خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی
بایگانی دسته

یوگا

استثمار جنسی زنان توسط یک فرقه یوگا در آرژانتین

یکی از گروه های یوگا در آرژانتین، زنان آسیب‌پذیر را مورد استثمار جنسی قرار داده است. روزنامه دیلی‌میل با انتشار گزارشی در این زمینه نوشت زنان این گروه مجبور بوده‌اند که در ازای پول با مردان ثروتمند…

ترویج یوگا به سبک غربی

یوگا به‌عنوان تحفه و دستاوردی از کشور هند، امروزه شاهد آن هستم که یوگا در جوامع مختلف و حتی در غرب رونق فراوانی یافته و گروه‌های مختلف در غرب به ترویج و گسترش یوگا پرداخته‌اند.

مدیتیشن پیاده‌روی چیست؟

نات‌هان ایده‌پرداز مدیتیشن پیاده‌روی معتقد بود که زمین مقدس است، بنابراین هر جا که کسی راه می‌رود، می‌تواند ارتباط معنوی با زمین را به خود یادآوری کند.

مدرس دانشگاه تهران:

معنویت اسلامی به حاشیه رفته است/ ذن و یوگا چگونه فراگیر شدند؟

بهزاد حمیدیه، مدرس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران با بیان اینکه بنده معتقدم که در متن آیات و روایات مطالب زیادی درباره معنویت داریم ولی به آن توجه نشده است، بنابراین ما متاسفانه شناخت…

یوگا آینگار؛ سرقت ورزشی یا آئین باستانی

سوژمان هنگام تحقیق در شهر میسور هند متوجه نمودارهایی شامل ۱۲۲ آسانا شد که برخلاف معدود رساله های شناخته شده و اصیل یوگا، بر وضعیت های بدنی تأکید داشت؛ آساناهایی که بر اساس کُشتی هندی و تمرینات…

استمداد از یک موجود افسانه ای اثری بر زندگی ما دارد؟

ببینید| آیا راما می تواند به ما کمک کند؟

متاسفانه همراه با ورود یوگا به ایران، بخش اعظمی از فرهنگ هندوئیسم که مبتنی بر باورهای خرافی و عمدتاً متناقض با یکدیگر است نیز به ایران وارد شد.

کندالینی، راز مگوی یوگا

«ساچی داناندا» در کتاب «هاتایوگا» توضیح می‌دهد که هنگام تمرین‌های تنفسی «پرانایاما» با احتیاط عمل کنید، زیرا این تمرین بسیار خطرناک است مثل این که دارید با افعی بازی می‌کنید. خطرناک بودن یوگا دقیقا به…

مکتب یوگا

از همین ابتدای مقاله نکته ای قابل تذکر است که یوگایی که مد نظر ماست مکتب یوگا یا همان عرفان آن است و چندان بحثی درباره ورزش یوگا نداریم.

به بهانه 21 ژوئن؛ روز جهانی یوگا

یوگا از چه زمانی ورزش شد؟

یوگا تنها کمی بیشتر از ۱۰۰ سال است که به عنوان ورزش در دنیا معرفی شده است. ریشه‌یابی تاریخی این موضوع ما را به جریان معنوی کاذبی موسوم به «نئوودانتیسم» در شبه قاره هند می‌رساند.

21 ژوئن؛ روز جهانی یوگا

یوگا؛ ورزش یا عرفان کاذب

این که یوگا تنها یک ورزش نیست بلکه مرام و مسلکی شبه معنوی است، تنها یک ادعا نبوده و با گفته های پیشکسوتان مروج یوگا در کشور نیز مطابقت دارد.