداف برنامه توسعه ملی چشم انداز عربستان سعودی ۲۰۳۰ در اولویت باشد. خانم بنت فیصل گفت که این گام بسیار مهمی برای ایجاد برابری است. ایجاد فرصت برای همه اقشار جامعه است و یکی از اهداف چشم انداز ۲۰۲۳ محسوب می شود.
در ماه مارس گذشته نیز نوف المروعی، رئیس کمیته یوگای عربستان سعودی، از امضای توافقنامهای برای حمایت از تمرین یوگا طی چند ماه آینده خبر داده بود و بر اهمیت معرفی ورزش «یوگا» به سیستم ورزشی دانشگاه تاکید کرد.
از جمله مواردی که در حال پایه گذاری یک سیاست پنهان در عربستان است، از جمله این موارد «جلسه یوگای آرامش بخش» برای مادران کودکان مبتلا به سرطان و بیماریهای مزمن در بیمارستان تخصصی ملک فیصل در جده است. شاید خطرناک ترین مسئله، هدف قرار دادن کودکان و ترویج یوگا برای آنها از طریق فعالیتهای مختلف باشد.