خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

همزیستی مسالمت آمیز و همدلی شیعه و سنی در شیراز

مولوی خواجوی مطرح کرد؛

امام جمعه اهل سنت شیراز گفت: بیش از ۵۰ هزار نفر از اهل سنت در شیراز ساکن هستند و به لطف خدا و برکت انقلاب اسلامی هیچکس نمیفهمد که چه کسی شیعه و چه کسی اهل سنت است و وصلت ها و معاملاتی بین آنها صورت می گیرد.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، شیخ عبدالواحد خواجوی، امام جمعه اهل سنت شیراز، در نشست صمیمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با علمای اهل سنت ایران، اظهار کرد: مسجد رسول اکرم (ص ) در زمان زعامت مقام معظم رهبری در شیراز بنا شده  و از سال ۱۳۸۵ این مسجد افتتاح شد. افراد مختلفی قبل از شیوع ویروس کرونا از کشورهای غربی می آمدند و به عناوین مختلفی به قصد سیر و سیاحت و… از این مسجد بازدید می کردند.

وی ادامه داد: افراد پس از بازدید سوالاتی را از ما می پرسیدند و از آنچه که استکبار به گوش آنها رسانده بود متحیر میماندند. این مسجد با همکاری همه مسئولین نظام و خیرین استان فارس و استانهای دیگر ساخته شده است؛ روزهای جمعه حدود هفت هشت هزار نفر در آن نماز می خوانند.از آنجایی که این مسجد مشکلاتی داشت، مسئولین محترم مجوز دادند که قسمت دیگری از این مسجد هم ساخته شود که نشانه احترام است.

امام جمعه اهل سنت شیراز گفت: در کنار مسجد رسول اکرم(ص)  شیراز حوزه علمیه مولی الموحدین را داریم که محل تجمع و رفت و آمد شیعیان و اهل سنت است و هر دو با یکدیگر برخورد می کنند.شیعه و اهل سنت، خدا و دین و پیامبر و قبله مشترک دارند و زمانی که به یکدیگر میرسند همدلی دارند و با احترام با یکدیگر برخورد می کنند.

وی خاطر نشان کرد: بیش از ۵۰ هزار نفر از اهل سنت در شیراز ساکن هستند و به لطف خدا و برکت انقلاب اسلامی هیچکس نمیفهمد که چه کسی شیعه و چه کسی اهل سنت است و وصلت ها و معاملاتی بین آنها صورت می گیرد.

شیخ خواجوی گفت: تاکنون من ندیده ام در شیراز به مذهب یکدیگر توهین کنند؛ فرهنگها و مذاهب مختلف در مسجد رسول اکرم(ص) حضور پیدا می کنند و همه مذاهب در آنجا نماز می خوانند و ما خوشحالیم که به برکت اسلام و انقلاب این وحدت موجود است و از مجمع تقریب به خاطر انجام فعالیتهای تقریبی بسیار تشکر می کنیم.

منبع تقریب
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.