خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

پاپ لئو خواستار اقدام جهانی برای نجات جان انسان‌ها شد

ابولا در کنگو؛

درحالیکه موارد ابتلا به ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو به ۵۵۱۵ مورد رسیده، در حالی که پاپ لئو خواستار اقدام جهانی برای نجات جان انسان‌ها شد.

به گزارش ادیان نیوز؛ الجزیره نوشت: طبق آخرین آمار دولتی، شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو به ۵۵۱۵ مورد تایید شده ابتلا رسیده و ۲۶۴۲ نفر را کشته است و ۵۱ مورد جدید در استان‌های «ایتوری» و «کیووی» شمالی شناسایی شده است.

این به‌روزرسانی در حالی منتشر شد که پاپ لئو خواستار اقدام بین‌المللی برای کمک به مهار این بیماری همه‌گیر شد که اکنون مرگبارترین شیوع ابولا در تاریخ جمهوری دموکراتیک کنگو است.

این هفدهمین اپیدمی ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو است که در اواسط ماه مه اعلام شد و توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) به عنوان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با نگرانی بین‌المللی تعیین شد، که بالاترین سطح هشدار آن است و اوگاندا، همسایه این کشور را نیز پوشش می‌دهد.

این خبر را در الجزیره ببینید

گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.