نمی دانم برخی از سران کشورهای به ظاهر اسلامی مشروعیت خود را از کجا می گیرند که با این رژیم کودککش سر یک میز می نشینند. امروز در هرکجای جهان اسلام جنگی به پا شود، رد پای اسرائیل را در آن می توان دید. چگونه سران برخی از کشورها با این رژیم توافقنامه امضاء می کنند؟
«مولوی محمد مختار مفلح» رهبر نهضت اسلامی افغانستان با انتقاد شدید را رفتار حاکمان برخی از کشورهای اسلامی به دلیل عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، این افراد را خارج شده از اسلام خواند و گفت: در کنار کفر قرار گرفتن، عین کفر است.
رهبر نهضت اسلامی افغانستان در گفتگو با ادیان نیوز، فلسطین را «قلب خونین جهان اسلام» نامید و گفت: مردم مظلوم فلسطین بیش از هفتاد سال است که به دلیل پاسداری از حرمت قبله اول مسلمانان به جنگ با یک رژیم اشغالگر و درنده صهیونیست مشغولند. وظیفه همه ملسمانان است که در این جهاد مقدس در کنار این ملت قرار گیرند.
وی تصریح کرد: کشورهایی که نام اسلام را در کنار نام کشور خود قرار دادهاند اگر به هر دلیلی به این رژیم نزدیک شده و با آن رابطه برقرار کنند از دین و از اسلام خارج شدهاند. اسرائیل امروز مصداق بارز کفر است و در کنار کفر قرار گرفتن، یاری کردن کفر و مصداق دیگری از کفر است.
جهاد در فلسطین یک جهاد واقعی است
مولوی مفلح گفت: علماء همه جهان اسلام، از علماء مصر تا علماء برحق سعودی و علماء ایران، شیعه و سنی همه متفق القول میگویند که آنچه در فلسطین جریان دارد یک جهاد واقعی است و مسلمانی که در فلسطین کشته می شود شهید واقعی است.
وی تصریح کرد: نمی دانم برخی از سران کشورهای به ظاهر اسلامی مشروعیت خود را از کجا می گیرند که با این رژیم کودککش سر یک میز می نشینند. امروز در هرکجای جهان اسلام جنگی به پا شود، رد پای اسرائیل را در آن می توان دید. چگونه سران برخی از کشورها با این رژیم توافقنامه امضاء می کنند؟
رهبر نهضت اسلامی افغانستان تاکید کرد: قضیه فلسطین یک موضوع دینی است. فلسطین محل معراج پیامبر صلی الله و نخستین قبله مسلمانان است. ما دفاع از مسجدالاقصی را دفاع از شعائر الله میدانیم و دفاع از شعائر الله نیز بر هر مسلمانی فرض است.
وی افزود: قضیه فلسطین برای ما یک قضیه سیاسی نیست، موضوع سیاست سر جای خود؛ اینجا بحث عقیده است. هرپیمانی با صهیونیستها جنایت است. این ژاندارم منطقه در ارتکاب هر نوع جنایتی جرات دارد. آنها بارها در جنوب لبنان و بیت المقدس و فلسطین جوی خون راه انداختهاند و هرکشوری که با این رژیم توافق کند در این خونها شریک است؛ چه آن کشور ترکیه باشد و چه امارات، بحراین، سودان یا سعودی باشد. توافق با اسرائیل حرکت کردن خلاف دستور خداوند است.
توافق با اسرائیل به صلح منتهی نمیشود
مولوی مفلح با اشاره به موضعگیریهای بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران و همچنین رهبری انقلاب درباره مساله فلسطین گفت: امام خمینی (ره) بارها گفته که باید حساب دولتها را از حساب ملتها جدا کرد. جنبش فتح در زمان یاسر عرفات با شارون دست داد اما این دست دادن سبب رحم کردن این رژیم به طفل فلسطینی نشد. زمانی که حماس و جهاد اسلامی به قدرت رسید و سیاست از کرنش به مقاومت تغییر کرد، ابهت رژیم صهیونیستی شکسته شد. یاسرعرفات با وجود سازش به دلیل بیماری مرموز از دنیا رفت و هیچ زمانی علت مرگ او افشا نشد. اما همه می دانند که صهیونیستها او را از میدان برداشتند.
رهبر نهضت اسلامی افغانستان گفت: در دنیایی زندگی میکنیم که طفلِ سنگ به دست فلسطینی که از وطن خود دفاع می کند تروریست نامیده می شود اما سرباز تفنگ به دست اسرائیلی که در حریم خدا به قتل دست می زند مورد عنایت جهان است. چند هزار طفل و زن جوان در زندانهای اسرائیل زندانی هستند و دنیا دم برنمیآورد. کدام منطق این روال را می پسندد؟
وی تصریح کرد: اسرائیل دنیا را ناآرام ساخته است. اما اینکه میبینیم این رژیم اینگونه جولان میدهد به خاطر قدرت او نیست بلکه اصل مشکل در خود جوامع اسلامی است. ما مبارزه با تروریست را با منطق واحد تقبیح نمی کنیم. این اختلاف نظر بین علماء هست و نه دولتها. چه معنا دارد که ما تروریست را به تروریست بد و خوب تقسیمبندی کنیم.
مولوی مفلح گفت: تروریست، تروریست است و بزرگترین تروریست بین المللی نیز اسرائیل است. تا این مشکل حل نشود جهان اسلام روی امنیت را نمی بیند. این غده سرطانی روز به روز در حال رشد است و جهان اسلام را ناآرام ساخته و راه جلوگیری از رشد او وحدت جهان اسلام است.
اختلاف علماء به نفع اسرائیل است
رهبر نهضت اسلامی افغانستان گفت: همه علماء اسلام جهاد در فلسطین را حق می دانند اما چرا این فتوا از شعار فراتر نمی رود؟ صهیونیستها فقط دشمن فلسطین نیست. شیخ الازهر به صراحت به مردم فلسطین گفته است که شما مبارزه کنید و دفاع از سرزمینتان فرض است. او به صراحت می گوید صهیونیست به هیچ کسی رحم نمی کند و اگر بتواند همه را از بین می برد؛ لذا علماء وظیفه شرعی دارند که در مقابل این اقدامات احساس مسئولیت کنند. اما برعکس این نظر یک عده از علماء دیگر مصر می گویند ما با اسرائیل مراوده تجاری داریم و اگر این رابطه خراب شود مردم ما با مشکل اقتصادی روبرو می شوند. این شکاف سبب شده که علماء نتوانند دولتها را به دوری از مراوده با اسرائیل ناچار سازند.
انتهای پیام/
محمدعلی خرمی