کارشناس علوم دینی و تربیتی گفت: تا وقتی کارهایی مثل بدزبانی با خانواده و دیگران را گناه ندانستیم، نمیتوانیم از لحاظ معنوی رشد کنیم.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، یکی از مسائلی که در فرهنگ قرآن و عترت بسیار و حتی بیش از سایر آموزهها مورد تأکید قرار گرفته، برخورداری از «حسن خلق» است، در اهمیت این موضوع همین بس که پیامبر اکرم(ص) فرمودند: اگر نمیتوانید مردم را بهوسیله اموالتان کمک کنید، پس با روی باز و گشاده با آنها برخورد کنید.
حجتالاسلام محسن عباسیولدی کارشناس علوم دینی و تربیتی در برنامه تلویزیونی سمت خدا در این باره گفت: تا وقتی ما گناهان را به چیزهایی کاملاً مشخص محدود کردیم؛ مثل بینمازی، بیحجابی، روزه نگرفتن، و کارهایی مثل بدزبانی با خانواده و دیگران را گناه ندانستیم، نمیتوانیم از لحاظ معنوی رشد کنیم.
وی افزود: روزی نزد پیامبر اکرم(ص) از زنی تعریف کردند که شبها به عبادت میایستد و روزها روزه میگیرد، بعد گفتند دو ویژگی دارد؛ اول بداخلاق است و دوم با زبانش همسایگان را آزار میدهد «إنّ فُلانَهَ تَصومُ النّهارَ و تَقومُ اللّیلَ، و هِی سَیِّئهُ الخُلقِ تُؤْذی جِیرانَها بلِسانِها» رسول خدا(ص) فرمود: «لا خَیْرَ فِیها، هِیَ مِنْ اَهْلِ النّارِ؛ خیری در او نیست؛ او اهل آتش است.
این کارشناس علوم دینی و تربیتی با اشاره به یکی از خصائص اخلاقی نیکو در خانواده گفت: خوب صدا زدن یکی از مسائل مهم در محیط خانواده است، هر صدازدنی در طول شبانهروز فرصتی برای ابزار محبت است؛ بیاییم آن طوری صدا بزنیم که اعضای خانواده؛ همسر و فرزندان دوست دارند؛ این کار هیچ هزینهای ندارد.
حجتالاسلام عباسیولدی خاطرنشان کرد: خانوادهها نگویند با این کارها مسائل حل نمیشود، باور کنید بسیاری از مشکلات خانوادگی با همین نکات ریز با لطف خدا حل خواهد شد.