خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

نانسی پلوسی به علت حمایت از «سقط جنین» اجازه شرکت در مراسم عشای ربانی را ندارد

اسقف اعظم کاتولیک محافظه کار سانفرانسیسکو گفت: به دلیل حمایت از حقوق سقط جنین، دیگر اجازه نمی دهد نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، در مراسم عشای ربانی کلیساهای حوزه این اسقف شرکت کند.

به گزارش ردنا (ادیان‌نیوز)، بحث بر سر سقط جنین در آمریکا بالا گرفته است. با انتشار نسخه‌ای از رأی قضات دادگاه عالی این کشور برای لغو حکم آزادی سقط جنین مصوب دادگاه عالی در سال ۱۹۷۳دوپارگی جامعه آمریکا درباره این موضوع بیشتر آشکار شد.

سقط جنین نانسی پلوسی

در صورت تصویب نهایی این رأی از سوی دادگاه عالی، ایالات آمریکا مختار خواهند بود که درباره ممنوعیت کامل سقط جنین تصیم بگیرند. قرار است هفته آینده این دادگاه در این باره تصمیم نهایی‌اش را اعلام کند. درباره سقط جنین قانون متحد فدرال وجود ندارد.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا همراه با دیگر هم‌حزبی‌هایش در حزب دموکرات و در کنار جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا از این تصمیم دادگاه عالی به شدت انتقاد کرده و خواهان برقرار ماندن حکم مصوب سال ۱۹۷۳ شد.

این موضع‌گیری با نظرات اسقف اعظم کالیفرنیا و سانفرانسیسکو همخوانی نداشته و این اسقف طی نامه‌ای خطاب به نانسی پلوسی به او اطلاع داده مادامی که نظرش را درمورد سقط جنین تغییر نداده، نمی‌تواند در مراسم عشاء ربانی حوزه کلیسایی این اسقف شرکت کند.

اسقف سالواتوره کوردیلئونه گفته است: «یک قانون‌گذار کاتولیک که از سقط جنین حمایت می‌کند در حالی که دستورات کلیسا را می‌شناسد، مرتکب یک گناه آشکار شده است.» او در نامه‌اش نوشته بنا بر قوانین کلیسا چنین شخصی نمی‌تواند در مراسم عشاء ربانی شرکت کند.

این اسقف توضیح داده از آنجا که پلوسی به درخواست او مبنی بر پس گرفتن حمایتش از سقط جنین در فضای عمومی اعتنا نکرده بنابراین برای او چاره‌ای جز اعمال این ممنوعیت باقی نمی‌ماند. اسقف کوردیلئونه در ادامه نامه‌اش نوشته در صورتی که خانم پلوسی نظرش را در مورد سقط جنین تغییر دهد و در فضای عمومی آن را اعلام کند دوباره مجاز است در مراسم عشاء ربانی شرکت کند.

مجلس نمایندگان آمریکا به ریاست نانسی پلوسی طرحی را تهیه کرده که بر اساس آن حکم دیوان عالی مصوب سال ۱۹۷۳ به قانون تبدیل شود. تلاش برای تصویب این قانون در مجلس سنا اما که دموکرات‌ها در آن اکثریتی شکننده دارند هفته گذشته شکست خورد.

منبع آبان نیوز
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.