به گزارش ادیان نیوز، فرشته روح افزا معاون فرهنگی اجتماعی زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به تاثیرات فضای مجازی در سبک زندگی عنوان کرد: جهان مجازی فضای نو و جدیدی برای شکل دهی به یک زندگی دوم مجازی را در اختیار بشر قرار داده است و فرد می تواند در زندگی دوم مجازی با چهره ی مطلوب و دلخواه خود حضور پیدا کرده و با دیگران به تعامل بپردازد.
وی افزود: شبکه های اجتماعی موبایلی محبوب ترین بخش های فضای مجازی برای استفاده عموم هستند و همه سعی می کنند در رسانه های اجتماعی حضور پیدا کرده و ضمن تولید محتوا برای خود مخاطبان ثابتی دست و پا کنند.
روح افزا ادامه داد: دشمنان برای سرگرم کردن جوانان و حتی افراد کهنسال ما که در فضای مجازی فعالیت دارند جذابیت هایی را قرار داده است که باعث می شود فرد از سبک زندگی اسلامی دور شده و به سوی غرب گرایش پیدا کند.
معاون فرهنگی اجتماعی زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: بهتر است حتی در فضای مجازی نیز اعتقاداتمان را فراموش نکنیم و حتی در برخی موارد در صورت لزوم به صورت مجازی امر به معروف و نهی از منکر کنیم و سعی در ترویج سبک زندگی اسلامی داشته باشیم.
وی گفت: چرا دختران محجبه ی ما که با زینت چادر خود را می پوشانند حرمت چادر را زیر پا گذاشته و با بد حجابی از نوع چادر در شبکه های اجتماعی ظاهر می شوند و حجاب فاطمی را زیر سوال می برند.
روح افزا بیان کرد: پسران با عکس هایی غیر متعارف که از بدن و اندام خود می گذارند اعتقادات سست خود را نشان می دهند و فرهنگ را به حاشیه می کشانند که این نشان دهنده ضعف فرهنگی خانواده هاست.
معاون فرهنگی اجتماعی زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: ما نمی گوییم حضور در این شبکه ها اشکالی دارد اما نباید فرهنگ اصیل ایرانی و دین را با حضور غیر متعارف در شبکه های اجتماعی زیر سوال ببریم.
وی مطرح کرد: هم اکنون تاثیرات منفی رسانه های اجتماعی بیش از اثرات مثبت آن ها بوده و این رسانه ها ابزاری برای ترویج اباحی گری، زندگی فردگرایانه و فروپاشی خانواده ها، نابودی ارزش ها و اتلاف سرمایه های جامعه در دنیای واقعی شده اند.
منبع: زنان خبر