در معماری انجام شده برای مسجد مصر که دارای شهرت بسیار زیادی در قاهره است،۳۰ اتاقک که نمادی از ۳۰ جزء از قرآن کریم است، ساخته شده که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، یکی از معروف ترین مساجد مصر با استفاده از یک نسخه خطی قرآنی کمیاب که در کتاب رکوردهای جهانی گینس، تاریخ ساز شده ،بازدیدکنندگان را مسحور خود کرده است.
این شگفتی معماری که در «مسجد مصر» واقع در قاهره مصر دیده میشود، توجه سراسر جهان را به خود جلب کرده است.
در طراحی انجام شده برای مسجد مصر که دارای شهرت بسیار زیادی در قاهره است،۳۰ اتاقک که سمبل ۳۰ جزء از قرآن کریم است، ساخته شده که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.
طرح نوآورانه قرآنی در مسجد مصر با صرف هزینهای معادل ۸۰۰ میلیون پوند مصر ساخته شده است و به عنوان نمادی از میراث فرهنگی-اسلامی غنی در منطقه عمل می کند.
آنچه این مسجد را متمایز می کند، رویکرد نوآورانه در حفظ و نگهداری این معماری شگرفت انگیز قرآنی است. هر یک از آیات قرآن از سوره فاتحه تا سوره ناس به دقت بر روی دیوارها یا گالریهای جداگانه به شیوهای بسیار زیبا و نشات گرفته از هنر اسلامی حک شدهاند.
این توجه به جزئیات تضمین می کند که متن مقدس قران کریم گرامی داشته می شود و به راحتی برای افراد قابل دسترسی است.
به گزارش روزنامه انگلیسی «مصرایندیپندنت»، مسجد جامع مصر سه گواهینامه بین المللی از رکوردهای جهانی گینس به دست آورده است.
این مسجد دارای بلندترین منبر جهان با ارتفاع ۱۶.۶ متر (۵۴ فوت) است. منبر این مسجد از چوب ساخته شده و کاملا دست ساز است.
یکی دیگر از رکوردهای این مسجد این است که سنگین ترین لوستر جهان با وزن ۵۰ تن را در خود جای داده است. قطر این لوستر ۲۲ متر است و در ارتفاع چهار طبقه معلق است.
مساحت این مکان عبادی ۱۹ هزار و ۱۰۰ متر مربع است. مسجد دارای چندین طبقه فضای پارکینگ است که می تواند تا چهار هزار وسیله نقلیه را در خود جای دهد.