خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

آیین نخستین چهره گهنبار زرتشتیان در شیراز برگزار شد

همراه با گرامیداشت مقام آموزگار؛

انجمن زرتشتیان شیراز نخستین چهره گهنبار سال ۱۴۰۱ را با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی شنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه در نخستین روز از چهره گهنبار میدیوزرم گاه در محوطه‌ی باز باغ وقفی شیراز برگزار کرد.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، در مراسم چهره گهنبار نخست از ساعت ۱۸:۳۰ اوستاخوانی موبدیار رستم خسرویانی آغاز شد و پس از آن از نونهالانی که به آوای خوش اوستا گوش جان سپرده بودند، سپاسداری شد. سپس هوشنگ اسفندیاریان سخن‌گوی انجمن زرتشتیان شیراز به رسم تمامی گهنبارها به ارایه‌ی گزارش گاه تا گاه انجام پرداخت، وی با شادباش سال نو وآرزوی تندرستی برای همه‌ی باشندگان، روز آموزگار را به تمامی آموزگاران به ویژه آموزگاران کلاس‌های دینی که بدون هیچ چشم داشتی مشغول به فعالیت هستند، شادباش گفت و از بازگشایی مجدد پذیرشگاه به روی مسافران ابراز شادمانی کرد.

در ادامه به مناسبت گرامیداشت روز آموزگار برنامه‌ای از سوی انجمن اولیا و مربیان ترتیب داده شده بود که با گات‌هاخوانی آرنیکا بهمردی وپارسا دهموبد دو تن از دانش‌آموزان کلاس‌های دینی آغاز شد.

مجری برنامه دکتر کتایون نمیرانیان با اشاره به این‌که نخستین آموزگار راستین اشوزرتشت بوده است، فرا رسیدن روز آموزگار را به آموزگاران امروز و دیروز شادباش گفت؛ سپس نونهالان آریا مهربان شهریاری، آرتان سرایی و راتا پوردهی به ترتیب بندی از گات‌ها، سرودی از فریدون مشیری و سروده‌ای به زبان دری از ناهید فلفلی را به آموزگارانشان پیشکش کردند.

سپس خسرو قدس فرنشین انجمن زرتشتیان شیراز نیز با شادباش روز آموزگار از برگزاری گهنبار دانش‌آموزی به عنوان نکته‌ی مثبت این گهنبار یاد کرد و لوح تقدیر و کارت هدیه‌ای که از سوی انجمن اولیا و مربیان تدارک دیده شده بود را به آموزگاران کلاس‌های دینی پیشکش کرد. وی در پایان سخنانش از همه‌ی دانش‌آموزان،آموزگاران وانجمن اولیا ومربیان که برای برگزاری هر چه بهتر گهنبار ‌زحمت کشیده بودند قدردانی کرد و همچنین از بزرگوارانی که با ‌دهش‌های خود انجمن زرتشتیان شیراز را یاریگر بوده‌اند نیز به نیکی یاد کرد.

در پایان این مراسم که هماهنگی آن را آرمیتا جمشیدی کلانتری بردوش داشت از باشندگان با آش و سیروگ و کماچ که از سوی خانواده اردشیر پشوتنی زاده تدارک دیده شده بود، به روش بیرون بر پذیرایی شد.

منبع امرداد
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.