خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

فقر غذایی مسلمانان روهینگیا در گزارش سازمان ملل منعکس یافت

سازمان ملل اعلام کرد که با کاهش تعهدات جامعه جهانی در کمک به مسلمانان روهینگیا جیره غذایی آنها کاهش یافته که این اتفاق برای جامعه جهانی شرم آور است.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، با کاهش کمک‌های مالی جامعه جهانی به اقلیت مسلمانان روهینگیا در میانمار که از سوی رژیم حاکم بر این کشور مورد تبعیض شدید قرار دارند، سازمان ملل خواستار جمع آوری کمک ۸۷۶ میلیون دلار برای رفع نیازهای بشردوستانه آوارگان روهینگیایی شد.

با توجه به کاهش شدید تعهدات کشورها در سال گذشته برای کمک به آوارگان روهینگیایی تنها ۵۵۳ میلیون دلار برای تامین نیازهای آنها جمع آوری شده بود که بسیار کمتر از نیاز سازمان‌های غیردولتی است و این کمبود بودجه منجر به کاهش سهمیه غذایی برای این پناهندگان شده است.

دیروز، سه شنبه، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از کمک کنندگان بین المللی خواست به دلیل تشدید بحران انسانی آوارگان روهینگیایی، تعهدات خود برای کمک به آنها را افزایش دهند.

یوهانس ون‌در‌کلائو، نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در بنگلادش، گفت: هر روز صبح، نزدیک به یک میلیون زن، مرد و کودک روهینگیا در حالی از خواب بیدار می‌شوند که آینده‌ای نامعلوم دارند و با کاهش کمک‌ها انتظار می‌رود آنها در زندگی روزمره خود با چالش‌های بزرگ‌تر مواجه شوند.

وی افزود: این کمبود منابع مالی، برنامه جهانی غذا را در ماه مارس امسال مجبور کرده تا جیره غذایی را که برای پناهندگان در اردوگاه‌ها فراهم می‌کند، کاهش دهد و در نتیجه آن این آوارگان در گرسنگی به سر می‌برند.

ون‌درکلائو هشدار داد که این کمبود مالی می‌تواند منجر به تشدید سوء تغذیه و افزایش ترک تحصیل و ازدواج کودکان شود.

چند روز پیش سازمان ملل از کاهش کمک‌های غذایی به آوارگان روهینگیا در بنگلادش انتقاد و این تصمیم را شرم آور و فاجعه بار توصیف کرد.

چهاردهم اسفند ماه یک کمپ آوارگان روهینگیا در منطقه جنوبی کاکس بازار بنگلادش طعمه حریق شد که در نتیجه آن حدود ۱۲ هزار نفر بی‌خانمان شدند.

این یکی از بزرگترین آتش‌سوزی‌هایی بود که در سال‌های اخیر کمپ پناهندگان را درگیر کرده است. تخمین زده می‌شود که یک میلیون نفر از اقلیت مسلمان روهینگیا که بدون تابعیت هستند، پس از فرار از کشتار وحشیانه ارتش میانمار، در این کمپ زندگی می‌کردند که بسیاری آن را یکی از بزرگترین کمپ‌های پناهندگان جهان می‌دانند.

منبع الجزیره
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.