خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

وقتی رقیب تجاری ایران به قرآن هم رحم نمی کند

ضمن ابراز تأسف از این خبر به خاطر هتک حرمت قرآن کریم اعلام می‌کنیم برای این قضیه لازم است پیگیری جدی ضورت گیرد و از مسئولان مربوطه انتظار پاسخگویی فوری داریم. چند وقت پیش بخشنامه‌ و اطلاع‌رسانی سراسری برای مساجد صورت گرفت که قرآن‌های قدیمی و کهنه را جمع می‌کردند و با نو تعویض می‌کردند و امیدوارم این صفحات رشته‌رشته شده از قرآن‌ها که زیر میوه‌های صادراتی است از همان‌ها نباشد که قطعاً یک توطئه است.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حجت‌الاسلام محمد ادریسی، نویسنده و پژوهشگر حوزوی در یادداشتی آورد: در همه جای این کره خاکی مرسوم است که مردم به بازار می‌روند و خرید می‌کنند و این طبیعی است اما غیرطبیعی و عجیب اینجاست که جعبه میوه‌ای را بخرید و با صفحات ریش‌ریش شده قرآن در داخل آن مواجه شوید که این شوکه‌کننده است.

این خبر خواه ناخواه بازتاب خواهد داشت و به‌زودی ترجمه می‌شود و در رسانه‌های داخلی هم به دست مخاطبان خواهد رسید. ماجرا از اینجا شروع شد که در رسانه‌های بین‌المللی یک خبر منتشر شد که ایران سیب‌هایی را به عمان صادر کرده است و برای حفظ این میوه‌ها از رطوبت و برای اینکه آن میوها از بین نرود آنها را  به‌وسیله کاغذ پوشَن کرده‌اند و در کارتن‌ها گذاشته‌اند. چه کاغذی؟ لابه‌لای کاغذهایی که آیات قرآن بر آن نقش بسته‌شده است و به چه کشوری؟ عمان! آیا کسی هست که از ارتباط دوستانه و عقایدی و سیاسی و تجاری فی‌مابین ایران و عمان خبر نداشته باشد؟!

این خبر در بیش از صدها سایت و رسانه‌های بین‌المللی و شبکه‌های تلویزیونی عمان و سوریه و کویت و عراق و اردن و یمن فلسطین و…به‌سرعت منتشر شد که ایران سیب‌هایی را صادر کرده است به کشورهای عربی که زیر این سیب‌ها و در کارتن‌ها صفحات کتاب قرآن کریم را ریش‌ریش کرده‌اند و زیر آن قرار داده‌اند.

این خبر بازتاب زیادی در کشورهای مسلمان داشت. جهت پیگیری خبر و صحت و اصل ماجرا تلاش‌های زیادی داشتیم و بعد این پیگیری‌ها مشخص شد شرکت، ایرانی بوده است و تماس‌های مکرر با آن گرفته شد اما نتوانستیم با رئیس شرکت سوپر لوکس که در ایران است ارتباط برقرار کنیم.

 

ضمن ابراز تأسف از این خبر به خاطر هتک حرمت قرآن کریم اعلام می‌کنیم که این قضیه لازم است پیگیری جدی شود و از مسئولان مربوطه انتظار پاسخگویی فوری داریم. چند وقت پیش بخشنامه‌ و اطلاع‌رسانی سراسری برای مساجد صورت گرفت که قرآن‌های قدیمی و کهنه را جمع می‌کردند و با نو تعویض می‌کردند و امیدوارم این صفحات رشته‌رشته شده از قرآن‌ها که زیر میوه‌های صادراتی است از همان‌ها نباشد که قطعاً یک توطئه است.

بعضی کشورها هستند که زمین حاصل‌خیزی برای کاشت میوه ندارند به همین دلیل مایحتاج خود را از طریق واردات تأمین می‌کنند و این‌ یک فرصت برای آن کشورهایی است که زمین حاصل‌خیزی برای کشاورزی ندارند.

رقیبان تجاری ایران به قرآن کریم هم رحم نمی‌کنند و احتمال این هم هست که این مسئله به‌نوعی جوسازی رسانه‌ای علیه بازار صادرات میوه ایران باشد به این دلیل که می‌خواهند دیگر کشورهای دوست و همراه را قانع کنند تا از محصولات ایرانی استفاده نشود. ناگفته نماند که بیش از سه میلیون و ۴۰۰ هزار تن سیب در کشور تولیدشده است و این میزان حدود ۵۰۰ هزار تن بیش از نیاز مصرف مردم داخل کشور است که لازم است صادر شود و می‌شود اما با چه برندی و با چه شرایطی و به چه کشورهایی؟ این نیازمند نظارت جدی است تا این موارد رخ ندهد.

منبع ایکنا
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.