خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

نشست تحلیلی پژوهشی واکاوی از طوفان الاقصی تا وعده صادق در تغییر موازنه قدرت در منطقه و جهان

کارشناسان در این نشست با اشاره به نابودی هیمنه پوشالی تصور شکست ناپذیری اسرائیل در جهان عرب تصریح کردند: عملیات طوفان الاقصی و وعده صادق یک ضربه محکم به ستون های امن اسرائیلی بود.

به گزارش خبرنگار ردنا (ادیان نیوز)، به همت حوزه علمیه خواهران شهرستان شهریار حضرت نرجس خاتون «سلام الله علیها» و ستاد نماز جمعه شهریار نشستی با عنوان نشست تحلیلی پژوهی واکاوی از طوفان الاقصی تا وعده صادق در تغییر موازنه قدرت در منطقه و جهان در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مهدیه امامزاده اسماعیل شهریار، با حضور آقایان دکتر مجید مسعودی قائم مقام معاون فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب، دکتر خالد القدومی نماینده جبهه مقاومت اسلامی حماس و خانم اکرم ایمانی پژوهشگر حوزه و دانشگاه، برای جمع کثیری از اساتید حوزه و دانشگاه، محققین و طلاب حوزه های علمیه برادران و خواهران برگزار گردید.

در طلیعه این نشست که در حضور مقامات مسئول شهرستانی نیز حضور داشتند، امام جمعه محترم آقای حسینی نوری ضمن خیر مقدم به اساتید و حضار با اشاره به اهمیت برگزاری چنین نشست هایی، بیان کرد: این حرکت های علمی برای تقابل با شبهات موجود در فضای مجازی و روایتگری صحیح از پیروزی غرور آفرین سربازان امام زمان عج در جبهه مقاومت بسیار حائز اهمیت است. ما در میدان مبارزه نشان دادیم آنچه بر سر دشمن از سلاح های جنگی ریخته شد اندکی از توان دفاعی ما بود، تا غلط اضافی نکند. اما در عرصه تبیین این پیروزی، طلاب و فرهیختگان جامعه که افسران جنگ نرم هستند باید به خوبی این تغییر موازنه قدرت را تشریح و منقح نمایند.

در ادامه این نشست خانم ترابی مدیر حوزه علمیه نرجس خاتون نیز ضمن خیر مقدم و تقدیر از اساتید، اذعان کرد: این نشست مطالبه طلاب و پژوهشگران برای اغنای علمی آنان به جهت حضور در جهاد تبیین در سطح جامعه و فضای مجازی، بوده وبه فضل الهی ادامه دار خواهد بود.

تشکیل وطن یهودی به خواست انگلیس

دبیر علمی جلسه در این نشست به شرح مختصری از تاریخچه اشغال فلسطین به دست اسرائیل پرداخته و گفت: بر اساس توافقنامه‌ای بین انگلیس و فرانسه در سال ۱۹۱۶ منطقه شامات(سوریه و عراق و لبنان و اردن و …) میان این دو کشور تقسیم شد و فلسطین را مسکوت گذاشتند و به آینده موکول کردند؛ در سال ۱۹۱۷ وزیر خارجه انگلیس وعده تشکیل وطنی را در بخشی از فلسطین به یهودیان داد و بیانیه مشهور آن را صادر کرد که ننگین‌ترین بیانیه در تاریخ سیاسی جهان است.

وی ادامه داد: متن بیانیه این است که دولت نسبت به تأسیس یک وطن ملی برای قوم یهود در فلسطین نظر مساعد دارد و بیشترین تلاش خود را برای تسهیل دستیابی به این هدف به کار خواهد گرفت. این در حالی بود که  یهودیان فلسطین فقط ۱۱ درصد مردم را تشکیل می‌دادند. عملا یهودیان از دیگر نقاط جهان به فلسطین آمده و بر دیگران مسلط شدند. چرا که انگلیس و غرب از آزار یهودیان به ستوه آمده بودند لذا این کار را کردند تا از آزار آن‌ها رها شوند، ضمن اینکه خاکریز اول خود را در منطقه هم ایجاد کردند. اولین اقدام انگلیس بعد از صدور این بیانیه، این بود که یک فرد صهیونیست را سفیر انگلیس در فلسطین قرار دادند و اجرایی‌شدن بیانیه را به او سپردند.

ایمانی تصریح کرد: این سفیر اقدامات اجرایی را از سال ۱۹۲۰ بر عهده گرفت، زبان عربی را به عبری تغییر داد، قوانین حمایتی جعل کرد و نهادهای صهیونیستی را در جای جای فلسطین اشغالی تأسیس کرد و به پذیرش یهودیان از دیگر منطق دنیا به این منطقه اقدام کرد، به گونه‌ای که در سال ۱۹۲۵، جمعیت آن‌ها از ۱۱ درصد به ۱۰۰ درصد افزایش یافت. در این مدت زمین‌های فلسطینیان هم مصادره شد و کشتارهای وحشیانه‌ای مانند دیریاسین در تمام روستا ها ایجاد کردند. امروز در غزه هم همین جنایات را در روستاها و شهرهای فلسطین می‌کنند؛ در سال ۱۹۸۲ در صبرا و شتیلا وقتی شارون به بیروت رسید، ۱۵ هزار نفر را قتل عام کرد و زنان حامله را می‌کشتند.

این پژوهشگر حوزه و دانشگاه اظهار کرد: در جنگ ۳۳ روزه در هنگام کنفرانس مطبوعاتی خانم رایس در بیروت، اسرائیل از بمب‌های سه‌هزار کیلویی در جنوب لبنان استفاده کرد که لرزش آن تا بیروت فهمیده می‌شد. خانم رایس در آن نشست گفت: «این صداهایی که می‌شنوید مژده تغییر و اصلاحات جدید در منطقه و درد زایمان خاورمیانه جدید است.» اما اسرائیل نتواست خاورمیانه جدیدی بر اساس آنچه که می‌خواست ایجاد کند.

برای رژیم غاصب افزایش جمعیت شهرک نشین ها بسیار حائز اهمیت است و سیاست های خود را بر محور افزایش جمعیت تعریف میکنند، اثر طوفان الاقصی و وعده صادق در قدم اول نابودی امنیت روانی برای شهرک نشینان بود که هم اکنون شاهد مهاجرت بیسابقه آنان به کشورهای دیگر از جمله امارات متحده عربی هستیم. این در حالی است که مردم فلسطین با وجود بمباران وحشیانه و کشتار های بیسابقه هرگز حاضر به ترک وطن و پناهندگی به دیگر کشورها نشدند.

سه جرم بین المللی در یک کلام

این پژوهشگر حقوق بین الملل اظهار داشت: وزیر دفاع رژیم صهیونستی گالانت گفت:« نه غذا، نه آب و نه برق به غزه دیگر وارد نمی‌شود و این حیوانات انسان‌نما باید از بین برود». در همین جمله گالانت سه جرم بین‌المللی تعریف شده است. اول: کیفر دست جمعی است و مصداق جنایت علیه بشریت است وقتی گفت غذا ،آب و برق به غزه نخواهد رسید..دوم: کلمه حیوانات بشر‌نما یک نژادپرستی است. سوم: قتل عام و پاکسازی نژادی در کلمه باید از بین بروند وجود دارد. تمام مفاهیمی که غرب نظام خودش را بر آن استوار کرده است و نام آن را حقوق بشر و قواعد بین المللی گذاشته را، اسرائیل بدون هیچ دغدغه نابود میکند و  اینها را به زبان می‌آورد. واژه نسل کشی یک مفهوم حقوقی است که دیوان کیفری بین المللی لاههicc با همین دلیل پوتین را به خاطر حمله به اوکراین تحت تعقیب قرار داد؛ ولی کشتار کودکان غزه در بیمارستان المعمدانی و دیگر بیمارستان ها هیچ پاسخگویی ندارد و icc هیچ اقدامی نمی‌کند. در اینجا همه مفاهیم بین‌المللی از بین رفته است و icc هیچ سخنی را بر زبان نمی‌آورد و اعتراضی نمی‌کند.

اهداف و نتیجه طوفان الاقصی پس از ۲۰۰ روز

در ادامه نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس آقای دکتر خالد القدومی با تقدیر وتشکر از حوزه علمیه خواهران”نرجس خاتون س” و امام جمعه شهریار به دلیل اهتمام آنان به تبیین این موضوع برای فعالان فرهنگی در شرح طوفان الاقصی گفت: ۲۰۰ روز از طوفان الاقصی گذشته امروز ببینیم از کجا به کجا رسیدیم. اهداف و نتیجه طوفان الاقصی تا امروز چه بوده؟ یکی از متخصصان صهیونیستی داستان هفتم اکتبر را خلاصه کرد و گفت: عملیات طوفان الاقصی یک ضربه محکم به ستونهای امن اسرائیلی است.

ستون های امن یعنی هشدار زود هنگام در اسرائیل قبل از حمله نیرو های مقاومت؛ اسرائیل دیوار یک ملیاردی ساخته که توسط آن غزه را محاصره کرده این دیوار ضد تونل با سنسور های الکترونیکی اجازه تردد حتی یک مگس از طرف غزه به داخل سرزمین های اشغالی را نمی‌دهد.

این عملیات طوفان الاقصی با چه مهندسی دقیقی رغم خورد که هزار و دویست مجاهد تا ۴۰ کیلومتر داخل اراضی فلسطین رفتند و این دیوار بازدارنده نبود.

در کیبوتص، در روزعملیات جشنی به نام شبات بر پا بود. این جشن هر هفته شنبه برگذار میگردد. شب پس از اتمام جشن همه در خواب بودند وژنرال ها در ۳۰ کیلومتری مرز غزه و مناطق اشغالی مشغول دیدبانی و کنترل الکترونیکی منطقه بودندناگهان پهپاد و گلایدرها را دید که به سمت آنها میآید، به خیال اینکه امنیت منطقه به دلیل دیوار غزه و گنبد آهنین وسنسور های مهم تعبیه شده از نظر پدافندی بسیار قوی است، و باور نکردند مورد هجوم واقع شدند. به آنها زنگ زدند چه خبر گفتند: چیزی نیس شما بخوابید، برخی از آن ها میگویند: من که تلفن را قطع کردم نگران‌تر شدم. ده دقیقه بعد به خانه آنها رسیدند و حمله و هجوم آغاز شد.

اثرات طوفان الاقصی

نماینده حماس ادامه داد: اولین اثر طوفان الاقصی نمایش فلج بودن بازدارندگی دشمن بود. دوم پوچ بودن  این ادعای دشمن را که ما هشدار زود هنگام داریم، را به باد داد.دنیا دید حماس با تمام این ادعاهای اسرائیل به خانه های فرماندهان اسرائیل رسیدند. حداقل ۵۰ کیوسک اسرائیلی را گرفتند، هزار سرباز صهیونیستی را هلاک کردند، تانک های مرکاوا را تخریب کرد. الان ۲۰۰ روز گذشت نتوانستند جنگ را به نفع خودشون تمام و یکسره کنند. سوم نمایش ناتوانی آنان دراتمام جنگ به نفع خودشان .الان ۲۰۰ کیلومتر برد موشکی حماس است.

 اشتیاق به جهاد و شهادت جوانان فلسطینی که عموما حافظان قرآن هستند

طوفان الاقصی نمایشی از توان موشکی، گلایدری، پهپادی، روایت گری و حاکمیت درفضای مجازی حماس و نیروهای مقاومت و رشادت مردم فلسطین بود. چون ما اهل قرآن هستیم. ازتعداد نه ملیون و چهار صد هزار جمعیت فلسطین شصت  هزار حافظ قرآن داریم. ۱۲۰۰ مجاهد در عملیات ۷ اکتبر طوفان الاقصی ۵۰۰ حافظ قرآن که ۴۰۰ نفر شهید شدند. از ۴۰ هزار رزمنده قسامی ده هزار نفر شهید شده. بله ما باید شهید و قربانی بدهیم . حدیث پیامبرصلی الله علیه و آله که فرمودند: « حفت النار بالشهوات و حفت الاجنه بالمکاره.» «فاستقم کما امرت »نباید دید چقد خسارت واردشده .چاره ای نیست این راه انحرافی دشمن که به سمت جهنم است و ظالمانه میتازد و ماشین کشتار کودکان و زنان را قتل عام میکند،جز با خون پاک جوانان مسدود نخواهد شد.

جوانان فلسطین می‌توانند، در شهرک های صهیونیستی روزی ۲۰۰ دلار کار کنن اما درآمد را رها کرده و دنبال جهاد هستند.

به این نتیجه رسیدند که این قربانی ها لازم و واجب است. این مسئله عقیده است نه فقط میهن، دفاع از قبله اول مسلمانان وظیفه ماست. اسم طوفان،  «الاقصی» بود نه «الاغزه» هرچند اهل غزه شروع کردند ،  بله ما آغاز کردیم طوفان را چون دفاع کردیم از خود،  قدمت ظلم اسرائیل به ما ۷۲ سال است.  طوفان الاقصی دفاع از مظلومان فلسطین بود. آنان ۶۰۰ روستای فلسطین که حذف کردن این هولوکاست هست یا نه؟ ما با کسی  دعوا نداریم ولی ۵۷ کشور همایش گرفتن و نشست تاریخی گرفتن ولی نتوانستند حتی شیشه ای آب به غزه برسانند. اقای ابو عبیده گفته ما اسرائیلی ها را کفایت میکنیم. آنان اوهن البیوت  هستند. ما هیچ چیز از شما نمی‌خواهیم.فلسطینیان، توانستند خمپاره الیاسین، بسازند با ۲۰ نهایت ۵۰ دلار  و به تانک مرکاوه بزنند و آن تانک ده ملیون دلاری را منهدم کنند. اسرائیل فقط ۶۰۰تانک های مرکاوا دارد که ۲۰۰ تا از این تانک ها را سربازان حماس نابئد کردند. این مجاهدان این بچه ها ی فلسطین از اسرائیل نمی‌ترسند.

آقای قدومی در پایان بیانات خود خاطر نشان کرد: این جنگ حماس و غزه نیست این تقدیر ماست خط مقدم اسلام هستیم ، وعده صادق بیسابقه بود در تاریخ هر کشور آزاد میتواند در مواجهه با اسرائیلی وارد کارزار بشود.  هم به نفع خود و هم فلسطین حرکت کرده دشمن مشترک است.طوفان الاقصی واقعا طوفان بود نه فقط میدان ،طوفان نظامی، طوفان سیاسی، طوفان اقتصادی بود و تمام ادعای دشمن در تقابل با نیروهای مقاومت به انزوا رفت. امروز میبینیم شش هزار شهرک نشین در ابوظبی پناهنده شدن. آیا این خلاء امنیتی نیس؟ خطر اسرائیل نه فقط تهدید امنیتی فلسطین بلکه جهان است. یمن جز عقیده چه دلیلی برای دفاع از فلسطین دارد. این محور متبلور شده  ، مقام معظم رهبری به ما فرمودند: برای ضربه به دشمن ما کمکتان میکنیم چون معتقدند پیروزی در این مجاهدت، کارخداست. ایشان عالم و فقیه هستند، ایشان با تسلط به علوم قرآن و تفسیر میدانند دشمن به زودی نابود میشود چرا که یوم یفرح المؤمنون بنصر الله.

نابودی هیمنه پوشالی تصور شکست ناپذیری اسرائیل در جهان عرب

در ادامه این نشست دکتر مجید مسعودی با اشاره به جنگ اعراب با اسرائیل در سال۱۹۶۷، که باعث کاریزماتیک شدن چهره جمال عبد الناصر به دلیل مدیریت جنگ با اسرائیل شد ، هرچند باعث شکست اعراب شد، ادامه داد، بعد از آن جنگ جولان را از سوریه ، باختری را از اردن، صحرای سینا و غزه را از مصر گرفت. اکنون توسعه در شهرک سازی در جولان را شاهدیم، و به صحرای سینا هم حکومت می‌کنند.

این تحلیلگر امور فلسطین درباره عملیات ” وعده صادق ” با تبین سامانه پدافندی اسرائیل ادامه داد: فن آوری های کاملا به روز جنگی و دفاعی،سه لایه گنبد آهنین برای موشک های کوتاه برد فلاخن داوود برای موشک های دور برد، پیکان برای موشک بالستیک. همچنین کشورهایی که مشارکت مستقیم داشتند، فرانسه آمریکا، انگلیس ،اردن، عربستان باز عاجز از ره گیری موشکها شده و خسارت های سنگین متحمل شدند .در نگاه مردم دنیا عملیات مقابل آنها چقدر جدی است.با یک ابر قدرت سلاح های پیشرفته مواجه هستیم.

ایشان در ادامه  با تقدیر از حوزه علمیه خواهران”نرجس خاتون س ” درباره اهمیت تبیین این پیروزی بین آحاد مردم به خطر جدی روایت سازی در فضای مجازی توسط معاندین پرداختند: در کشوری زندگی میکنیم که وزیر امور خارجه کشور ما گفت: اینها سلاح هایی دارند که اگر به ایران بزنند تهران یکجا نابود میشود. یا استاد دانشگاه تهران گفت: اگر ما همه موشک ها را بزنیم، همه هم به هدف بخورد وقتی نوبت حمله آنها برسد، یک تیر برق سالم باقی نخواهد ماند، اینها بعضی از مسئولین را به این اعتقاد رساندن که ما هیچ هستیم و آنها همه چیز دارند. قدرت رسانه ای آنها روایت سازی میکند، در جنگ روایت و جنگ نرم افزاری ما عقب هستیم.شما باید هیمنه پوچ این قدرت  را که فقط، های و هوی رسانه ای است را بشکنید.

 شنیدن قدرت ایران از زبان دشمن زیباست

افسر آمریکایی توییت زد: ایران هزینه موشکها را از کشتی مصادره شده اسراییلی  بدست آورد.

شما به دشمن تا دندان مسلح و ارباب دنیا همان کسی که بعد از جنگ جهانی دومی کسی به او نگفته بالای چشمت ابرو هست، می‌گویی میخواهم بزنم. بعد از حمله به سفارت ایران در سوریه، ایران میخوابید، اسرائیل بیدار بود. دو شب اسرائیل را بیدار نگه داشتیم. تا خفت و خاری دهیم. امام خمینی ره فرمودند: حالا حالا مانده تا ما شما را خفت دهیم.

عملیات شروع میشود اجرای عملیات منطق دارد .ایران دارای میدانی مقتدر ولی روایتگری ضعیف است. خبرنگار بی بی سی فارسی دیروز از پایگاه نظامی نواتیو بازدید کرد، گزارشی به زبان فارسی منتشر کرد و گفت: آن چیزی که من دیدم وحشتناک است .

این استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: ۴۵۰ کیلو مواد منفجره فقط وزن کلاهک بود. طول موشک ۱۱ متر، ۱۶۰۰ کیلومتر را پیموده  از سه پدافند فوق پیشرفته عبور کرده و به پایگاه نظامی  نواتیو برخورد کرده. نواتیو یک پایگاه استراتژیک هس، تحت پیشرفته ترین پدافندها. محل اشیانه اف ۳۵ آمریکاییست که عمود پرواز هستند،آن ها حمله به سفارت ایران در سوریه را از نواتیو شروع کردند. امام علی علیه السلام فرمود: شر را به همان جا برگردانید که از آنجا آمده و سنگ را به همان جا پرتاب کنید که از آنجا پرتاب شده.

۷ موشک هایپرسونیک پرتاب کردیم تا ده سال آینده قابل رهگیری نیست. هیچ منطق نظامی اجازه نمیدهد در مقابل دشمن مشت خود را باز کنید، نباید مشت راباز کرد. حق نداریم گزینه آخر را اول استفاده کنیم. شهید سلیمانی گفت: جنگ را شما آغاز میکنید اما ما جنگ را مدیریت میکنیم.  پلن bبرای اسرائیل خطرناک است.  آمریکا به کسی پیام نمیدهد، بلکه وارد کشور میشود و کشور سقوط می‌کند. این بار بارها پیام داده من را دخالت ندهید، ما دخالتی در جنگ شما نداریم. اینها با توکل با خدا و تقوی در امور شخصی و اجتماعی محقق شد. این وعده خدا بود.امروز اسم مجاهدانی چون یحیی سنوار و ابو عبیده، دشمن را به هراس می اندازد. اینها بازگشت امید به آزادی خواهان جهان است.

در پایان  نشست نیز سخنرانان طی پرسش و پاسخ به سئوالات حاضرین پاسخ دادند.

 

خبرنگار اکرم ایمانی
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.