بر اساس معلومات یک سازمان امدادی بین المللی کلیسایی، تبعیض و خشونت علیه مسیحیان در هند بازهم تشدید مییابد. تا به حال در هشت ایالت هند قوانین جنجالی ضد تغییرعقیده دینی تصویب شده است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، چنانچه سازمان امدادی کاتولیک موسوم به «کلیسا در موارد نیاز» به روز جمعه در شهر مونشن آلمان گزارش داده است، دلیل تبعیض علیه مسیحیان این است که ملی گرایان هند کمپاین های شان را برای «دعوت دوباره» جمعیت هند به دین هندو تشدید کردهاند.
کشیش روکی شاه توضیح داد: «مردم (مسیحی) هراسان شدهاند، چون گروه های افراطی هندو، بر باشندگان مسیحی هند فشار وارد میکنند تا آنها از باورهای شان صرف نظر کنند.»
این کشیش مسئول امور عامه اسقف نشین شهر جهابوا در ایالت مادیا پرادیش میباشد. در آنجا مسیحیان کمتر از یک درصد از جمعیت ۷۱ میلیونی ایالت را تشکیل میدهند.
روکی شاه توضیح داد که افراطگرایان هند، به کمپاین ها علیه مراقبان روحی مذاهب مختلف مسیحی آغاز کرده اند.: «آنها نیز ما را با تخریب کلیسا های مان به بهانههای نادرست تهدید میکنند و ادعا میکنند که این کلیسا ها به صورت غیر قانونی، در زمین باشندگان بومی بنا شدهاند.»
تبعض در هند علیه مسیحیان پدیده جدید نیست، اما حالا تشدید یافته است (اعتراض علیه حملات بر کلیسا ها سال ۲۰۱۵)
او افزود، زمانی حتی برنامههای مشخص از جانب آنها در دست بود و به این دلیل اداره محلی برای حفاظت اقلیت مسیحیان اقدام کرد: «این اداره بیش از ۳۰۰ پولیس را به محل فرستاد تا از کلیسای جامع و دیگر تأسیسات کلیسای ما در شهر جهابوا حفاظت کنند.»
براساس این گزارش، مسیحیان نمیتوانند همواره امیدوار حمایت دولت باشند. این گزارش می افزاید که در ایالت مادیا پرادیش، در ماه جنوری سال جاری ۲۰۲۱، قانون نام نهاد ضد تغییر دین اجرایی اعلام شد. در این قانون برای افرادی که به مسیحیت و یا اسلام تغییر عقیده می دهند، تا ده سال زندان در نظر گرفته شده است، اما تغییر دین از دیگر ادیان به هندویسم هر زمانی ممکن میباشد.
چنانچه این سازمان امدادی کلیسایی گزارش داده است، مادیا پرادیش در جمله ۲۸ ایالت هند، در حال حاضر یکی از هشت ایالتی است که قانون ضد تغییر عقیده دینی در آنها تصویب شده است و در ایالات دیگر مقررات مشابه در نظر گرفته شده است.
کشیش روکی شاه گفت که در مادیا پرادیش، تا به حال دهها شهروند مسیحی زندانی شدهاند: «حتی یک عمل خیریه مسیحی دوستی به همنوع، میتواند به عنوان تلاش برای دعوت به تغییر دین ارزش گزاری شود.»
او می افزاید که چندین بار مسیحیان بومی هند به ادارات خواسته شدند تا ثابت کنند که تحت اجبار به مسیحیت دعوت شدهاند.
بر اساس اظهارات این کشیش، در این منطقه در حال حاضر ۵۶ کشیش، پیشوای روحانی و دیگر رهبران جامعه دینی مسیحی به دلیل گویا تلاش برای دعوت به مسیحیت محاکمه میشوند.